suda bırakma fonksiyonu nasıl oluyor açıklayabilirmisiiz?
aklıma geldikçe yazıyorum. evde balık kokusunu gidermek için kaseli mumumun kasesinin içine şu aktarlarda satılan avakado yağından birkaç damla damlatıyorum inanın koku moku kalmıyor. cezvede sirke ve sulandırılmış yumuşatıcı kullanıyordum ama evden dışarı çıkıp eve girdiğimde evde balık kokusu belli oluyordu ne yazıkki. tesadüfen bu çözümü buldum. arefe günü bile balık pişirmiştim düşünün, ertesi gün bayram ziyaretine gelenlerin ruhu bile duymadı, o kadar emindim yani kokunun gideceğinden. yalnız ben avakado yağını denedim başka yağ denemedim şimdilik. bir de üstünde tutuşacak bir şey olmasın yağı damlattıktan sonra harlanıyor sonra normal bir şekilde yanmaya devam ediyor.
aklıma geldikçe yazıyorum. evde balık kokusunu gidermek için kaseli mumumun kasesinin içine şu aktarlarda satılan avakado yağından birkaç damla damlatıyorum inanın koku moku kalmıyor. cezvede sirke ve sulandırılmış yumuşatıcı kullanıyordum ama evden dışarı çıkıp eve girdiğimde evde balık kokusu belli oluyordu ne yazıkki. tesadüfen bu çözümü buldum. arefe günü bile balık pişirmiştim düşünün, ertesi gün bayram ziyaretine gelenlerin ruhu bile duymadı, o kadar emindim yani kokunun gideceğinden. yalnız ben avakado yağını denedim başka yağ denemedim şimdilik. bir de üstünde tutuşacak bir şey olmasın yağı damlattıktan sonra harlanıyor sonra normal bir şekilde yanmaya devam ediyor.
süpersin ya yanlız bu mum kasen nasılhani su jöle gibi olanlardanmı bende ondan varda.bide halılarını makinanla yıkarken neyle yıkıyorsun merak ettim
canım, benim mum kasem küçük seramik. yağı damlattığımda ateş harlandığında çatlamadı çok şükür. çok güzel bir koku oluyor ev de zaten, harı gittiğinde dayanamayıp bir kaç damla daha döküyorum o ilk çıkan kokuyu tekrar almak için. mum belli bir süre yanıyor sonra yanık kokusu gelmeye başladıktan bir süre sonra söndürüyorum. en son yaptığımda mumu yakmadan önce çelik tepsime koymuştum yanarken oturma odam ve salonumda dolaştırmıştım hatta fırınıın içine bile koymuştum. ilerleyen günlerde fırını kullandığımda o ilk çıkan balık kokusu olmamıştı. yalnız mumun o eski güzelliği kalmıyor, sulanıyor, isleniyor.
halımı normal yıkarken kosla makineler için olanını kullanıyorum. evi süpürürken çocuklarım yere meyve döküp ezmişse (mesela nar) domestosun mor şişede renkliler için olanından lekeye döküp bekleyip maşrapamla azıcık su döküp hemen çekiyorum. benim makinam içinde su olanlardan olduğu için sorun olmuyor.
Canım ütünde sprey tertibatı vardır, onu da kullanabilirsin pratik olması açısından. Benim bildiğim her ütüde oluyor.desperate housewives dizinde görmüştüm bree masa örtüsünü ütülerken fısfıs kullanıyordu o günden beri ütülerimi öyle yapıyorum. 1 milyoncu gibi bir alışveriş merkezinden sprey şişesi aldım, su doldurdum ütüyü yapacağım yere hafif sprey sıkıp öyle ütülüyorum elbiseler jilet gibi oluyor, ütü yapmayı sevdim diyebilirim.
halı ve koltuk silenini bulursan banada haber ver.. hemen alayım bende.. çok merak ettim.. nerde ve kaça aldığınıda yazarmısın
bir ablam var o getirip satıyor...30 tl ye satıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?