Ev işlerini kolaylaştıracak püflerr...

Ya ben bi aptallık yaptım tezgahın üstüne jel çamasır suyunu direkt döktüm döktüğüm yerler sapsarı oldu. Nasıl cıkıcak? senağlama

mrb arkadaslar bende mutfakta mrs masıl kullanıyorum elım ayagım olmus valla tek bır leke bıle bırakmıyor ocakta mutfak dolabında aklınıza nere gelırse yag kır hıc bıse kalmıyo tavsıye ederım bıde halı yıkıcam neyle yıkamamı önerırsınız:)

slm canm benımde yontem aynı gazeteyle sılınce camlarla savas edıyorum ama atletle süper oluyo içinede domestos cif dökuyorum süper valla bide camları aylık falan sılınce içinden cıkılmıyo ben genelde her hafta sılerım parlıyo zorlanmıyosunda

halıları bulasık makınasının parlatıcısıyla yıkıyolar suya karıstırıp bembeyaz yapıyo dıyolar.

bu arada evde limon çok uzun süre dayanmıyor diye ve de buzluktan çıkınca daha sulu oluyo diye limonları tüm olarak atın çok pratik oluyo

buzluğa kış için fasülyeyi nasıl atıyosunuz ne yapsam kışın yerken taze gibi olmuyo

İster yeşil biber ve domatesle kavurun ister temizleyip çiğ şekilde biraz yeşil biber ve domates ile buzluğa koyun.
Her iki şekilde de güzel oluyor.

Valla ben camlarımı bekarlıktan beri hatta ilk cam silmeye başladığımdan beri gazeteyle silerim o zamanlar okul arkadaşım tavsiye etmişti normal biz bezle yada eşimin eski atletlerinden biriyle silerim deterjanlı şekilde sonrada gazeteyle kurularım ne iz kalır ne birşey hem pırıl pırıl olur hemde bezlerde kalan tüycükler yapışmaz cama.. Ben evdeki her camlı şeyi tv masası, banyo aynası, salon gümüşlük camları hepsini gazeteyle kuruluyorum pırıl pırıl.. Limon tozunu da çaydanlık için denicem ayrıca ocak demirlerini makineye atmakta süpermiş yaa denicem.. Bir de bişi sorcam ben benim mutfak tezgahım beyaz ve çay lekeleri kurumuş kaldı ne yapsam çıkaramadım deli oluyorum sarı sarı. Eşim poşet çay yapıyor onu atarkende damlatmış hep kurumuş çıkaramıyorum nasıl çıkarabilirim yaa...

Aranıza yeni katıldım :) Belki fikri olan vardır beyaz lake mobilyalarım üzerine örtüğüm örtüden leke olmuş Lake mobilyaların temizliğinin nasıl yapıldığına dair fikri olan varmı?

bazı mobilyaları neyle silersen sil mutlaka iz bırakıyor. ben cam silin köpüklü olanını beze sıkarak mobilyalara uyguluyorum, izden esen kalmıyor...

küçük süpürgeleriniz varsa elektrikli pratik olanlardan yemekten sonra ya da küçük işlerden sonra yerlere dökülen kırıntıları pisliklere şöyle bir gezdiririp alırsanız eviniz çok pislenmiyor. temizlik günlerinde de çok uğraştırmıyor...

tuvaletinizde ne yaptıysanız gitmeyen bi koku varsa
tuvalet fırçasının alt tarfına 3 4 günde bir vernel dökün bırakın koku felan kalmıyo zemuszemus
çamaşrılarınızda vernel kokusunun kalıcı olmasını istiyorsanızda verneli aldıktan 1 2 dk sonra makineye durdurun ve bekletin sonra devam ettirin göreceksiniz koku daha bi işliyo çamaşırlara zemuszemus
buzdolaptaki kötü kokular için bi çay tabağına vanilya koyun ve atın dolabın bi köşesine 4 5 gün gitmeyen bir koku :)
ayy aslında çok şey var ama gece gece bu kadar geliyo aklıma sempatiksalakcinni

bende yeni bişey öğrendim onu paylaşayım, halıdaki çay lekelerini bulaşık makinesinin parlatacısıyla silin hemen çıkıyor guclubacismile

kızlar yer silmek için moplarda çok pratik oluyoo
bide ben çaydanlıklarımı temızlemek için içine biraz oma koyup kaynatıyorum sonra içleri pırıl pırıl =)
elbezilerimi temizlemek içinde tenceereye koyuyorum üsütne omo eklıyorum kaynıoo onlarda pırıl pırıl oluyoozemuszemus saatlerce cif çamalşursuyu uğraşmıyorum kalan vakitte kocişle bana =)=)

Aranıza yeni katıldım :) Belki fikri olan vardır beyaz lake mobilyalarım üzerine örtüğüm örtüden leke olmuş Lake mobilyaların temizliğinin nasıl yapıldığına dair fikri olan varmı?

canım benim yatak odamda beyaz lake ben mikrofiber bez kullanıyorum kurulamıyorum bile hafif nemli bezle siliyorum okadar

kızlar eklemeyi unutmuşum yaa bu gri mutfak eşyları için cif 'in grisi bi harika hiç leke kalmıo süper bişiy tavsiye ederim herkese

kızlar eklemeyi unutmuşum yaa bu gri mutfak eşyları için cif 'in grisi bi harika hiç leke kalmıo süper bişiy tavsiye ederim herkese
Cif ve benzeri ürünlerin içinde mermer tozu varmış arkadaşlar, ilk başta temizliyo gibi görünüyo ama uzun vadede ortaya çıkıyor ki, tüm eşyalar, ocak, çizikler içinde...
Tavsiye etmem.

Hahi aysen, go on...
bekliyoruz alkisalkisalkis

hanımlar süpersiniz.sayenizde neler öğrendim.hele su mop bana baya kolaylık sağladı.bendende bir püf olsun... ben ucuz matik deterjanlardan alıp küvet ve lavobo temizliğinde kullanıyorum.hem sabun atıkları cıkıyor hemde pırıl pırıl oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…