• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev işlerini kolaylaştıracak püflerr...

hafta sonu aspiratörün filitresine yağ çözü sıktım ve biraz bekletip sonra bulaşık makinasında yıkadım süper oldu :))))

arkadaslar ben halimi silmeyi dusunuyorum hali icin bir formulunuz yok mu?

halı için önerim arkadaşlar ilk önce halı yıkama makinası olacak..elle silmeyle halının kirleri dibe gidiyor ve halı bir kaç gün sonra silindiği parlaklığı kaybediyor..piyasada 160 tl ye halı yıkama mak.var ben 5 yıldır kullanıyorum..o pis suyu her görüşümde iyiki almışım diyorum..haliyle halı yıkama mak.olunca ya kosla ya da fakirin halı yıkama için olan deterjanları çok iyi..

Derz aralarına, çaydanlıklara porçöz kullanıyorum. Bütün kireci kendisi söküyor. Tuvalet için de süper. Ovmaya hiç gerek yok.

Kısacası cif, porçöz ve çamaşır suyunu evinizden eksik etmeyin. Diğer pahalı temizleyicilere hiç gerek duymuyorum ben Cillit Bang miş Marc mış falan.

cif iyi durulanmassa tozlu gibi lekeler bırakıyor, ben küvet ve ocağın yağlanmış yerlerinde kullanıyorum,ama çizme olasılığı yüksek..
porçöz 'ü asla tavsiye etmiyorlarlar çünkü içindeki kimyasalı 100 durulama yapsanız yinede çıkaramıyorsunuz , hele çaydanlıkda temizlikden sonra ilk su kaynamasında porçözün kokusunu alabilirsiniz,

çaydanlıklarda porçöz yerine bir tatlı kaşığı limon tuzunu tavsiye ederim, limon tuzuyla kaynatın ve mucizeyi görün ve zehirlenmeyin,
çamaşır suyu tuvalet ve mutfak tezgazı dışında kullanmam, çünkü çamaşır suyunun içindeki asidi asla arıtılmıyor..
bunlarda benden olsun..
sevgilera.s.

biri bana bu yeni takılan pimapen camlar nasıl silinir de temiz olur söyler mi???
yaa defalarca siliyorum hep lekeli kalıyor:(
sanki yağ lekesi var gibi...
bugün ağlayacaktım şu soğukta o kadar uğraş,bi güneş vuruyo silmeden önceki hali daha iyi gibi duruyo
lütfen fikir verin
yardım acilen........

biri bana bu yeni takılan pimapen camlar nasıl silinir de temiz olur söyler mi???
yaa defalarca siliyorum hep lekeli kalıyor:(
sanki yağ lekesi var gibi...
bugün ağlayacaktım şu soğukta o kadar uğraş,bi güneş vuruyo silmeden önceki hali daha iyi gibi duruyo
lütfen fikir verin
yardım acilen........

canım normal beyazlarda kullandığın deterjan varya ondan orloh beze dökk pimapenlerin o beyaz yerlerini pırıl pırıl yapıyo..

hayranim kk nin hatunlarina
cok guzel fikirler
once temizlik yapmayi hic sevmiyordum ama buradaki bilgileri okudukca istahlaniyorum
bir yerleri temizlemek istiyorum
bu kolay yontemleri de duyunca
hepinize tesekkurler

Ben de evin duvarlarını silmek istiyorum,siz nasıl siliyorsunuz?Daha önce hiç duvar silmedim,yardım bekliyorum arkadaşlar...

canım normal beyazlarda kullandığın deterjan varya ondan orloh beze dökk pimapenlerin o beyaz yerlerini pırıl pırıl yapıyo..

canım yok çerçeveler oldu da,camlar bi türlü lekesiz olmuyo her yolu denedim,sade su,çamaşır suyu,bulaşık deterjanı...
her çeşit bez
ı-ıh
bir sorun var ama anlamadım leke bırakıyo ya:(

ben cam sılı sıkıyorum ardında gazete kagıdıyla sılıyorum.pırıl pırıl oluyor.hemde zahmesız.

Ocağın ızgara demirlerini bulaşaık makinasına nasıl yerleştiriyorsunuz?
Ben denedim ama sığmadı.

Back