ev büyük iş bitmiyo derken şimdi bide kaynanam ameliyat oldu üst katta oturuyo bide onun bakımı evinin işi gücü gelen giden detken beni çok zorve yorucu günler bekliyo kızlar kalp ameliyatı oldu yarın çıkacak eve çokda kilolu nasıl bakıcam ne yapacam bilmiyorum iki çocuk okula gidecek kendi evim onun evi bakımı gelen giden çok zor işim valla allah yardımcım olsun
çok doğru söyledin arkadaşımev işi kadar nankör bişiyy varmıı yaa arkanı dönen yeterr
çok doğru söyledin arkadaşım
bende 3 tanedeçocuk var en büyüğü 5,5 yaşında sen birde beni düşün bu evin işi hiç bitermi?
ama valla bunaldıkça kk giriyorum stres atıyorum kendimi yıpratmıyorum :dance:
bitmez ev işi hanımlar boşa canınızı sıkmayınşakkıdı
yaşasın kk herkese kolay gelsin canlarım:1rolleyes:
doğru valla biraz rahat olmak lazım yoksa çok yıpranıyor insan yap yap nereye kadar sanki madalya takıyorlar hatta benim edim kendini çok yoruyorsun diye kızıyor bile
yap yap bittimi arkadaşlar.bitmedi..relaks..artık yeter diyorum ben bıktım artık...inceldiği yerden kopsun...3 çocukta bende düşünün halimi.. aman olursa olur olmazsa olmaz ne yapayım.:jeyyar:
Annemler (kayınvalidemle, annem) ve birçok kadından da duyduğum bir söz vardır : g...nü yırtanda bir yırtmayanda... :roflol:
Benim eşimde öyle sağolsun yorulmayayım diye yapma o kadar yaaa yeter der. Hatta size şöyle anlatayım; gezmeye gidiyoruz ve ben evden çıkmadan evi toparlar düzenler öyle bırakırım. Eşimde kızar derki ; '' ya biz gezmeye gidiyoruz bize gelmiyorlar ki, bırak Allah aşkına bu kadar iş düşünme'' ... İçimden gelen birşey elimde değil. Ayrıcada tez canlıyım hemen olmalı olması gereken, birde ağır birinin yanındaysam aman Allahım gerim gerim gerilirim. Kadın aldığımda göreceksiniz beni ondan çok ben yorulurum... :roflol:
doğru söze ne denir ..doğru demişler bacım....-
nankör bu ev işleri nankör bri bitse biri başlar Allah bitirmesin ne bu ya bende kadın almayan daha doğrusu alamayanlardanım olmuyor sanki yapamıyorlar gibi evinin işini en iyi sen biliyorsun zaten kadın gelmeden bir çok işi de yaparım eşim pastada yap der hep
de get sen sanki evişi yapıyorsun flash flashda gördük evinin halini hahhahhah
:roflol::roflol::roflol:ana haklısın sahi ben deşifre olmuştum demi ah fırtına ah yaramaz kızım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?