Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

yok ablacım haklısın söylenmeye
erkek milleti işte ya yok ablacım bide demezmini
neden dağinik yapıyorum ama genede olyo işte
sağlıcakla kal ablacım

yok benim edi o kadar vurdum duymaz değil evi söndürmeye çalışır ama dağıtma ve kirletmede de üstüne yoktur valla

Merhabalar Barçman,
Aynen benim eşimde dağınıktır hep arkasından toplarım. Allah sağlığını versin başımdan eksik etmesin...

a.s.

ben gelmeyeli burası baya hareketlenmiş...bende bıktım yap yap bitmiyor..okullar açıldımı hele işler daha da çoğalacak .yataktan çıkan okula.hafta sonları çamaşır ütü... aman allahım yandımki ne yandım bide ufaklığın oyuncakları kanepe altlarından topluyorum ....kafamçokkarıştı

evet haklısın haydeçciğim okulların açılmasıyla senin işin iyice zorlaşacak ama havalar serinlemeye başlayınca hepimiz daha enerjik olacağız bununla teselli bulalım

Bayadır uğramıyorum buraya
toz almaktan gına geldi bana bir püff noktanız varmı sizin kızlar bana bir çare

Bayadır uğramıyorum buraya
toz almaktan gına geldi bana bir püff noktanız varmı sizin kızlar bana bir çare

toz savar spreyler var ama benim toz alınacak alanlarım hep cam kullanamıyorum ama terliğin formülü hoşuma gitti suya biraz sirke ekliyormuş ve geç tozlanıyormuş bende denedim eskisinden çok daha parlak oldu ve gerçekten geç tozlanmaya faydası oluyor ablam

aa bak bende deneyim ablacım bunu sirke mobilyanın rengini almazmı acaba
tozlansın ama geç tozlansın ona bile razıyım valla hergün hergün bıktım vallahi

aa bak bende deneyim ablacım bunu sirke mobilyanın rengini almazmı acaba
tozlansın ama geç tozlansın ona bile razıyım valla hergün hergün bıktım vallahi

rengini açacağını zannetmiyorum yinede sen önce altında gözükmeyen bir yerinde dene bana kalırsaŞeniz

bende bıktım bende senağlamasenağlama
anamın evinde de hep ben yapardım ama bilirdim ki ben yapmassam birileri yapacaksenağlama
bıktım vallahi bıktım senağlama
allahtan sevdiceğim temiz pak düzenlide çok dağıtmıyo yoksam kafayı yerdim 1 senede

vaaauuuvvvv işte aradığım formül Şeniz
ben niye daha önce buraya gelmemişim
mobilyalarım simsiyah ve üzeri cam
tozu al 10 dk sonra git üstüne ismini yaz o kadar yanisenağlama
gına geldi artık akşama ilk işim bunu denemek oluciikk
sizi seviyom :asigim:

camlar ve aynalar üzerinde sirke bir harika ilonacığım bu arada bende seni seviyorumŞeniz

Selam hepinize arkadaşlar,
Sirkeli suyla toz alınmasını tavsiye etmiştim... Görüyorumki hepiniz memnun kalmışsınız ben sürekli bu şekilde toz alıyorum ve en az 3 gün toz almıyorum.
Aslında kokuda olmuyor fakat içimiz rahat olsun diye işlerim bittikten sonra en son tüm odalara banyolara azda olsa oda spreyi sıkıyorum ve bırakıyorum.
Sirke sevmeyenler dahi anlamıyorlar....
Hepinize kolay gelsin... İşleriniz rast gitsin...

a.s.a.s.a.s.

bu sirkeyle toz alma işi aklıma yattı...ya toz her yer nerden geliyor anlamıyorum.3 günde iyi bi zaman benim için

Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir cam vazo yada herhangi bir cam eşya alırsınız eve gelirsiniz ve üzerindeki etiketi çıkarırsınız fakat birde bakarsınızki etiket tam çıkmamış yada çıksa bile hala yapış yapıştır.
Yapacağınız ilk şey ; o etiketi hiç ellemeden , elinize bir peçete alın (havlu kağıt) ve o etiketin üzerine kullandığımız MOBİLYA CİLASINDAN sıkın bir müddet bekleyip selpakla silin bakın pırıl pırıl . Bir tanıdığım bunu SAÇ SPREYİ ile denemiş olmuş isterseniz böylede deneyin.

a.ssositososito

ay senin bu püf noktası bilgilerini bizimle paylaşmana bayılıyorum sadece cam eşyalaramı yoksa bütün etiketlere uygulayabilirmiyiz bazılarını çıkarmak dert oluyor gerçekten sağol paylaşımın için çok yararlıydıŞeniz

kızlar ev işlerinden bıkanlar kulübümü
yanlış geldim herhalde
adresini bilen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…