benim kocam çok titzdir fakat dağitmaktan yan üstüne yok
oğlumda öyle ve ben çok yorulyorum
sizin eşlerinide böylemi arkadaşlar[/QU
evet canım malesef sanırım onların işi dağıtıp kirletmek ben artık ikaz etmeyide bıraktım sessizce toplayıp temizliyorum benim gardırop
kapaklarım ayna onu imal edenlerde tutulsun diye kulp koymuşlar ama nedense benim eşim kulbu kullanmıyor ve ben hergün aynadan parmak izlerini silmek zorunda kalıyorum
en sinir olduğum şeyde aynada lekedir ona kalsa silme ben görmüyorum diyor ama ne mümkün neyse sabah sabah çokmu söylendim ne canı sağolsun başımda olsunda kirletsin ne yapalım
yok benim edi o kadar vurdum duymaz değil evi söndürmeye çalışır ama dağıtma ve kirletmede de üstüne yoktur valla
evet haklısın haydeçciğim okulların açılmasıyla senin işin iyice zorlaşacak ama havalar serinlemeye başlayınca hepimiz daha enerjik olacağız bununla teselli bulalımben gelmeyeli burası baya hareketlenmiş...bende bıktım yap yap bitmiyor..okullar açıldımı hele işler daha da çoğalacak .yataktan çıkan okula.hafta sonları çamaşır ütü... aman allahım yandımki ne yandım bide ufaklığın oyuncakları kanepe altlarından topluyorum ....kafamçokkarıştı
Bayadır uğramıyorum buraya
toz almaktan gına geldi bana bir püff noktanız varmı sizin kızlar bana bir çare
toz savar spreyler var ama benim toz alınacak alanlarım hep cam kullanamıyorum ama terliğin formülü hoşuma gitti suya biraz sirke ekliyormuş ve geç tozlanıyormuş bende denedim eskisinden çok daha parlak oldu ve gerçekten geç tozlanmaya faydası oluyor ablam
aa bak bende deneyim ablacım bunu sirke mobilyanın rengini almazmı acaba
tozlansın ama geç tozlansın ona bile razıyım valla hergün hergün bıktım vallahi
toz savar spreyler var ama benim toz alınacak alanlarım hep cam kullanamıyorum ama terliğin formülü hoşuma gitti suya biraz sirke ekliyormuş ve geç tozlanıyormuş bende denedim eskisinden çok daha parlak oldu ve gerçekten geç tozlanmaya faydası oluyor ablam
vaaauuuvvvv işte aradığım formül Şeniz
ben niye daha önce buraya gelmemişim
mobilyalarım simsiyah ve üzeri cam
tozu al 10 dk sonra git üstüne ismini yaz o kadar yanisenağlama
gına geldi artık akşama ilk işim bunu denemek oluciikk
sizi seviyom :asigim:
camlar ve aynalar üzerinde sirke bir harika ilonacığım bu arada bende seni seviyorumŞeniz
CADIARZU
ablacım çok güzel bi fikir fakat sirke kokmazmı sora ne yapmak lazımCADIARZU
ay senin bu püf noktası bilgilerini bizimle paylaşmana bayılıyorum sadece cam eşyalaramı yoksa bütün etiketlere uygulayabilirmiyiz bazılarını çıkarmak dert oluyor gerçekten sağol paylaşımın için çok yararlıydıŞenizMerhaba arkadaşlar,
Yeni bir cam vazo yada herhangi bir cam eşya alırsınız eve gelirsiniz ve üzerindeki etiketi çıkarırsınız fakat birde bakarsınızki etiket tam çıkmamış yada çıksa bile hala yapış yapıştır.
Yapacağınız ilk şey ; o etiketi hiç ellemeden , elinize bir peçete alın (havlu kağıt) ve o etiketin üzerine kullandığımız MOBİLYA CİLASINDAN sıkın bir müddet bekleyip selpakla silin bakın pırıl pırıl . Bir tanıdığım bunu SAÇ SPREYİ ile denemiş olmuş isterseniz böylede deneyin.
a.ssositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?