Ev halkı 10 gün yok, bugün temizlik yaptım ev dağılmayacak yaşasın...............
:smiley-cool:
sende bol bol dinlenirsin canım gerçi bizde artık çocuk filan kalmadı hepsi yuvadan uçup gitti edi büdü başabaşa kaldık ama benim edi 2 çocuğa bedel valla kaydirigubbakcemile3
oh geçmiş olsun gülseciğim yeni evinde güle güle oturursunuz inşallah korktuğun gibi zor olmamış anladığım kadarıyla şimdi bol bol dinlenirsin bu arada sıcakları hiç sorma ağustos yaptı yapacağını ama havaların serinlemesine çok az kaldıhihoyyyt
Çok haklısınız... Evdeyken bitiremiyoruz değil çalışılsa...hem çalışıp hemde ev işi yapmak çok zor ya.bazen hangi işi yapacagıma karar veremiyom...kafayı sıyıracam en sonunda.yada pasaklı bi kadın olacam.
men cok bıktım yaaaa isitfa etmek ıstiyorum
Arkadaşlar sizinle paylaşmak istiyorum...
Toz aldıktan sonra mobilyalarım çabuk tozlanıyor 2 saat sonra bakıyorum yine tozlanmış diyorsanız.
Ben şöyle toz alıyorum. Kullandığım kovaya suyu koyuyorum yarım çay bardağı kadarda sirke katıyorum bezi bu suyla ıslatıp sıkıyorum mobilyaların tozunu bu suyla alıyorum arkasından hemen kuru bir bezle kuruluyorum. İnanın 3 gün toz almasam belli değil. İşim bitincede oda parfümü sıkıp bırakıyorum...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?