yeminle bugun saat dörtte işten eve geldim....eşim yoktu bugun...saat 4.30 da işe başladım saat 9 da bitti....tam oturduğum sırada bi de aklıma ne gelsin...BANYOOOOOOOOOOOO....banyoyu yıkamayı unutmuştum..gittim banyoyu yıkadım..ee bari kendimi de yıkım dewdim..çamaşırları yıkadım astım...yarının yemeğini yaptım veeeeeeee yeni oturdum((
yarın saat 7 de kalkıp işe gideceğim ama heryerim ağrıyo(
en zoru çalışanlarınki valla,ben evde bi iş yokken sevmiyorum,ama mecburen kalkıp temizliyorum,
yeminle bugun saat dörtte işten eve geldim....eşim yoktu bugun...saat 4.30 da işe başladım saat 9 da bitti....tam oturduğum sırada bi de aklıma ne gelsin...BANYOOOOOOOOOOOO....banyoyu yıkamayı unutmuştum..gittim banyoyu yıkadım..ee bari kendimi de yıkım dewdim..çamaşırları yıkadım astım...yarının yemeğini yaptım veeeeeeee yeni oturdum((
yarın saat 7 de kalkıp işe gideceğim ama heryerim ağrıyo(
Bende bende ...delikafaduldenbenide alın aranızaa....hep aynı topla temizle gene aynı gene aynı...:jeyyar::bbo:hihoyyyt
aynen canım
koltukları sılmeme lazım perdemı yıkamam lazım offffffffff ıs bıtmıyor bırde cocukla hıcc bıtmıyor.senağlama
öff bahar temizliğine başladım dolap içlerini temizliyorum
mutfak dolaplarını yapmak çok sıkıcı yaaa:çok üzgünüm:
selamlar bende geldim bıktım ki ne bıktım bebiş bi yandan ev bi yandan pöffff
selam hepinize bende katıldım aranıza ev işi çok nankör bir iş ya hergün yap akşam hiç birşeye el değmemiş gibi her taraf dağılıyor birde yaz malum camlar açılıyor toz maşallah her tarafı sarıyor şimdi düşünüyorum nereden başlasam diye kk başından kalkabilirsem eğer başlayacağım ama zor gibi görünüyor :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?