Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

yeminle bugun saat dörtte işten eve geldim....eşim yoktu bugun...saat 4.30 da işe başladım saat 9 da bitti....tam oturduğum sırada bi de aklıma ne gelsin...BANYOOOOOOOOOOOO....banyoyu yıkamayı unutmuştum..gittim banyoyu yıkadım..ee bari kendimi de yıkım dewdim..çamaşırları yıkadım astım...yarının yemeğini yaptım veeeeeeee yeni oturdum((

yarın saat 7 de kalkıp işe gideceğim ama heryerim ağrıyo(

en zoru çalışanlarınki valla,ben evde bi iş yokken sevmiyorum,ama mecburen kalkıp temizliyorum,

Bende bende ...delikafaduldenbenide alın aranızaa....hep aynı topla temizle gene aynı gene aynı...:jeyyar::bbo:hihoyyyt

nerminciğim ne diyeyim:sm_confused: kadınların kaderi bu!:a015: erkekler birgün bile yapmaz bizim yaptıklarımızı valla!kolay gelsin arkadaşım!:teselli:
hoşgeldin Mb@Fb!....a.s.

hanımlar 3 -4 gündür sil süpür toz al banyo yıka lavobo yıka cam sil durmadan temizlik yaptım.bugün baktım yine ev aynı sanki o temizlik bu eve yapılmamış
ya çocuklu kadın olmak ne kadar zor.çocuk yokken yaptığım temizlik görünüyodu.şimdi temizlik hiç göze gelmiyo ben bi yandan temizliyorum onlar diğer taraftan kirletiyolar:jeyyar:
ne diyeyim yinede allah acılarını göstermesin:Saruboceq:birkaç sene daha dişimi sıkmam gereka.s

öff bahar temizliğine başladım dolap içlerini temizliyorum

mutfak dolaplarını yapmak çok sıkıcı yaaa:çok üzgünüm:

öff bahar temizliğine başladım dolap içlerini temizliyorum

mutfak dolaplarını yapmak çok sıkıcı yaaa:çok üzgünüm:

ay o işe ben daha el atmadım ama bende mutfak dolaplarını indirsem iyi olacak:çok üzgünüm:
yap yap aynı şu işler hiç bitmiyo.halılarımda kirlendi evi ne kadar temizlesem boş halının kirini görüyorum ancak.
sanki hiç temizlenmemiş gibi geliyo bana ev:bbo:
havalar biraz ısınsın hemen kaldırıcam şu halıları

nerelerdesiniz bıktım çamaşır ve ütüden

İMDAAAAT KURTARIN BENİİİİİdelikafadulden

selamlar bende geldim bıktım ki ne bıktım bebiş bi yandan ev bi yandan pöffff

ah ablacım sorma bebişim çok yaramaz hava da çok sıcak çok zor oluyor

selam hepinize bende katıldım aranıza ev işi çok nankör bir iş ya hergün yap akşam hiç birşeye el değmemiş gibi her taraf dağılıyor birde yaz malum camlar açılıyor toz maşallah her tarafı sarıyor şimdi düşünüyorum nereden başlasam diye kk başından kalkabilirsem eğer başlayacağım ama zor gibi görünüyor :kedi:

valla dediğin gibi yazları ne kadar temizlikte yapsak temiz kalmıyor

benim en büyük şikayetim
yazları çamaşır ve ütünün hiç bitmemesimafoldumben

bıkım ne bıktım kızlar ev bi yandan bbeğim bi yandan eşim bi yandan bazen çıldıracak gibi oluyorum ya offfff ya bıktım artıkk bende

merhaba kızlarrrrr!opuyorumnanaktan
yazın ev işi yapmak çokk zorr hele benim gibi
sıcak bir memlekette yaşıyorsanız!:1shok:
ütü derdinden bir ay kadar yırttım neyseki eşim izine ayrıldı da!
ama bayılacamm iş yaparken!...kafamçokkarıştı

günaydın bayanlar
bende çok dertliyim bu temizlik olayından şimdi birde bebişim var maşallah gelen gidende bitmiyor çok bunalıyorum yetişmiyor temiz olmuyor evim diye.ütü deseniz hiç bittiğini görmedim hergün çamaşır makinem çalışır bazı günler 2 ye 3 e çıkar mafoldumben birde yetmezmiş gibi heryeri dağıtan kocam var sabah şortunu bile üstünden çıkardığı gibi yere bırakan bir adam yani.ama üstüne başına çok bakan takıntılı vücut temziliği var ama evde tam pasaklı.deliricemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…