üf ancak bitirebildim ütü ve çamaşırımı burası iki gündür o kadar sıcakki anlatamam nefes alınmıyor geceleri bahçemiz serin rüzgarlı ve serin olurdu ama malesef iki gündür rüzgar yok bu ağustos nasıl geçecek bilemiyorum
ağustosu geçirebilirsek tamamdır.bu seferde soğuklardan şikayet ederiz.ama soğuk havalarda bana iş yapmak daha kolay geliyor.hareket halindeyken ısınıyor insan
offf nıhayet gelebıldım bende ...
taşındım yerleştım bıraz rahatım ..son olarakta dun bı temızlık yaptırdım şimdı rahat rahat oturuyorum
her yer tertemız içimde rahatladı utulerımde kalmadı ..bıde bu sıcaklar olmasaaa kafamçokkarıştı
bak burası tam bana göreymiş,mutfağı seviyorum ama, ev işleri, ütü yapmayı hiç sevmiyorum.kaydirigubbakcemile5
sende benim gibisin desene yemek yapmayı çok seviyorum ütü ve buzdolabı temizlemekten nefret ediyorum diğer işleride pek severek yaptığım söylenemezsenağlama
İyi akşamlar arkadaşlar bugün ankaradan döndüm yarın bir sürü iş beni bekliyor 3 hafta yoktum ev bayağı bir tozlanmış ve kirlenmiş bu sıcaktada nasıl yapılır bilmem hadi bana kolay gelsin -tatlicadiarzu-
barçmancığım sana katılıyorum.Ama eve temizlik yaptırmak için yabancı birini de almaktan bıktım yavaş yavş olduğu kadar yapmaya gayret ediyorum.:CüvCüv:
imdaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttt beni kurtarın şu işlerden :mymeka: :mymeka:
hoşgeldin canım bir yerlerden eve dönüşte ayrı bir derttir bavulları boşaltmak içindekileri ütülemek ihmal olmuş evi temizlemek bence kendini çok yormadan gün gün yapmaya çalış çünkü gerçektende sıcaklarda iş yapmak hiç çekilmiyor sana kolay gelsin inşallah
offffffff çok sıcak.......rüya gibi bir tatilden sonra evimdeyim.....evet evimi çok seviyorum ama şimdi bir sürü çamaşır ütü vesayire beni bekliyor......va hava çooooooooooookk sıcak............nasıl olacak bu işler amannnnnnnnn......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?