arkadaşlar bende bıktım ev temizliğinden buharlı temizlik makinası kullananlar varmı aranızda almayı düşünüyorumda ama hangi marka alsam karasızım
arçelik benimki. yerleri halı ve koltuklarda kullanıyorum.fayans ve duvarlar için süper bi ürün..yanlız iş bitimi ellerimi su topluyor ondan rahatsızım çok yoruyo halı silme aparatı oynar başlı olduğundan sürtünüo elim ve sıcak olduğu içinde su topladı su bittiğinde soğumasını bekliyosun ve soğuduktan sonra su koyup tekrar ısınmasınıda bekliyosun bunlarda dezavantajları. a.s
bende geldim aranızaa hihoyyyt daha 6 aylık evliyim çoluk yok çocuk yok neden bitmez bu ev işleri ben mi tembelim acaba :uhm:
kuusuum sende hoşgeldin a.s.canım!...
arçelik benimki. yerleri halı ve koltuklarda kullanıyorum.fayans ve duvarlar için süper bi ürün..yanlız iş bitimi ellerimi su topluyor ondan rahatsızım çok yoruyo halı silme aparatı oynar başlı olduğundan sürtünüo elim ve sıcak olduğu içinde su topladı su bittiğinde soğumasını bekliyosun ve soğuduktan sonra su koyup tekrar ısınmasınıda bekliyosun bunlarda dezavantajları. a.s
hoşgeldina.s. birde çocuk olunca göreceksin nasıl olduğunu:bbo: Allah şimdiden yardım etsin!
istiyorum hergün hizmetçim gelsin ev işlerini yapsın, ütüyü yapsın, lavoboları ovalasın, evi süpürsün,tozları alsın,balkonları yıkasın,çocugu parka götürsün,yemeği yapsın,sonrasında sofrayı toplasın, mutfak dolaplarını temizlesin .istiyorum yarrrrrraaaaaaaabbbbbbbbiiiimmmmm.isteyen herkesede nasiiiiiip ett yaraaaaaaaaaabbbiii
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::roflol::roflol:
Amin amin amin aministiyorum hergün hizmetçim gelsin ev işlerini yapsın, ütüyü yapsın, lavoboları ovalasın, evi süpürsün,tozları alsın,balkonları yıkasın,çocugu parka götürsün,yemeği yapsın,sonrasında sofrayı toplasın, mutfak dolaplarını temizlesin .istiyorum yarrrrrraaaaaaaabbbbbbbbiiiimmmmm.isteyen herkesede nasiiiiiip ett yaraaaaaaaaaabbbiii
istiyorum hergün hizmetçim gelsin ev işlerini yapsın, ütüyü yapsın, lavoboları ovalasın, evi süpürsün,tozları alsın,balkonları yıkasın,çocugu parka götürsün,yemeği yapsın,sonrasında sofrayı toplasın, mutfak dolaplarını temizlesin .istiyorum yarrrrrraaaaaaaabbbbbbbbiiiimmmmm.isteyen herkesede nasiiiiiip ett yaraaaaaaaaaabbbiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?