Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

slm arkadaslar nasilsiniz bende sabah kahvalti arkasindan temizlik sonra alisverise gittik yeni geldim sayilir aldiklarimizi yerlestirdim oturdum pc basina

mrb kızlar bugun çok enerjigim heyyo koca gitti ben rahatladım temizlik bugun çok kolay muzigide açtım hem oynuyom hem temizlik heyyyooo :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bende birazdan işe girişicem.... of of çookk işimmm var çoookkk....

ben de geldim aranıza kızlar. neden biz kadınların çilesidir temizlik. bir de ev işleri öyle nankör ki. bugün yap yarın kirlenmeye başlıyor. pazar günü evimi sildim ne güzel başladı kirlenmeye. bir de ben çalışıyorum. ev de olanlara imreniyorum. ben de evde olsam evim daha düzenli ve temiz olur.şimdi bir de kış geldi. soğuktan iyice tembel oldum.
allah yardımcımız olsun.
herkese kolay gelsin. mis gibi temizlik kokusu dolsun evlerinize.a.s.

hoşgeldina.s. ama inan evde olunca da bitmiyor:1no2: çalışırken daha az yoruluyorsundur emin ol! ben yatana kadar hiç oturamıyorum!...:bbo:

slm kizlar nasilsiniz ben temizligi üstten yapiyorum bu arraalr kocada kizda izinde olunca yapmak zor oluyo

slm bayanlar.benımde temızlık zamanım geldı ama bıraz usutmusum .soyle bı ustten alcam zaten yemek yap bu sogukta mutfagı toparla benı yoruyo su zamnda ,canım hıc ıstemıyo tek oda sıcak ordan cıkmak ıstemıyo canımmm.

kızlar benide alın aranıza yarın 11 kişi yemege gelcek yılbası die 1 haftadır temizlik yapıom yarın yemekle geçer zaman offfffff hastayım yorgunummmm

♥ 2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

osmak hosgeldin acnim aramiza
kizlar hepinizin yeni yili kutlu olsun herkese allah gönlüne göre versin

kızlar benide alın aranıza yarın 11 kişi yemege gelcek yılbası die 1 haftadır temizlik yapıom yarın yemekle geçer zaman offfffff hastayım yorgunummmm

hoşgeldina.s. ve Allah yardımcın olsuna.s yorgun gireceksin yani yeni yıla!...:teselli:

slm kizlar nasilsiniz herkesin yeni yilini kutluyorum saglikli mutlu nice yillara insallah

Kızlar yeni yılda evişleri size çok kolay ve zevkli gelsin allah sizi kazadan beladan korusun inşallah hepinize mutlu yıllar

Son düzenleme:
Kızlar yeni yılda evişleri size çok kolay ve zevkli gelsin allah sizi kazdan beladan korusun inşallah hepinize mutlu yıllar

inşallah bu yıl benim kız biraz uslanırsahihoyyyt daha kolay olur!hepimize huzur,sağlık ve mutluluk diliyorum...a.s.

bugün iş yapmadım :1no2:yarın işler beni bekliyor !yeni yıla tatil yaparak girdimmirmirmirmir oh ne güzel! eğlenmek gelmiyordu zaten içimden kriz,savaş haberleri derken moralim bozulmuştu:çok üzgünüm: kızı uyuturken ailecek uyumuşuz uyandığımızda 2009 olmuştu!...:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…