Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

valla hastaydım kalktım yine evi toparladım :1no2:olmuyor arkadaş duramıyorum:sm_confused: benimkilker de durmuyor ki ev olduğu gibi kalsın!şaşırdım yaa!...:a015:

canım benim kıyamam sana...yat kız kalkma ne yapıcan salla gitsin...bayramda geçti... sonradan iyleşirsen yaparsın.....Şeniz

yatamıyorum ne yapayım:uhm: alışmışım içim rahat etmiyor :1no2:deliye hergün bayram-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 evet öyleyiz galiba bende hastada olsam yatamam sana geçmiş olsun canım

teşekkür ederima.s. ne yapayım benden başka kimse huzursuz olmuyor :sm_confused:eşim bugün yatak düzeltmeye kalkmış evlere şenlikti vallahi!kafamçokkarıştı

iyi aksamlar bayanlar derin gecmis olsun canim bende hastaydim yani basim felaket agriyordu ama ben is yapmadim yattim iki gün bugün biraz daha iyiyim ama yatmak iyidide kalkinca felakette bugün üstten yaptim temizlik aman yap yap hep ayni

Günaydın bayanlar bugün temızlık yapacam baslamadan bır bakayım dedım

ben daha dün temizlik yaptım ama birazdan yine mutfağı silmek zorundayım sadece iki kişiyiz çoluk çocuk yok nasıl bu kadar kirletmeyi başarıyoruz anlamadım yaa

hiiiiiii iyisin emiy misafirin vardi yani bende bu niye msn acmiyor dedim sabah
cok sükür isimi bitirdim rahatim

hiiiiiii iyisin emiy misafirin vardi yani bende bu niye msn acmiyor dedim sabah
cok sükür isimi bitirdim rahatim

evet ya sen en azindan isini yapmisin birsen erken kalkti ama benim üstüme agirlik cöktü yapamadim simdide mutfagim duruyo basim agriyo
:bbo: :bbo: :bbo:

ben daha dün temizlik yaptım ama birazdan yine mutfağı silmek zorundayım sadece iki kişiyiz çoluk çocuk yok nasıl bu kadar kirletmeyi başarıyoruz anlamadım yaa

bak bende hep bunu düşünüyorum işte!:uhm:şimdi bende evi toparlayacağım. bir sürü işim var dün evde değildik yapmadım:1no2: bugün akşama kadar yaparım artık!iş,yemek derken gün biter sositosositoalış veriş de var bakalım nasıl olacak?CADIARZUbenim eşimin mutfağa girip çıkması yeterli savaş alanı olması için ama ne yapacan?:bbo:

günaydin arkadaslar nasilsiniz ne yapiyorsunuz ben cayimi iceyim temizlik yapacam

bak bende hep bunu düşünüyorum işte!:uhm:şimdi bende evi toparlayacağım. bir sürü işim var dün evde değildik yapmadım:1no2: bugün akşama kadar yaparım artık!iş,yemek derken gün biter sositosositoalış veriş de var bakalım nasıl olacak?CADIARZUbenim eşimin mutfağa girip çıkması yeterli savaş alanı olması için ama ne yapacan?:bbo:

benim esimin mutfakla alakasi yoktur ama öyle savas alani gibide olmaz yani
naniknanik :roflol: :roflol: :roflol:

eşim mutfağı mahveder bir de gözünün önündekini sorar kızıda oğluda ona çekmiş-tatlicadiarzu- yani gerçekten iş yapmasın bana dağıtmasın çünkü toplamak arkasını daha zor babalarına çekmesinler diye yavaş yavaş gösteriyorum öğretiyorum artık büyüyünce anlayacaz babayamı anneyemi çekmişler bu arada ev temizlemekten çooooooooooooooook bıktım temizle temizle sanki aynı çok bereketli bitmek bilmiyor

Back