Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

iyi aksamlar kizlar bende dün temizledim evimi ama bugün hatta dün aksam evi temizledigimi dair sahit lazim bazen diyorum kendi kendime
yapmicam birak 1 hafta elomi ise sürmücem diyorum
ama yok ben duramiyorum rahat oturamiyorum

ayy bende bende bende bıktım inanın iyiki bi de çalışmıorum ha nasıl yapardım bilmem bazen canım istemıo falso veriom ozamanda oğlumun ustune atıom durmadı dıom. bu sırımı burda bızbızeyis die slöledim kimseye demeyin haa :DD

gunaydın kızlar bayadır ugramıyordum buraya
benımde oyle hiç iş bıtmıyor aman yap yap bıtecegıde yok ...bazen sıkılıyorum ev işlerınden ama yapmasanda olmuyor
şimdıde bayram temızlıgıne gırışecegız . hayırlısı olsun bakalımm
ya kızlar okudugum kadarıyla herkes tıtız ve temız bız gıbı olmayanlarda var hiç temızlıgın yanından geçmeyenlerde nasıl içlerı rahat edıyor anlamaıyorum ...bıraz dedıkodu gıbı olacak ama geçen bı arkadaşıma gıttım kaç gun öncesınden haberlıydı ana bı baktım her yer her yerde mutfak desen oyle şaşırdım kaldım nasıl içlerı rahat edıyor anlam veremıyorum dogrusu ...dagınıklıga hiç tahhammulum yok benım
şu hasta halımle bıle ıyı kotu yapmaya çalışıyorum ..yapmasan işler yıgılıyorda yıgılıyor
herkese kolay gelsın kaydirigubbakcemile5

abloş kimmiş bakim o arkadaşın..öğrenmezsem çatlarım...kötükedihüso

valla ben ara ara bırakıyorum dağılsın diye,tabi sonra da yığınla iş gene bana kalıyor.sıkıldım şu rutin işlerden yaaa...

biraz dinlenin hadi çay getirdim size.

01iyisabahlarri4.gif

abloş kimmiş bakim o arkadaşın..öğrenmezsem çatlarım...kötükedihüso

meraklı melahatım benım :roflol::roflol:bı ara soylerım sana kım oldugunu canımm naniknanik
ohhh kızlar nıhayet bayram temızlıgımde bıttı bugun çok rahatladım ınanın evım mıs gıbı oldu kaydirigubbakcemile5
yapmayanlara ALLAH kolaylık versınn sengözlerimebaksanab

çalışmadan önce elimden bez düşmezdi..hızımı alamaz ikinci defa tozunu aldığım yerleri yine temizlerdimm.:a015:ama şimdi çalışıyorum ve o bezler temizlik maddeleri nerde hiç haberim yok :teytey:...:kahve:

çalışmadan önce elimden bez düşmezdi..hızımı alamaz ikinci defa tozunu aldığım yerleri yine temizlerdimm.:a015:ama şimdi çalışıyorum ve o bezler temizlik maddeleri nerde hiç haberim yok :teytey:...:kahve:

sen evdeyken çok sıkılıyormuşsun sanırım!a.s

günaydin bayanlar nasilsiniz bugün yine üstten evimi temizlicem
hafta sonu ben is yapamiyorum pazarteside bayram
allahtan ben bayram te izligi yapmiyorum burda pek kimse gelmez bayramlasmaya
günlük temizlik yapsan yetiyor yani

merhaba a.s.bende yeni oturabildima.s toz aldım ,ayakkabıları düzelttim ,ortalığı toparladım ;biraz dinleneyim dedim oturdum. şimdide kız susmuyor şaşırdım ne yapacağımı:uhm:

slm arkadaslar nasilsiniz bayram geldi temizlikler yapiliyomu
ben yaptim bugün ama kkiz ana okulundan geldi heryer heryerde offfffffff

evet bende yaptim ama bittim kiz kac gündür yapamiyodum biliyosun yogunduk :roflol: :roflol:
ama neden yaptim ki melisa gelir gelmez dagitti :delphin: :delphin:

merhaba kizlar bende sizler gibi islerden bikmis usanmis bir ev hanimiyim.her gun kalk ev temizle zor valla.ama ne yapalim basa gelen cekilir.hic biri degilde su utu varya beni olduruyo.esim hergun gomlek degistiriyo.oyuzden utum cok oluyo.bu arada sirke ile tozlari alirken sirkeyi suya karistiripmi aliyorsunuz

Ben daha evlenmeden bıktım kaydirigubbakcemile3 Çalışan ev hanımı olmak ne kadar zormuş ya annem hasta bu aralar bütün ev işleri bana kaldı nöbetten geliyorum azcık uyu evi topla yemek bulaşık çamaşır off :bbo:

ay vallh bıktım ben artık her gun aynısey ya temızlık yemek cocuk kendıme 1 gun ıstıyorum cokmu sey ıstıyorum

evet bende birgün olsun tatil istiyorum ama yok valla imkansız :1no2:sabahtan beri ilk kez oturdum az sonra da kalkıp yemek yapacağımcokacimcoook çoook yorgunummm!kafamçokkarıştı

Back