Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın kızlar bayadır ugramıyordum buraya
benımde oyle hiç iş bıtmıyor aman yap yap bıtecegıde yok ...bazen sıkılıyorum ev işlerınden ama yapmasanda olmuyor
şimdıde bayram temızlıgıne gırışecegız . hayırlısı olsun bakalımm
ya kızlar okudugum kadarıyla herkes tıtız ve temız bız gıbı olmayanlarda var hiç temızlıgın yanından geçmeyenlerde nasıl içlerı rahat edıyor anlamaıyorum ...bıraz dedıkodu gıbı olacak ama geçen bı arkadaşıma gıttım kaç gun öncesınden haberlıydı ana bı baktım her yer her yerde mutfak desen oyle şaşırdım kaldım nasıl içlerı rahat edıyor anlam veremıyorum dogrusu ...dagınıklıga hiç tahhammulum yok benım
şu hasta halımle bıle ıyı kotu yapmaya çalışıyorum ..yapmasan işler yıgılıyorda yıgılıyor
herkese kolay gelsın kaydirigubbakcemile5
biraz dinlenin hadi çay getirdim size.
![]()
abloş kimmiş bakim o arkadaşın..öğrenmezsem çatlarım...kötükedihüso
çalışmadan önce elimden bez düşmezdi..hızımı alamaz ikinci defa tozunu aldığım yerleri yine temizlerdimm.:a015:ama şimdi çalışıyorum ve o bezler temizlik maddeleri nerde hiç haberim yok :teytey:...![]()
günaydin bayanlar nasilsiniz bugün yine üstten evimi temizlicem
hafta sonu ben is yapamiyorum pazarteside bayram
allahtan ben bayram te izligi yapmiyorum burda pek kimse gelmez bayramlasmaya
günlük temizlik yapsan yetiyor yani
günaydin bayanlar nasilsiniz bugün yine üstten evimi temizlicem
hafta sonu ben is yapamiyorum pazarteside bayram
allahtan ben bayram te izligi yapmiyorum burda pek kimse gelmez bayramlasmaya
günlük temizlik yapsan yetiyor yani
ay vallh bıktım ben artık her gun aynısey ya temızlık yemek cocuk kendıme 1 gun ıstıyorum cokmu sey ıstıyorum