Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

ben gelirim evini temizlemeye

ay kiz sasirdim ilk efa karsilasinca gel gel bana canim istemiyo icerdi ikitane soba ay anca süpür toz al onuda yapasim yok kiz havalardanmi nede ben zaten uyusugum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

&cansu& kiz sende olmasan naparim kiz sende hastasin yok yok ben kendim yaparim sen yorma kendini uzan söyle cocuklar yeterince yoruyodur seni

günaydın arkadaşlara.s.dün canım istemedi iş yapmadım bugün evin maşallahı var:1no2:eşimde sağolsun geceleri kalkıp hallediyor bir taraftanÇok üzgünüm çoookuğraş dur işte yapacak birşey yok:sm_confused:temizleyeceğiz mecbur içimiz rahat etmez!:1no2:

bugün hiç iş yapasım yoktu vede iş yapmadım valla bir uyuşukluk var üzerimde
daha üzerimde eşorfman var onu bile cıkarmaya üşündim bıktım ev işlerinden
biz ev hanımlarınında ev işi harici başka bi işlerle meşgul olması acilen lazım bence
kızlarrrrrrrrrrrrr hadin kendimize uygun işler türetelim ne dersiniz :))))

oluuur ne gibi mesela?

mesela kendi paramızı kazanmak vede onu harcamak gibi
nasıl olacak derseniz mutlaka tüm ev hanımlarının el becerisi vardır bu el becerilerimizle
bizlerde para kazana biliriz vede sadece ev hanımı olmadığımızıda çevremize göstermiş oluruz bizim gibi olan ev hanımlarıda bizleri örnek alıp kendi ayaklarının üzerinde durma yollarını ararlar ne dersiniz bu fikre canlarım

ooo onu çok denedik ben önayak oldum bir arkadaşımızın eşi ürünleri satmamız için internet sitesi bile kurdu sonu hüsran oldu malesef:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

:uhm::çok üzgünüm: peki hayatımız hep ev hanımı olarakmı gececek yaa
sıkıldık artık sürekli aynı işleri yapmaktan
artık kendimi işe yaramaz biri gibi görmeye başladım acil ev hanımı dışında başka ne işler yapa biliriz bulmamız lazım hanımlar klava:

Bende oğlum küçükken sadece derneğe gidip okumaları yapıyordum fakat şimdi anasınıfına gidiyor işim çoğaldı aktif olup birşeyler bilincede öğretmeninde istekleri oluyor doğal olarak. Satranç biliyorsan öğretirmisin dediğinde hayır diyemedim, aynı şekilde çocuklara kitap okumakta güzel oluyorr... Oğlum dinlemeye alışıktı şimdi arkadaşlarıyla birlikte dinliyor. Sizin çocuğunuzda büyüyünce inşallah sizde birşeyler yapacaksınızdır... Sevgiler canım.... kaydirigubbakcemile3

Hiçbir şey yapamasanız gönüllü işler yapınız tavsiye ederim... İç huzurda önemli....

Son düzenleme:

terliğe katılıyorum bende çok uzun yıllar sivil toplum örgütlerinde çalıştım iki tanesindede başkanlık yaptım çok yoruldum ama duyduğum iç huzuru bütün yorgunluklarımı götürüyordu şimdi bile hayvanları koruma derneğine uzaktan destek veriyorum yani bu işten kendimi emekli ettim sıkılıyorum diyenlere tavsiye ederim

elimden geldiği kadarıyla cevremdeki insanlara yardım ediyorum
vede çok hoşuma gidiyor birilerine yardım etmem
ama ben daha çok kişilerede yardım elimi uzatmak istiyorum bu yüzdende yaptığımız el işleriyle yada bi işte çalışıp hem evime çocuklarıma hemde gercekten muhtac olanlara yardım yapmak istiyorum çokmu bu isteğim bilmiyorum ama o kadar çok muhtac kişiler varki hepsine koşup bir dertlerine derman olmak istiyorum Rabbim kolaylık versin hepimizede
öpüyorum canlarım sizleri

günaydin kizlar bugün ev bos cocuklar okulda esim iste bende temizlik yapacagim havda bozuk nasil yaparim bilmem hepinize hayirli günler temizlik yapanlara kolay gelsin

günaydin kizlar bugün ev bos cocuklar okulda esim iste bende temizlik yapacagim havda bozuk nasil yaparim bilmem hepinize hayirli günler temizlik yapanlara kolay gelsin

kolay gelsin...bugün ben ara verdim benim yaramaz yetti bana bunaldım!gamyoncuiremsu:uhm:

ya benim temizlik günüm de yok her gün neredeyse ev işi yapıyorum bıktım valla bunalım geldi derin işe girssem yemek yetişmiyo oğlum da 5 yaşında oynayalım anne diyo bütün gün hangisine yetişsem şaşırdım kafayı yicem yaaa

aynen bende öyle!bugün bütün gün ev topladım:a015: çocuğumla oturup ilgilenemedim bir türlü şimdi suçluluk hissediyorum!:çok üzgünüm:

hiç sormayın benim oğlum okula gidiyor sürekli iş yapıyorum okuldan geliyor ders çalış sonra yemek hazırla bir türlü şöyle ev pırıl pırıl olupta dinlenemedim bu işleri yoluna koymanın bir formülü varmı bilen varmı kendimize vakit ayırarak aynı zamanda nasıl temiz olunuyor anlamadım bunun formülünü bilen söylesin

bunun formülü düzenli ve pratik olmaktan geçiyor ben gece mutfağımı toplamadan yatmam ertesi günü önemli bir işim varsa mutlaka gece bulaşık makinasını boşaltır yerleştiririm sabah dişlerimi fırçalarken öbür elimlede lavaboyu fırçalarım bir taraftan telefonla konuşurken bir taraftan toz alırım vs. vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…