aman ya bi ev işi yaptım elimi sakatladım..nefret ediyorum ev işinden..1 ton kömür taşı de taşıyayım ama ev işi yapmayayım.....
ben kimbilir kaç kez telaşem yüzünden evişi yaparken gazi olmuşumdur sayamadım çoook çok dikkatli olun bayanlar benim gibi merdivenlerden uçmayın ve arada kendinizi zehirlemeyin:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hoşgeldiniz kızlar evet evişleri nankördür arkanızı dönmeye gelmez bir bakarsınız eskisi gibi olmuş onun için fazla sıkmayın canınızı
Aynen bende canım yaaaa... evde olduğum anda işe koyuluyorum. Çocuğun okula koş, görme özürlü bir kızımız var üniversiteye hazırlanıyor ona birebir kitap okuyorum dün bendeydi, biraz evvel aradı yarın deneme sınavı varmış dersaneye gideceğim orada testleri okuyup yapmasına yardımcı olacağım. okula koş derken oğlumun okulda satranç öğretiyorum çocuklara o var, başka bir gün yine okuldaki çocuklara eğitici kitap okumaya gidiyorum. derken günler geçiyor ve inanın gezmeye dahi fırsatım yok... Ama ben memnunum, severek yapıyorum bu görevleri... kaydirigubbakcemile3Ben de evde otursam da ev işi yapsam hep diyorum.
Özlüyorum evde oturmayı yaaa.. :çok üzgünüm:
Aynen bende canım yaaaa... evde olduğum anda işe koyuluyorum. Çocuğun okula koş, görme özürlü bir kızımız var üniversiteye hazırlanıyor ona birebir kitap okuyorum dün bendeydi, biraz evvel aradı yarın deneme sınavı varmış dersaneye gideceğim orada testleri okuyup yapmasına yardımcı olacağım. okula koş derken oğlumun okulda satranç öğretiyorum çocuklara o var, başka bir gün yine okuldaki çocuklara eğitici kitap okumaya gidiyorum. derken günler geçiyor ve inanın gezmeye dahi fırsatım yok... Ama ben memnunum, severek yapıyorum bu görevleri... kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?