- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.601
slm kızlar bende temizlik yaptım akşamada eltimler 2 velediyle gelecekler cocuk değil terörist sanki yıllık izinleri olan 10 günü burda gecerecekler yaptığım bütün temizlik boşa gidiyor cıldırıcam yaaa
cok iyi oldu.bende yalniz dogurmamis olurum.hamile kalinca herkes kalsin istiyor insan.sporadaberaber baslariz.
cnm geçen gün yine burdan tarif aldım sultan lokumu eşim bayıldı sanada tavsiye ederim elossa arkadaşımızın topiğinde var tarifi bi bak istersen
az biraz bekyeydin de beraber giderdik kiz bu nasil doktor 20 haftalik bebegin cinsiyetini soyleyemiyo
ben bu aralar tum hamilelere cinsiyet tahmininde bulunuyorum da
kiz nerden bulam ben simdi elossanin topigini sana zahmet bi link ati ver be askitom
Allaha sukur benim bunye hic kilo almiyo canim yacocuktan 1 kilo falan fazla aliyorum anca beni goren sasiriyo lise 1 den beri benim beden ayni
hamileyken bile 50nin uzerini gormuyorum ben
canim sormaya simdiye 8 kere girdim usg ye.ama yok yok.:26::26:burda randeyevuyu 1 ay onceden veriyorlar.sen ne zaman gidiyorsun,
ben 1 hafta sonra gidiyorum ama muayine icin yani kan analizi falan ultrasona girmegi dusunmuyorum
1 ay sonra Bakuye gidicem hastaneye hem cinsiyet hem de gelisimi falan ogrenmek icin
hani su 4G var ya ona gitmegi dusunuyorum
insallah canim.Bakuyemi. cok ozledim evimi,annemleri.herkesi. 3 sene oldu.
taaam kuzu buldum ben tarifi hemen bi inceliyim bakiyim ama buzdolabinda 3-4 saat beklemesi gerekiyo diyo benim herif hemen yer onlaricnm ya ben link atmayı bilmiyom ki
yemek tariflerimde hemen ön sıralarda zaten:26:
oooo supermis.bende fazla alamiyorum.kizimda 7 kilo aldim.herkes cocugun 1 kilo dogar dedi.kizim3.5 kilo dogdu.simdi 51 kilo oldm.1 kilo aldim.ama biraz alsam iyi olucak.
taaam kuzu buldum ben tarifi hemen bi inceliyim bakiyim ama buzdolabinda 3-4 saat beklemesi gerekiyo diyo benim herif hemen yer onlari
sen de iyisincanim benim kiz 3.200 dogmustu
ya sunun pudingsiz tarifi yok mu acaba:26:benimkide bekletmeden yedi cnm sorun degl öylede çok lezzetli
ya sunun pudingsiz tarifi yok mu acaba:26:
cnm aynı şekil pudingsizde yapabilirsin sütlü irmik tatlısı diye tepsiye dökersin üstüne hindistan cevizi serpersin dilimlersin öylede güzel oluyo
bi tarif buldum sanki aksam bi deniyim sunu
yap cnm foto ekle sonra
benzesin kız benzesin ben secerim acunu yağuşuhlu keretakiz ben de baktim fotolara bi ara teker teker yorum yazicam hepsineoy oyy baya buyumusler senin oglan buyuyunce ayni acun ilicaliya benzicek estos
yok mu boyle tatli bi tarifin kiz canim bu aralar acaip tatli cekiiinormalde hic sevmem
kizimda hep erik felan istemistim bu erkek galiba
kizimin tam tersi hepsi:26:
baktım cnm ya onlar nasıl tatlı şeyler öyle maşşallahpırıl pırıllar çok şanslısın bi kızın bi oğlun var rabbim dertlerini göstermesn bahtlarıda kendileri gbi güzel olur
benzesin kız benzesin ben secerim acunu yağuşuhlu kereta
kız erkektir o zmn tam tersi diyosun senin içine ne doğuyo
amin cnm senin de olsun boy boy bebelerin
kızlar ben öğlen arası eve gittim
bulaşık makinasını doldurup çalıştırdım makinaya renkli çamaşır attım
dünden ıslattığım iç fasulyelerimi haşlayıp soğumaya bıraktım
fanusumu temizledim balıklarım nefes alsın dimi
çiçeklerimi suladım
pratik bişeyler hazırlayıp atıştırıp geldim akşiamda ütü yapacam kışlıkları çıkaracam kuruyan çamaşırları katlayıp yerine yenilerini asacam
banyo tuvalet yıkanacak lavobolar ovulacak
yetişebilirsem evi süpürüp silip bide toz alacam