- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.581
amin cnm amin isteyen herkese de nasip etsin inşallah
dün fotolarını koydum bakabilirsin
bebeklerim şu anda cepten yaziyorum kızı uyuttum hala ayagimda onu yerine koyup 10 dakikaya laptopa geciyorum
askitom coreklerin tarifini yaz ben gelene kadar
anam ben bunu tatli bi sey sandimdiyazıyım azerinim bende burdan aldım tarifi güzel oldu gercekten
1 kahve fincani sivi yag
200 gr margarin
4 yemek kasigi yogurt
1 yumurta (aki icine sarisi üstne)yarim paket kabartma otzu
1 cay kasigi kadar tuz
aldigi kadar un
icine.rendelenmis peynir ..
öncelikle hamuru güzelce yumusak bir hamur elde edene kadar yoguruy<oruz daha sonra merdaneylee acipp tabak büyüklugunde yuvarlak kesiyoruz daha sonra 4 esit parcaya bölüp peynir koyup rulo sariyoruz..üstne yumurta susam sürüp pisiriyoruz..afiyet olsun.
ben kaçar kızlar oğluş gelecek birazdan öğle yemeğine
anam ben bunu tatli bi sey sandimdi
kiz nereye gidiyon be daha 2 lafin belini kiramadik
sonra kırarız kuzum lafın belini bacağını
AŞKİTOM baktın mı fotolara :98:
hosgeldin bebeemCanlarımmm Günaydın hepinizee.
Bugünki İşlerim :
Evi Güzel Bir Şekildee Temizlemek.Toz Almak,yerleri süpürmek,silmek.
Beyazlar ve Renklilerle Uğraşmam lazım. Yıkanacak,serilecek,Toplanacak,Dürülecek ve Yerleştirilecek.
Mutfağı Temizlemem lazım. Kirli Bulaşıklar Yıkanacak. Bulaşık Makinasındaki Temizler Yerlerine Düzülecek.
Hem Öğlen hemde akşam Yemek Yapmak.
Sonraa Ehliyete Çalışıp Soru çözmem lazım.
Bir Sürü İşim varrrrrrrrrrr..
amma da cok isin varmis be canimBenim de çok işim var
Önce nevresimleri yıkıcam... Sonra da bulaşık makinesini boşaltıp yenileri koycam...
Sonra annemin kredi kartı borçlarını ödemeye gitcem... Sonra da alışveriş yapcam huehuehe
son cumlen superbugün bir dünya ütüm var
sonra süpür toz al sil var
banyoyu ovalamak var
papanımızın kafesini temizlemek var
alış verişe çıkmak var
yemek yapmak var
sonra b ol bol uyumak var
uyku sen insan olsan senle evlenirim seni çoook sewiyorum...
ya cok uyumak da iyi bi sey degil insan uyusuk oluyogünaydın herkese
bugün benim o kadar çok işim var ki.ama hala yataktan çıkmadım.bir an önce kalkıp kahvaltı yapmam lazım önce.
sonra koştur koştur yapıcam.akşama da gün var.oraya gidicem.offff sürekli yatmak istiyorummmmmmmmm
ben de gelem mi cayahahaha gönder çeler jilet gibi yaparım
ama geceboyunca uyumadım okadar halsizim ki offf
gel çay içek sonra sen işleri ben ütüleri yaparım
anlaştık taaammmem
kiz ben de baktim fotolara bi ara teker teker yorum yazicam hepsinesonra kırarız kuzum lafın belini bacağını
AŞKİTOM baktın mı fotolara :98:
yok cnm tuzlu çörekler bunlaree 2 tane çocugu var estalmusun benim gibi çöpsüz üzüm degl
selam.ben geldim nasilsiniz ev hanimlari.Zulu seni tebrik etdimmi ben.canim gozun aydin masallah.ALLAH korusun yavrularini.coooooookkkkkkkkk .sevindim.
selam.ben geldim nasilsiniz ev hanimlari.Zulu seni tebrik etdimmi ben.canim gozun aydin masallah.ALLAH korusun yavrularini.coooooookkkkkkkkk .sevindim.
nazlmagel gel bebisin cinsiyetini soyle bakam kiz mi ha kiz mi
slm kızlar bende temizlik yaptım akşamada eltimler 2 velediyle gelecekler cocuk değil terörist sanki yıllık izinleri olan 10 günü burda gecerecekler yaptığım bütün temizlik boşa gidiyor cıldırıcam yaaa
yok etmemistin sanirim canim tesekkur ederimdedim nazlma hamile hemen yetismem lazim ona bebeler yalniz buyumesin
canim sende esim gibi.oda kiz istiyor.kizimiza kiz kardes coooooook istiyoruz.yalniz kalmasin.ismini bile koyduk Safiye.ama doktorum cinsiyyetini soylemedi.ayin 28 yine gidicem belki o zaman soyler.
kiz ben de baktim fotolara bi ara teker teker yorum yazicam hepsineoy oyy baya buyumusler senin oglan buyuyunce ayni acun ilicaliya benzicek estos
yok mu boyle tatli bi tarifin kiz canim bu aralar acaip tatli cekiiinormalde hic sevmem
kizimda hep erik felan istemistim bu erkek galiba
kizimin tam tersi hepsi:26: