Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bebeklerim şu anda cepten yaziyorum kızı uyuttum hala ayagimda onu yerine koyup 10 dakikaya laptopa geciyorum
askitom coreklerin tarifini yaz ben gelene kadar

yazıyım azerinim bende burdan aldım tarifi güzel oldu gercekten
1 kahve fincani sivi yag
200 gr margarin
4 yemek kasigi yogurt
1 yumurta (aki icine sarisi üstne)yarim paket kabartma otzu
1 cay kasigi kadar tuz
aldigi kadar un
icine.rendelenmis peynir ..

öncelikle hamuru güzelce yumusak bir hamur elde edene kadar yoguruy<oruz daha sonra merdaneylee acipp tabak büyüklugunde yuvarlak kesiyoruz daha sonra 4 esit parcaya bölüp peynir koyup rulo sariyoruz..üstne yumurta susam sürüp pisiriyoruz..afiyet olsun.

anam ben bunu tatli bi sey sandimdi
ben kaçar kızlar oğluş gelecek birazdan öğle yemeğine

kiz nereye gidiyon be daha 2 lafin belini kiramadik

sonra kırarız kuzum lafın belini bacağını

AŞKİTOM baktın mı fotolara :98:

baktım cnm ya onlar nasıl tatlı şeyler öyle maşşallah pırıl pırıllar çok şanslısın bi kızın bi oğlun var rabbim dertlerini göstermesn bahtlarıda kendileri gbi güzel olur

hosgeldin bebeem
benim isler bitti bi tek yemek kaldi
amma da cok isin varmis be canim
son cumlen super
ya cok uyumak da iyi bi sey degil insan uyusuk oluyo
hahaha gönder çeler jilet gibi yaparım
ama geceboyunca uyumadım okadar halsizim ki offf
gel çay içek sonra sen işleri ben ütüleri yaparım
anlaştık taaammmem
ben de gelem mi caya

sonra kırarız kuzum lafın belini bacağını

AŞKİTOM baktın mı fotolara :98:
kiz ben de baktim fotolara bi ara teker teker yorum yazicam hepsineoy oyy baya buyumusler senin oglan buyuyunce ayni acun ilicaliya benzicek estos
yok cnm tuzlu çörekler bunlar ee 2 tane çocugu var estalmusun benim gibi çöpsüz üzüm degl

yok mu boyle tatli bi tarifin kiz canim bu aralar acaip tatli cekiiinormalde hic sevmem
kizimda hep erik felan istemistim bu erkek galiba
kizimin tam tersi hepsi:26:

selam.ben geldim nasilsiniz ev hanimlari.Zulu seni tebrik etdimmi ben.canim gozun aydin masallah.ALLAH korusun yavrularini.coooooookkkkkkkkk .sevindim.

slm kızlar bende temizlik yaptım akşamada eltimler 2 velediyle gelecekler cocuk değil terörist sanki yıllık izinleri olan 10 günü burda gecerecekler yaptığım bütün temizlik boşa gidiyor cıldırıcam yaaa

nazlma gel gel bebisin cinsiyetini soyle bakam kiz mi ha kiz mi

canim sende esim gibi.oda kiz istiyor.kizimiza kiz kardes coooooook istiyoruz.yalniz kalmasin.ismini bile koyduk Safiye.ama doktorum cinsiyyetini soylemedi.ayin 28 yine gidicem belki o zaman soyler.

anam bi hamile daha hosgeldin canim:2::2:
veletleri lafina cok guldum ya
sen cok yorma kendini hamilesin nede olsa

canim sende esim gibi.oda kiz istiyor.kizimiza kiz kardes coooooook istiyoruz.yalniz kalmasin.ismini bile koyduk Safiye.ama doktorum cinsiyyetini soylemedi.ayin 28 yine gidicem belki o zaman soyler.

az biraz bekyeydin de beraber giderdik kiz bu nasil doktor 20 haftalik bebegin cinsiyetini soyleyemiyo
ben bu aralar tum hamilelere cinsiyet tahmininde bulunuyorum da

cnm geçen gün yine burdan tarif aldım sultan lokumu eşim bayıldı sanada tavsiye ederim elossa arkadaşımızın topiğinde var tarifi bi bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…