Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
slm kızlar bende temizlik yaptım akşamada eltimler 2 velediyle gelecekler cocuk değil terörist sanki yıllık izinleri olan 10 günü burda gecerecekler yaptığım bütün temizlik boşa gidiyor cıldırıcam yaaa

evet cocuklar........:KK1::KK1:ama eltinde yardim eder.sonucda bebisnle fazla yorulmamalisin.:KK55::KK55::KK55:

az biraz bekyeydin de beraber giderdik kiz bu nasil doktor 20 haftalik bebegin cinsiyetini soyleyemiyo:KK30:
ben bu aralar tum hamilelere cinsiyet tahmininde bulunuyorum da:KK9::KK9:

canim sormaya simdiye 8 kere girdim usg ye.ama yok yok.:26::26:burda randeyevuyu 1 ay onceden veriyorlar.sen ne zaman gidiyorsun,

Allaha sukur benim bunye hic kilo almiyo canim ya:nazar::KK16:cocuktan 1 kilo falan fazla aliyorum anca:KK9::KK9::KK9:beni goren sasiriyo lise 1 den beri benim beden ayni
hamileyken bile 50nin uzerini gormuyorum ben:KK9::KK9::KK9::KK9:

oooo supermis.bende fazla alamiyorum.kizimda 7 kilo aldim.herkes cocugun 1 kilo dogar dedi.kizim3.5 kilo dogdu.simdi 51 kilo oldm.1 kilo aldim.ama biraz alsam iyi olucak.

canim sormaya simdiye 8 kere girdim usg ye.ama yok yok.:26::26:burda randeyevuyu 1 ay onceden veriyorlar.sen ne zaman gidiyorsun,

ben 1 hafta sonra gidiyorum ama muayine icin yani kan analizi falan ultrasona girmegi dusunmuyorum
1 ay sonra Bakuye gidicem hastaneye hem cinsiyet hem de gelisimi falan ogrenmek icin
hani su 4G var ya ona gitmegi dusunuyorum

ben 1 hafta sonra gidiyorum ama muayine icin yani kan analizi falan ultrasona girmegi dusunmuyorum
1 ay sonra Bakuye gidicem hastaneye hem cinsiyet hem de gelisimi falan ogrenmek icin
hani su 4G var ya ona gitmegi dusunuyorum

insallah canim.:KK16::KK16:Bakuyemi.:KK43::KK43::KK43:cok ozledim evimi,annemleri.herkesi.:KK43::KK43::KK43:3 sene oldu.

cnm ya ben link atmayı bilmiyom ki:KK30:
yemek tariflerimde hemen ön sıralarda zaten:26:
taaam kuzu buldum ben tarifi hemen bi inceliyim bakiyim ama buzdolabinda 3-4 saat beklemesi gerekiyo diyo benim herif hemen yer onlari:KK9::KK9::KK9::KK9:
oooo supermis.bende fazla alamiyorum.kizimda 7 kilo aldim.herkes cocugun 1 kilo dogar dedi.kizim3.5 kilo dogdu.simdi 51 kilo oldm.1 kilo aldim.ama biraz alsam iyi olucak.

sen de iyisin :KK34:canim benim kiz 3.200 dogmustu

kiz ben de baktim fotolara bi ara teker teker yorum yazicam hepsine:KK16::KK16::KK16::KK16:oy oyy baya buyumusler :nazar::nazar:senin oglan buyuyunce ayni acun ilicaliya benzicek estos:KK9::KK16:

yok mu boyle tatli bi tarifin kiz canim bu aralar acaip tatli cekiii:KK53:normalde hic sevmem
kizimda hep erik felan istemistim bu erkek galiba
kizimin tam tersi hepsi:26:
benzesin kız benzesin ben secerim acunu yağuşuhlu kereta:KK9:
kız erkektir o zmn tam tersi diyosun senin içine ne doğuyo
:KK16:
baktım cnm ya onlar nasıl tatlı şeyler öyle maşşallah:nazar: pırıl pırıllar çok şanslısın bi kızın bi oğlun var rabbim dertlerini göstermesn bahtlarıda kendileri gbi güzel olur:KK16:

amin cnm senin de olsun boy boy bebelerin :KK53:

kızlar ben öğlen arası eve gittim

bulaşık makinasını doldurup çalıştırdım makinaya renkli çamaşır attım
dünden ıslattığım iç fasulyelerimi haşlayıp soğumaya bıraktım
fanusumu temizledim balıklarım nefes alsın dimi
çiçeklerimi suladım

pratik bişeyler hazırlayıp atıştırıp geldim akşiamda ütü yapacam kışlıkları çıkaracam kuruyan çamaşırları katlayıp yerine yenilerini asacam
banyo tuvalet yıkanacak lavobolar ovulacak
yetişebilirsem evi süpürüp silip bide toz alacam

kızlar ben öğlen arası eve gittim

bulaşık makinasını doldurup çalıştırdım makinaya renkli çamaşır attım
dünden ıslattığım iç fasulyelerimi haşlayıp soğumaya bıraktım
fanusumu temizledim balıklarım nefes alsın dimi
çiçeklerimi suladım

pratik bişeyler hazırlayıp atıştırıp geldim akşiamda ütü yapacam kışlıkları çıkaracam kuruyan çamaşırları katlayıp yerine yenilerini asacam
banyo tuvalet yıkanacak lavobolar ovulacak
yetişebilirsem evi süpürüp silip bide toz alacam

maşşalah sana kız baya bi iş yapmışsın akşama bişey kalmamış sayılır:KK9:

X