Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
arkadaşalar aynalarınızı parlatma için ne yapıyorsunuz.siliyorum yandan pusuya geçip bakıyorum silme izleri....elimde çabuktur hani hemen kuruturum ama gölgeleri sinir bozucu oluyorr

ayy benim o zor işim hiç bitmez eşim hergün bi gömlek bi pantolan degiştirir bide üstüne bizim günlükler eklenince vay halime bitmiyo anacım benim ütüm
canim ben gunluk evde giydiklerimizi utulemiyorum pek
arkadaşalar aynalarınızı parlatma için ne yapıyorsunuz.siliyorum yandan pusuya geçip bakıyorum silme izleri....elimde çabuktur hani hemen kuruturum ama gölgeleri sinir bozucu oluyorr

bacim bu topikte bu tarif meshur oldu dur sana da anlatiyim
sampuanli suyla sil sonra durula
birak kurusun o izleri kuru bezle ovmana gerek kalmadan sil piril piril olucak
ama sari bezle silme aynalari camlari

Son düzenleme:
kızlar koltuklarımı sildim , yemeğimide yedim azerinim şimdi gidip çamaşırlarımı asıcam bi de yemek var püfffffff

kizlar pisirinde bir hasta ziyaretine gelin yanima.malum qurbett gelenim gidenim yok

kızlar ben dün öğleden sonra işten izin alıp eve gittim
camlarımı sildim tüllerimi yıkayıp taktım evi süpürüp sildim halıları serdim
çamaşırlarımı katlayıp yerine koydum tuvaleti banyoyu temizledim işim bitti
ama ben bugün çok halsizim çok yorgunum hiç elim kolum kalkmıyo gece yarısına kadar temizlik yaparsan
bitirecem diye böyle oluyo işte siz kendinizi çok yormadan yapın

kizlar pisirinde bir hasta ziyaretine gelin yanima.malum qurbett gelenim gidenim yok

cnm bende gurbette sayılırım annemlerle aynı şehirdeyiz istanbulda ama onlar avrupa yakasında biz anadolu yakasındayız aramızada 2 saat var kayınvalidemlerde memlekette 17 saat var aramızda o yuzden pek gelenim gidenim olmaz

ben bugün akşama kuru biber ve kuru patlıcan dolması yapacam
yanınada arpa şehriye çorbası ve yoğurt
başka ne yapsam acaba

aferin gozume girdin
bozbas ne kız:26::26::26::26::26::26::26::26:

bozbaş azeri yemegi canim
iste bu

camlar silindi,perdeler makinede,ortalık toplandıı.yerler süpürülüp silinecek.toz var bi yığın ütü ,balkonlar yıkanacak,2 tur çamaşır bide.yahu yap yapbitmiyoor

demeyin kiz oyle alir bebeleri de gelirim ben bir gundagitip evi cikariz
ben bugün akşama kuru biber ve kuru patlıcan dolması yapacam
yanınada arpa şehriye çorbası ve yoğurt
başka ne yapsam acaba
daha ne olsun be yorma bu gun kendini
ayy alemsin azerinim güldürdn beni bu seferlk tuz döktüm baska sefere şeker dökerim

oyle dene bunu guzel oluyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…