- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.361
canim ben gunluk evde giydiklerimizi utulemiyorum pekayy benim o zor işim hiç bitmez eşim hergün bi gömlek bi pantolan degiştirir bide üstüne bizim günlükler eklenince vay halime bitmiyo anacım benim ütüm
arkadaşalar aynalarınızı parlatma için ne yapıyorsunuz.siliyorum yandan pusuya geçip bakıyorum silme izleri....elimde çabuktur hani hemen kuruturum ama gölgeleri sinir bozucu oluyorr
kızlar koltuklarımı sildim , yemeğimide yedim azerinimşimdi gidip çamaşırlarımı asıcam bi de yemek var püfffffff
ben de eti haslamaya biraktim bakalim ne pisiricem
kizlar pisirinde bir hasta ziyaretine gelin yanima.malum qurbett gelenim gidenim yok
deme kiz oyle
bozbas getiriyim mi
bende tavuğu koydum ateşe bakalım benimkinden ne çıkacak
kizlar pisirinde bir hasta ziyaretine gelin yanima.malum qurbett gelenim gidenim yok
bi kismina tuz dok yemek olsun bi kismina seker dok tatli ciksin
aferin gozume girdinkızlar ben dün öğleden sonra işten izin alıp eve gittim
camlarımı sildim tüllerimi yıkayıp taktım evi süpürüp sildim halıları serdim
çamaşırlarımı katlayıp yerine koydum tuvaleti banyoyu temizledim işim bitti
ama ben bugün çok halsizim çok yorgunum hiç elim kolum kalkmıyo gece yarısına kadar temizlik yaparsan
bitirecem diye böyle oluyo işte siz kendinizi çok yormadan yapın
bozbas ne kız:26::26::26::26::26::26::26::26:
deme kiz oyle
bozbas getiriyim mi
demeyin kiz oyle alir bebeleri de gelirim ben bir guncnm bende gurbette sayılırımannemlerle aynı şehirdeyiz istanbulda ama onlar avrupa yakasında biz anadolu yakasındayız aramızada 2 saat var kayınvalidemlerde memlekette 17 saat var aramızda o yuzden pek gelenim gidenim olmaz
daha ne olsun be yorma bu gun kendiniben bugün akşama kuru biber ve kuru patlıcan dolması yapacam
yanınada arpa şehriye çorbası ve yoğurt
başka ne yapsam acaba
ayy alemsin azerinim güldürdn beni bu seferlk tuz döktüm baska sefere şeker dökerim
oyy bacim senin bu gun baya isin varcamlar silindi,perdeler makinede,ortalık toplandıı.yerler süpürülüp silinecek.toz var bi yığın ütü ,balkonlar yıkanacak,2 tur çamaşır bide.yahu yap yapbitmiyoor
getir getir severim.nohutda varmi.