- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.381
işten çok ne var ki zate.yakında bastonla dolaşacün
demeyin kiz oyle alir bebeleri de gelirim ben bir gundagitip evi cikariz
daha ne olsun be yorma bu gun kendini
oyle dene bunu guzel oluyo
biz onu da bu is icin kullaniriz merak etme
ellerimizle bulasik yikarken bastonla da camasir makinesinin dugmesine falan basariz
oyy bacim senin bu gun baya isin var
var var
al afiyet olsun tabagimi yolla ama sonra
oyle amaehehe eheeealemsin yahu .çok yaşa emi
hııııı güzel yemekmiş bi ara tarifini verde bende yapayım
kizlar ben kacar daha yemek yapicam
kizim da uyandi
demin netde bi tatli tarifi buldum cok pratik bakalim yaparsam guzel cikarsa yazarim siz de yaparsiniz
tamam tatlım kolay gelsin kızını öp benim yerime
bu kadar gaza rağmen, ben neresinden başlasam acaba işlerin :44::44::44::44::44::44:
bu kadar gaza rağmen, ben neresinden başlasam acaba işlerin :44::44::44::44::44::44:
Şu iş olmasa ve temizlik bi günde bitse keşke
camların yarısını silmiştim, kardeşimin odasını dip köşe temizlemiştim. esas korktuğum yerler mutfak-salon-yatak odasıııııı :18::18::18::18: zaten bunlardan sonra antre/hol ve küçük boş bi odam var orasıyla tuvalet banyo kalıyor
kısmet listeyle yapmalıyım yoksa insan stres oluyor daha çok :) yaptıkça karalayacaksın listeyi, en zevkli kısmı bu olur herhalde
bebeklerim ben demin soyledigim tarifi yaptim firinda bakalim nasil olacak:18:
kızlar ben yemeğimi yaptım baharatlı tavuk kızartma yanına şehriyr pilavı ve salata bide yetişirsem yoğurt çorbası yapıcam
bugünlük benden bu kadar gercekten çok yoruldm kolumu kaldrcak halim yok yarın kaldıgım yerden devam edicem inş
Allah gozunu doyursun o kadar yemek nereye gitticnm güzel olurda bizede tarifini ver bzde yapalım zaten acım