Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

bunlardan biriyle baslaya bilirsin mesela canim

- Ev toparlanabilir, toz alınıp, süpürülüp , silinebilir.
- Çamaşır yıkayıp, ütüler yapılabilir.
- Mutfak lavobası ciflenir, fırın, ocak temizlebilir.
- Buzdolabı düzenlenir, temizlenir, bulaşık makinası ve diğer küçük ev aletleri silinebilir.
- Mutfak dolaplarının ve çekmecelerinin içi düzenlenebilir.+
- Gereksiz kap kacak ayıklanabilir, alınacakların listesi yapılabilir.
- Malzeme eksikleri tespit edilip market alışveriş listesi oluşturulabilir.
- Salonda dolaptı, büfeydi, vitrindi içi düzenlenebilir.
- Koltuklar, halılar ve sandalyeler silinebilir.
- Oturma odasındaki çekmeceler ve kitaplıklar düzenlenebilir.
- Yatak odasında gardırop içi, çamaşır ve çorap çekmeceleri elden geçirilebilir.+
- Banyoda lavabo, klozet ve küvet ciflenebilir.
- Havlular, deterjanlar, kremler ve diğer ürünler elden geçirilebilir.
- Ayakkabılar temizlenip, kutuları düzenlenebilir.+
- Çantaların içi boşaltılıp, temizlenebilir.+
- Mobilyalar siline bilir
- Genel olarak camlar silinip, tüller ve balkonlar yıkanabilir.

bu kadar gaza rağmen, ben neresinden başlasam acaba işlerin :44::44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
Şu iş olmasa ve temizlik bi günde bitse keşke

camların yarısını silmiştim, kardeşimin odasını dip köşe temizlemiştim. esas korktuğum yerler mutfak-salon-yatak odasıııııı :18::18::18::18: zaten bunlardan sonra antre/hol ve küçük boş bi odam var orasıyla tuvalet banyo kalıyor

kısmet listeyle yapmalıyım yoksa insan stres oluyor daha çok :) yaptıkça karalayacaksın listeyi, en zevkli kısmı bu olur herhalde

Son düzenleme:

ewet cnm aynen bende öyle yaptım yapacagım en ince ayrıntıya kadar yazdım , yaptıklarımın üzerini çizdim hem öyle unuttugum bi yerde kalmıyo rahat oluyo yani

kızlar ben yemeğimi yaptım baharatlı tavuk kızartma yanına şehriyr pilavı ve salata bide yetişirsem yoğurt çorbası yapıcam
bugünlük benden bu kadar gercekten çok yoruldm kolumu kaldrcak halim yok yarın kaldıgım yerden devam edicem inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…