Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
oyy bacim senin bu gun baya isin var

var var :KK1:
al afiyet olsun tabagimi yolla ama sonra:KK9::KK9::KK9::KK9:
bozbas-1300666989.jpg

hııııı güzel yemekmiş bi ara tarifini verde bende yapayım

bunlardan biriyle baslaya bilirsin mesela canim:KK9::KK9::KK9:

- Ev toparlanabilir, toz alınıp, süpürülüp , silinebilir.
- Çamaşır yıkayıp, ütüler yapılabilir.
- Mutfak lavobası ciflenir, fırın, ocak temizlebilir.
- Buzdolabı düzenlenir, temizlenir, bulaşık makinası ve diğer küçük ev aletleri silinebilir.
- Mutfak dolaplarının ve çekmecelerinin içi düzenlenebilir.+
- Gereksiz kap kacak ayıklanabilir, alınacakların listesi yapılabilir.
- Malzeme eksikleri tespit edilip market alışveriş listesi oluşturulabilir.
- Salonda dolaptı, büfeydi, vitrindi içi düzenlenebilir.
- Koltuklar, halılar ve sandalyeler silinebilir.
- Oturma odasındaki çekmeceler ve kitaplıklar düzenlenebilir.
- Yatak odasında gardırop içi, çamaşır ve çorap çekmeceleri elden geçirilebilir.+
- Banyoda lavabo, klozet ve küvet ciflenebilir.
- Havlular, deterjanlar, kremler ve diğer ürünler elden geçirilebilir.
- Ayakkabılar temizlenip, kutuları düzenlenebilir.+
- Çantaların içi boşaltılıp, temizlenebilir.+
- Mobilyalar siline bilir
- Genel olarak camlar silinip, tüller ve balkonlar yıkanabilir.

temizlik_g_n_.jpg

bu kadar gaza rağmen, ben neresinden başlasam acaba işlerin :44::44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
Şu iş olmasa ve temizlik bi günde bitse keşke :KK50::KK50:

camların yarısını silmiştim, kardeşimin odasını dip köşe temizlemiştim. esas korktuğum yerler mutfak-salon-yatak odasıııııı :18::18::18::18: zaten bunlardan sonra antre/hol ve küçük boş bi odam var orasıyla tuvalet banyo kalıyor :KK1::KK1::KK1::KK1:

kısmet listeyle yapmalıyım yoksa insan stres oluyor daha çok :) yaptıkça karalayacaksın listeyi, en zevkli kısmı bu olur herhalde :KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
Şu iş olmasa ve temizlik bi günde bitse keşke :KK50::KK50:

camların yarısını silmiştim, kardeşimin odasını dip köşe temizlemiştim. esas korktuğum yerler mutfak-salon-yatak odasıııııı :18::18::18::18: zaten bunlardan sonra antre/hol ve küçük boş bi odam var orasıyla tuvalet banyo kalıyor :KK1::KK1::KK1::KK1:

kısmet listeyle yapmalıyım yoksa insan stres oluyor daha çok :) yaptıkça karalayacaksın listeyi, en zevkli kısmı bu olur herhalde :KK1::KK1::KK1:

ewet cnm aynen bende öyle yaptım yapacagım en ince ayrıntıya kadar yazdım , yaptıklarımın üzerini çizdim hem öyle unuttugum bi yerde kalmıyo rahat oluyo yani :KK34:

kızlar ben yemeğimi yaptım baharatlı tavuk kızartma yanına şehriyr pilavı ve salata bide yetişirsem yoğurt çorbası yapıcam:KK16:
bugünlük benden bu kadar gercekten çok yoruldm kolumu kaldrcak halim yok yarın kaldıgım yerden devam edicem inş:KK16:

X