- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.341
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 534840
kizlar ben yerleri silmek icin bundan kullaniyorum.sadece bezleri cok aldim.her yerin bezi baska olsun diye.
insan yazilanlari okuyunca hevesleniyo dimiHay maşallah evde olup bende işerimi halletmek istiyorum
Eki Görüntüle 534840
kizlar ben yerleri silmek icin bundan kullaniyorum.sadece bezleri cok aldim.her yerin bezi baska olsun diye.
anaaaaaaa kalk kiz hemenyok azerinim yemedim henüz ama açlıktan bayılmak üzereyim şu koltukları bitiriyim gidip bişiler atıştrcam
nerden aldın cnm güzel bişeye benziyo, temiz siliyomu bari yerleri bide nerden aldın nettenmi ayy ne çok soru srdum
anaaaaaaa kalk kiz hemen
o Alamanyalarda yasiyo bacim
ay ben de her kesin yerine cevap veriyorum
insan yazilanlari okuyunca hevesleniyo dimi
ne yani kiz bi odayi bi bezle digerini baska bi bezle mi siliyosun
Eki Görüntüle 534840
ha tamamhihoyt yok anacim yok.mutfagi ayri,odalari ayri,bide banyoyu ayri
Normal viladayı suya batırıp sıkıyoruz ya bunda nasıl oluyor?hastanede falan gördüklerimde özel bi aleti vardı ona koyup sıkıyolardı bu da onlardanmı canım?
Selamm
Aranizda hic ütü yapmayan varmi?
Benim gibi mesela :))
Selamm
Aranizda hic ütü yapmayan varmi?
Benim gibi mesela :))
Normal viladayı suya batırıp sıkıyoruz ya bunda nasıl oluyor?hastanede falan gördüklerimde özel bi aleti vardı ona koyup sıkıyolardı bu da onlardanmı canım?
selamnasil yani hic utu yapmayan bacim hic mi yapmadinevlimisin peki
Evliyim 1 yillik :))
Biz hic gömlek veya kumas pantolon giymeyiz, digerlerinede hem üseniyorum hem zamanim yok cünkü tüm gün is yerindeyim..
Sizler herseyi ütülüyomusun ? :))
bu zormus be canim en iyisi viledacanim ben bezini cikarib yikayib sonra takib siliyorum
Evliyim 1 yillik :))
Biz hic gömlek veya kumas pantolon giymeyiz, digerlerinede hem üseniyorum hem zamanim yok cünkü tüm gün is yerindeyim..
Sizler herseyi ütülüyomusunuz ? :))
Yok ben simdiye kadar hic bisey ütülemedim
T-Shirtler kirir kiris olmuyorki, tabiki ütülenmis gibi degil ama öyle rahatsiz edici bi kirisiklik olmuyor.
Sadece bir tane etegim var ütü isteyen, onun disinda yapmiyorum
bu zormus be canim en iyisi vileda
e peki t shirt lerinizi utulemiyomusunuz bacim:26:
her seyi derken ic camasiri havlu coraplar ve bazi seyler disinda disarida giyecegimiz her seyi utuluyoruz
himm ne guzel en zor isi yapmiyosun