Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
$staub-wischen.jpg

kizlar ben yerleri silmek icin bundan kullaniyorum.sadece bezleri cok aldim.her yerin bezi baska olsun diye.:KK8::KK8::KK8:

yok azerinim yemedim henüz ama açlıktan bayılmak üzereyim şu koltukları bitiriyim gidip bişiler atıştrcam:KK14:

yok azerinim yemedim henüz ama açlıktan bayılmak üzereyim şu koltukları bitiriyim gidip bişiler atıştrcam:KK14:
anaaaaaaa kalk kiz hemen:KK4::KK4::KK4:
nerden aldın cnm güzel bişeye benziyo, temiz siliyomu bari yerleri bide nerden aldın nettenmi:KK9: ayy ne çok soru srdum:KK16:

o Alamanyalarda yasiyo bacim:KK9::KK9::KK9::KK9:
ay ben de her kesin yerine cevap veriyorum:KK9::KK9::KK9:

Evliyim 1 yillik :))
Biz hic gömlek veya kumas pantolon giymeyiz, digerlerinede hem üseniyorum hem zamanim yok cünkü tüm gün is yerindeyim..
Sizler herseyi ütülüyomusun ? :))

kumaş pantlon tamam da gömlek hiç mi giymediniz :KK53:
ben ütülüyorum ya hemen hemen herşeyi bitek kışın kazaklara gerek kalmıyo çıkarıp hemen asınca kırşmıyo ama t-shörtler istiyo bence ütü kırış kırış giymeyi hiç sevmem ben oyüzden ütüyle başım dertte :KK14:

canim ben bezini cikarib yikayib sonra takib siliyorum:KK55::KK55::KK55:
bu zormus be canim en iyisi vileda
Evliyim 1 yillik :))
Biz hic gömlek veya kumas pantolon giymeyiz, digerlerinede hem üseniyorum hem zamanim yok cünkü tüm gün is yerindeyim..
Sizler herseyi ütülüyomusunuz ? :))

e peki t shirt lerinizi utulemiyomusunuz bacim:26:
her seyi derken ic camasiri havlu coraplar ve bazi seyler disinda disarida giyecegimiz her seyi utuluyoruz

Son düzenleme:
Yok ben simdiye kadar hic bisey ütülemedim
T-Shirtler kirir kiris olmuyorki, tabiki ütülenmis gibi degil ama öyle rahatsiz edici bi kirisiklik olmuyor.
Sadece bir tane etegim var ütü isteyen, onun disinda yapmiyorum :KK16:

Son düzenleme:
bu zormus be canim en iyisi vileda

e peki t shirt lerinizi utulemiyomusunuz bacim:26:
her seyi derken ic camasiri havlu coraplar ve bazi seyler disinda disarida giyecegimiz her seyi utuluyoruz

yok canim aksina cok kolay ve pratik.ayagimla basiyorum cikiyor hemen.takinca bezi yere koyub onuda takiyorum:KK9::KK9::KK9::KK9:
amanin nasil anlatim olduysa artik:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X