Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bende çamaşılarımı akşam attım makinaya gece uynaıp boşalttım makinayı ama sepete koyup balkona bıraktım seremedim :KK14: artık akşam gidince sericem balkona bıraktım umarım gittiğimde çamaşırlarım kokmamıştır. :18::18:

kokup kokmamasini bilemicem ama onlari utulemek icin baya bi ugrasicaksiniz bebekler:KK53::KK53::KK53::KK9::KK9:

camasirlari sermene gerek yok simdiye kurumustur zaten canim:KK9::KK9::KK9:

tesekkur ederim bebeem:KK16::KK16::KK16:
insallah zamani geldiginde Allah sana da nasip eder:KK16::KK16::KK16:

yok tızım makinadaydı nasıl kurusun öğlende gittim serdim mis gibiydiler:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

bende çamaşılarımı akşam attım makinaya gece uynaıp boşalttım makinayı ama sepete koyup balkona bıraktım seremedim :KK14: artık akşam gidince sericem balkona bıraktım umarım gittiğimde çamaşırlarım kokmamıştır. :18::18:

keşke makinadan çıkarmasaydın canım makinada kapısı kapalı kalınca kokmaz ama şimdi hava güzeldir inşallah sepettede kokmaz

gunaydin kizlar:KK16::KK16::KK16::KK16:
bu sabah cok mutluyum demin hamile oldugumu ogrendim:KK16::KK16::KK16::KK16::nazar:
darisi istegen her kesin basina insallah:KK16::KK16:
e artik ev islerine yardim eder esim :KK53:
heralde yani:26:
bu gun pek bi isim yok
bulasik
yemek
bi de kizim izin verirse gardrobu duzenlemek istiyorum

Ayyyy Canımm Çook sevindim. Ohh Kardeş Geliyo desenee. Allah Hayırlısıyla Kucağınaa Almayı Nasip etsin. Çook Yorma artık kendini. Tebirk ediyorummm..:KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK16::KK16::KK16::KK9::KK9:

İnş Canım. Aslındaa Bendee İstiyorum amaa Bilmiyorum ki Çok Kararsızımm . Bakalım Hayırlısı Olsunn İnş..:emir_bebek::emir_bebek::KK16::KK16:

gunaydin kizlar:KK16::KK16::KK16::KK16:
bu sabah cok mutluyum demin hamile oldugumu ogrendim:KK16::KK16::KK16::KK16::nazar:
darisi istegen her kesin basina insallah:KK16::KK16:
e artik ev islerine yardim eder esim :KK53:
heralde yani:26:
bu gun pek bi isim yok
bulasik
yemek
bi de kizim izin verirse gardrobu duzenlemek istiyorum

tebrik ederim cnm hayırlı olsun, allah tamamını erdirsin , inş. saglıkla alırsınn bebeğini kucagına:KK16::KK16:

Son düzenleme:
insallah canim :KK16::KK16::KK16::KK16:

tesekkur ederim askitom:KK16::KK16::KK16:
darisi basiniza
e heruf de bu gun izinlikyen siz de atsaydiniz temelini:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

maşşalah cnm sana walla bu yaşta 2. çocuga iyi cesaret etmişsin:KK1: :KK1:bizim daha çok var 2. yılımız dolduktan sonra. düşünüyoruz inş. allah nasip ederse tabi :KK16:

X