Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Evet şekerim benim düğünüm 2 sene sonra inşallah..Patsy nin topiğinde konuşmuştuk seninle hatırladım şimdiiii....Bebişin ne kadar canım??

Sözlüyüm canımm ben,üniversiteyi yeni bitirdim...
Ay ama ben onu yerim tam sıkmalık zamanındaymış hemen bakıyorum resimlerinee

Son düzenleme:
gunaydin kizlar:KK16::KK16::KK16::KK16:
bu sabah cok mutluyum demin hamile oldugumu ogrendim:KK16::KK16::KK16::KK16::nazar:
darisi istegen her kesin basina insallah:KK16::KK16:
e artik ev islerine yardim eder esim :KK53:
heralde yani:26:
bu gun pek bi isim yok
bulasik
yemek
bi de kizim izin verirse gardrobu duzenlemek istiyorum

gunaydin kizlar:KK16::KK16::KK16::KK16:
bu sabah cok mutluyum demin hamile oldugumu ogrendim:KK16::KK16::KK16::KK16::nazar:
darisi istegen her kesin basina insallah:KK16::KK16:
e artik ev islerine yardim eder esim :KK53:
heralde yani:26:
bu gun pek bi isim yok
bulasik
yemek
bi de kizim izin verirse gardrobu duzenlemek istiyorum

tebrik ediyorum canım sabah sabah ne güzel bi haber bu
Allah tamamına erdirsin inşallah:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::nazar:

olsun o da guzel:KK1:
ee bu gunku islerin neler:KK34:

valla tatlım şu an iş yerindeyim ama akşam eve gidince yatak odasını düzenleyecem
mutfağı dip köşe süpürüp silecem dolaplarını daha önce temizleyip düzenlemiştim
koridorlarımıda süpürüp silecem ve halılarını serecem böylece kış temizliğim bitmiş olacak
:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

hafta sonu gezdim piknik yaptım işler kaldı ama olsun stres atıp dinlendim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

yemek te öğlene karalahana çorbam ve sarmam var
akşamada patlıcan yemeği yapayım diyorum yanınada salata yoğurt
çünkü bugün yemekle fazla uğraşamam çok işim vay menim:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

valla tatlım şu an iş yerindeyim ama akşam eve gidince yatak odasını düzenleyecem
mutfağı dip köşe süpürüp silecem dolaplarını daha önce temizleyip düzenlemiştim
koridorlarımıda süpürüp silecem ve halılarını serecem böylece kış temizliğim bitmiş olacak
:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

hafta sonu gezdim piknik yaptım işler kaldı ama olsun stres atıp dinlendim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

yemek te öğlene karalahana çorbam ve sarmam var
akşamada patlıcan yemeği yapayım diyorum yanınada salata yoğurt
çünkü bugün yemekle fazla uğraşamam çok işim vay menim:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

oy masallah ya hem temizligi bitirmisin hem de piknik yapmaya zaman ayiriyosun:KK1:
ben simdi senle yazisirken bulasiklari bitirdim
beyazlari cikardim makinadan renklileri attim
mutfagi supurup camasir asicam simdilik

oy masallah ya hem temizligi bitirmisin hem de piknik yapmaya zaman ayiriyosun:KK1:
ben simdi senle yazisirken bulasiklari bitirdim
beyazlari cikardim makinadan renklileri attim
mutfagi supurup camasir asicam simdilik

temizliği yarım bırakıp hafta sonunu gezmeye ayırdım akıllım arada mola verip dinlenmekte lazım dimi ama:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bende dün gece beyazları yıkadım ama sabah sermeye üşendim öğlen gidince serecem akşama kadar kurur

hem sen artık çok yorma kendini artıkın çift canlısın unutma işler nasıl olsa halolur canım menim :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

temizliği yarım bırakıp hafta sonunu gezmeye ayırdım akıllım arada mola verip dinlenmekte lazım dimi ama:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bende dün gece beyazları yıkadım ama sabah sermeye üşendim öğlen gidince serecem akşama kadar kurur

hem sen artık çok yorma kendini artıkın çift canlısın unutma işler nasıl olsa halolur canım menim :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

camasirlari sermene gerek yok simdiye kurumustur zaten canim:KK9::KK9::KK9:
canımmmmm tebrikler çok sevindim :) :)
tesekkur ederim bebeem:KK16::KK16::KK16:
insallah zamani geldiginde Allah sana da nasip eder:KK16::KK16::KK16:

bende çamaşılarımı akşam attım makinaya gece uynaıp boşalttım makinayı ama sepete koyup balkona bıraktım seremedim :KK14: artık akşam gidince sericem balkona bıraktım umarım gittiğimde çamaşırlarım kokmamıştır. :18::18:

X