- 10 Nisan 2012
- 2.910
- 52
- 30
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
benimde ütüm var cnm akşam yemekten sonra yapıcam onlarıda birikince daha zor oluyo
günaydın hatunlar, bugün benimde çok işim var
ev toplanıcak
süpürülcek, silincek
toz alınıcak
wc ovulucak yemek yapılıcak
ütü yapılıcak
herkese kolay gelsin..
Merhaba kızlarr Benimdee bi ton işim varrr.
Bulaşık yıkamak
toz almak
yeri süpürmek,silmek
yemek yapmak
Çamaşırlarla uğraşmak
Off offfKolay Gelsinn hepinizee
merhaba
desenize yemek disinda hepimizin isleri ayni diye
benim dunden yemegim vardi
bulasigi yikadim
yerleri supurdum sildim
toz aldim
kizimin elbisesini yikadim
utu yaptim
Ohh ohh herkes işini bitirmiş, neredeyse keyif kahvesi yapıp içicek, ben daha hiçbir işin içinden çıkamadım
Sabah erkenden kociş aradı öğle yemeğine misafirimiz var bişeyler hazırla diye, bende hemen apar topar bikaç çeşit yemek yaptım, misafirimizi ağırladık. Sonra ben bütün bulaşıkları mutfağa yığıp evin önüne indim. Kış için odun almıştık biraz onlar geldi, eşim onları parçaladı bende azıcık yardım ettim, şimdi eve çıktım, birazdan çay demleyip aşağı eşime götürücem benim bulaşıklar yine kaldı yanii
Yardıma gelmek isteyen varsa alabiliriimm
e bacim saat farki var aramizda o yuzden benim isler erken bitmis oluyo size goremaşşallah kız azerinbu ne hız böyle bende evi topladım ,sildim süpürdüm , yemeğimi ateşe koydum, wc ovdum şimdi gidip banyomu ovucam ve ütü yapıcam
ya o kaddan isin var ne usengec hatunsun sen oyleMerhabalar valla siz benden hızlısınız.
Ben de bir üşengeçliktir almış başını gidiyor.
Dün ütülerimi yapmıştım,çok az kaldı akşama onları yaparım inşallah.
Öğlen eşim geldi yemek yedik gitti bulaşıkları yıkadım.
Şimdi toz alıp evi süpürüp silmek istiyorum.
Yemeğim de yok henüz :26:
Hepinize kolay gelsin.
Ohh ohh herkes işini bitirmiş, neredeyse keyif kahvesi yapıp içicek, ben daha hiçbir işin içinden çıkamadım
Sabah erkenden kociş aradı öğle yemeğine misafirimiz var bişeyler hazırla diye, bende hemen apar topar bikaç çeşit yemek yaptım, misafirimizi ağırladık. Sonra ben bütün bulaşıkları mutfağa yığıp evin önüne indim. Kış için odun almıştık biraz onlar geldi, eşim onları parçaladı bende azıcık yardım ettim, şimdi eve çıktım, birazdan çay demleyip aşağı eşime götürücem benim bulaşıklar yine kaldı yanii
Yardıma gelmek isteyen varsa alabiliriimm
Meraba kızlar
Aranıza yeni katıldım.Bende sadece bu akşam için yemek yapıcam .
hosgeldin canim
hamile hamile yorma kendini
benim bu gunku islerim
sadece aksam icin yemek
belki camasir
bi de yine lavaboyu ovmak
ya kizlar siz de mi her gun lavaboyu temizliyosunuz:26:benim lavabo her gun temizlenmezse berbat oluyo
Canım ben bide çalışıyorum evde 2 kişiyiz eşimle ben 6 dan sonra evde oluyoruz bende hergün lavabo temizliyorum nedense :)
Bende bugün Ütü yapıcam akşam eve gidince Keşke bende hep evde olabilsem :26:
o zaman bizim lavaboya sukur
su utu isi bitmez zaten
ben simdi baya ayakkabi birikmis onlari silip kaldirdim
kaldi lavabo ve camasir
yok kirli olmasa ben de istek olmaz da kirli oluyo isteKirli olmasada insanda temizleme isteği oluyo dediğin gibi canım ütü işi hiç bitmiyo off offf
günaydın hanımlarbugün pek işim yok sayılır ,ütü yapıp ,yemek yapıcam
yok kirli olmasa ben de istek olmaz da kirli oluyo iste
e en zor isler kalmis be canim
benim de yemek yapmam gerek dur eti disari cikarmadim hala dolapta