- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
bu gun gidip yarin dugunden sonra hemen doneriz heralde esimin isi var cunkutmm cnm
ne zaman döneceksiniz:26:
canim ben kullanmadim ama reklamda gorunce icim gidiyokızlar şu buharlı yer temizleyiciler hakkında ne düşünüyorsunuz? kullanan var mı? varsa memnun mu?
bende iiyim cnm çok şükür tatildeydk eşimin memleketine gittik 1 ay kaldık ev tozdan batmıştı haliyle 1 haftadr temizlik yapıyorum
yok cnm ne azı 50 gün kaldılar
o zaman sen az kalmisin bi ara git 20 gun daha kal
himm o zaman sen bi sicak su dok lekenin uzerine onun da uzerine koslayi dok beklet biraz
hali yikama makinen varsa onla durula yoksa bezle
temizlenmezse bi de kolonya dok uzerine
ben kaçar kızlar
kahvaltı yapıcam sonra da yemek yapıcam
ütü de var
günaydın kızlar, azerin bacım nasılsın görüşmeyeli
kızlar şu buharlı yer temizleyiciler hakkında ne düşünüyorsunuz? kullanan var mı? varsa memnun mu?
mutlukiz bak ne buldum limon suyu ve tuzu karistirip siliyomusun kesin cozum diyo
eşimin izni o kadardı walla daha fazla olsaydı eşime kalsas yine kalırdık ama onada hak veriyorum ailesini özlüyo sonuçta
ay benim herufde bi gariplik mi var o zamanne zaman ailesinin yanina gitsek 4 gunden fazla kalamiyo
yok kiz ailesiyle aramizda 3.5 saatlik yol varciddenmi cnmdarısı benim başımı aynı yerdemi oturuyosunuz
yok kiz ailesiyle aramizda 3.5 saatlik yol var
hmm anladım cnm benimki fena düşkün ailesine ondan olsa gerek heralde , anneside zaten oğlumda oğlum der bu yaz 3 ay kalcaz dediler hadi hayırlısı..
kizlar ben kacar 1 saat icinde kizima yemek yapmam ve canta toplamam gerek
sen de hosgeldin tatlim
ben de tanitiyim kendimi
22 yasindayim azeriyim Azerbaycanda yasiyorum 1 kizim var
Hoşbulduk teşekkür ederim çok memnun oldum.
Günaydın herkese :)
mrb kızlar , bugün hiç iş yapasım yoktu sadece çamaşırları makinaya attim , temiz bulaşıkları dizip yemek yaptım o kadar
Aynenn Benimdee Hiç yapasımm yok mutfağı temizledim bendee. Ütü varrrr amaaa yapmak istemiyorumm off yaaa