- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
çıkar cnm etini anca çözülür, ben daha karar vermedim ne yapıcagıma her gün aynı dert
benimde aynı valla sabah saatinden akşam eve gidene kadar akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum
kizlar belki araniza yapan vardir ama bilmeyenler icin soyliyim ben yillardir yaparim
kasik catal bicaklariniz parlamiyosa deterjanli suda kaynatin
ama dikkat edin hepsinin suyun icinde olmasi lazim
piril piril olucak
güzel bilgi cnm mutlaka deniycem , çamaşır deterjanındamı bekletiyoruz:26:
güzel bilgi cnm mutlaka deniycem , çamaşır deterjanındamı bekletiyoruz:26:
tamam cnm deniycem mutlaka sonucu bildiririm sana
tamam bekliyorum
isin bittikten sonra deterjanli suyu atma once bi mutfak bezini falan kaynatsonra o suyu mtfak lavabosuna dok yag falan varsa boruda tertemiz yapar
oo baya fonksyonel bişeymiş bu kış temizliği çıkar bu suyla aradan
ooo bu da süpermiş benim banyo dolaplarım hep ayna dolu sil sil mahfoluyrum walla bu çok işime yarıycak saol azerin iyiki varsın
bu arada ben yatak odami mutfagimi banyomu sildim
lavabomu ovdum
bir iki bulasik vardi yikadim
beyazlari attim makineye onlar bitti asip renklileri aticam
kizimi yedirdim uyuttum
bi tek yemek kaldi
maşşalah sanabende gidip ütümü yapıyım bari kıskandım seni kalkamıyorum bi türlü bilgisayar basından
benim evi bi görseniz. ev felç.hiç bişey yapasım da yok. sabah kalktım, salonu toparladım, evi süpürdüm, toz aldım, ömer ağladı, onu uyuttum. yayılıp kaldım sonra da. :26: daha mutfak temizlenip toparlanıcak ve ben açıkçası artık nefret ediyorum hergün bunları yapmaktan.
e kizim senin el kadar bebegin var zordur bilirimuyku bi taraftan is bi taraftan cocuk bi taraftan