Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bunlar gundelik isler bi de diger isler var
mesela zaman bulup
balkonlarimi duzenleyip silmem gerek
makyaj malzemelerimi kizim bir birine katti silip tekrar yerlerine koymam gerek
mutfak dolaplarimi duzenlemem gerek
oyuncak sepeti alip kizimin oyuncaklarini ayirip toplamam gerek
ve simdi hatirlamadigim bir suru sey:KK37::KK37:

benimde aynı valla sabah saatinden akşam eve gidene kadar akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum :KK1:

kizlar belki araniza yapan vardir ama bilmeyenler icin soyliyim ben yillardir yaparim
kasik catal bicaklariniz parlamiyosa deterjanli suda kaynatin
ama dikkat edin hepsinin suyun icinde olmasi lazim
piril piril olucak

güzel bilgi cnm mutlaka deniycem , çamaşır deterjanındamı bekletiyoruz:26:

oo baya fonksyonel bişeymiş bu kış temizliği çıkar bu suyla aradan:KK1::KK1:

:KK9::KK9::KK9::KK9:aynen pencereleri falan da sile bilirsin hani:KK9::KK9::KK9:
pencere dedim de aklima geldi camlari aynalari silerken sampuanli bezle silin once sonra bildiginiz temiz bi bezle durulayin
kuruyunca iz felan kalmicak oyle iz kalmasin diye ovalamaniza gerek yok yani
ufak tefek iz kalirsa onu da kuru bi bezle silin bitti pek gerekmez ama

ooo bu da süpermiş benim banyo dolaplarım hep ayna dolu sil sil mahfoluyrum walla bu çok işime yarıycak saol azerin iyiki varsın:KK16::KK16:

bu arada ben yatak odami mutfagimi banyomu sildim
lavabomu ovdum
bir iki bulasik vardi yikadim
beyazlari attim makineye onlar bitti asip renklileri aticam
kizimi yedirdim uyuttum
bi tek yemek kaldi

maşşalah sana:nazar: bende gidip ütümü yapıyım bari kıskandım seni kalkamıyorum bi türlü bilgisayar basından:KK1:

benim evi bi görseniz. ev felç. :KK14: hiç bişey yapasım da yok. sabah kalktım, salonu toparladım, evi süpürdüm, toz aldım, ömer ağladı, onu uyuttum. yayılıp kaldım sonra da. :26: daha mutfak temizlenip toparlanıcak ve ben açıkçası artık nefret ediyorum hergün bunları yapmaktan. :KK52:

benim evi bi görseniz. ev felç. :KK14: hiç bişey yapasım da yok. sabah kalktım, salonu toparladım, evi süpürdüm, toz aldım, ömer ağladı, onu uyuttum. yayılıp kaldım sonra da. :26: daha mutfak temizlenip toparlanıcak ve ben açıkçası artık nefret ediyorum hergün bunları yapmaktan. :KK52:

e kizim senin el kadar bebegin var zordur bilirim:KK31:uyku bi taraftan is bi taraftan cocuk bi taraftan:KK53:

e kizim senin el kadar bebegin var zordur bilirim:KK31:uyku bi taraftan is bi taraftan cocuk bi taraftan:KK53:

insanlıktan çıkcam zaten az kaldıı. :KK52: geçen hastanede farkettim ben artık robot olmuşum. ömer ağladı, bir elimle arabayı salladım, öbür elimle çantayı açtım biberonu aldım, mama koydum. termostan suyunu koyup çalkaladım. verdim ömere. yanımdaki bayan şoktaydı. :KK53:

X