- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Merhabaa Hoşgeldinn.. Olsun 8 ay çokta değil. Sendee Çok Yenisinn. Ama en yeni benim galibaaÇocuk düşünüyo musunuz?
mrb kızlar , bende 1 yıllık evliyim 21 yasındayım hoşgeldiniz
Hoşbuldum teşekkür ederim.Merhabaa Hoşgeldinn.. Olsun 8 ay çokta değil. Sendee Çok Yenisinn. Ama en yeni benim galibaaÇocuk düşünüyo musunuz?
Hoşbulduk maşallah çok gençmişsiniz. Ben de 24 yaşındayım.mrb kızlar , bende 1 yıllık evliyim 21 yasındayım hoşgeldiniz
Hoşbuldukk. Bende 20 YaşındayımmAramızdaa 1 yaş varr
Hoşbuldum teşekkür ederim.
Çocuk eşim çok istiyo ben de istiyorum ama iş konusunu halletmeden yapmak istemiyorum.Biraz da korkuyorum galiba.
Siz düşünüyo musunuz?
Hoşbulduk maşallah çok gençmişsiniz. Ben de 24 yaşındayım.
gel annem gel biz bitiremedik bu işleriMerhaba hanımlar,
Geçmişi okuyup öyle geliyim dedim ama bitecek gibi değildi.
Ben de 8 aylık evliyim nasıl da geçmiş hesaplayınca farkettim
Bundan sonra ben de sizlerleyim inşallah.
azerinn yarın kaynının düğünü olduğu için kuaföre alışverişe fln çıktımrb arkadaşlar, azerinn nerelerdesin napıyosun
mrb kızlar , bende 1 yıllık evliyim 21 yasındayım hoşgeldiniz
sende çok gençsin cnm kaç yıllık evlisin..
gel annem gel biz bitiremedik bu işleri
azerinn yarın kaynının düğünü olduğu için kuaföre alışverişe fln çıktı
çocuk düşünüyor musunuz cnm
gel annem gel biz bitiremedik bu işleri
8 aylık canım..
Hoşbuldum teşekkür ederim.
Çocuk eşim çok istiyo ben de istiyorum ama iş konusunu halletmeden yapmak istemiyorum.Biraz da korkuyorum galiba.
Siz düşünüyo musunuz?
Anladım Canım. Hayırr Bizde şimdilik istemiyoruz. Zaten Daha Çok yeniyiz.3.5 aylıkkBakalım ilerleyen zamanlarda olabilir belkii
ooooooyyyyyyy askerlik mi Allah hayırlısını nasip etsin inşallahyok cnm henüz düşünmüyoruz eşim 22 yasındaki daha askerliği var ondan sonra inş.
ben de memnun oldumAh o işler yok mu işler bitmez ki hiç
Düzenli takılabileceğim bi topik buldum sonunda çok memnun oldum.
zor tabi annelikle birlikte ev hanımlığı daha da zorsende çok yenisin daha evliliğin ilk yılları gercekten zor rabbim yardımcımız olsun ev hanımı olmak zor
sende çok yenisin daha evliliğin ilk yılları gercekten zor rabbim yardımcımız olsun ev hanımı olmak zor
burda günlük işlerimizi yazıp daha sonra yapıp rapor vermek bi nevi motive ettiriyo insana yapmak zorunda hissediyosun bu da iyi oluyo işini ertelemiş olmuyosun