En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

çok geçmiş olsun... salgın var.benim oğlanında burnu düdük çalıyor hala uyurken:18::18: okula gitmemesi iyi olmuş dinlenir daha çabuk toparlar kuzucuk

Bende günlük işlerimi bitirdim kuzum sarma istemişti sardım bi güzel yedirdim, biraz mola verdim.kalan işler

ütü yapılacak:120:
Balkonlar yıkanacak
Mutfak toplanacak:18:
Ayakkabılık temizlenip silinecek

Geçmiş olsun canım...benim bebişim de yeni yeni düzelmeye başladı.
Havalar soğuduğundan beri hastalıklarla mücadele halindeyim
Doğru ya yarın okullarda tatil değil mi:26:

ÇTeşekkür ederiiizz..
Çok geçmiş olsun size de, şükür atlatmışsınız :))
Bayadır olmuyordu, ama sütünü örtmüyor ki cadı
Olacağı buydu..
Neyse Rabbim hepimizin evlatlarına şifalar versin inşallah..

çok geçmiş olsun... salgın var.benim oğlanında burnu düdük çalıyor hala uyurken:18::18: okula gitmemesi iyi olmuş dinlenir daha çabuk toparlar kuzucuk

Size de çok geçmiş olsun canım yaa kıyamam...
Evet tatiiilll

Canlarımm,Kuzularım

2013 Yılının Ülkemiz, Ailemiz ve Hepimiz için Mutlu ve Başarılarla dolu olması dileğiyle. Hepinize Kocaman Mutlu Yıllar Diliyorum ❤☺☀✔

:79::79::79::80::80::80::103::103::103::102::102::102::114::114::114::118::118::118::118::119::119::119::119::123::123::123::123::124::124::124::124::128::128::128::129::129::129::127::127::127:

Yaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar hep sizlerle olsun.

2013 yılının sizlere ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, başarı, sevgi ve huzur getirmesini dilerim.

kızlar hepimize 2013 yılında sağlık başarı huzur mutluluk şans ve ne dileğimiz varsa hepsi gerçekleşir inşallah

Çok şükür ki tatil estoş, çok üzülüyorum hasta olduğu zaman işe gelirken..
Ama onlar için işte.. İnan büyüyene kadar düşünmezdim yoksa...
öyle tabi zorluk çekilmeden rahata ulaşılmıyor
sonu güzel olsun inşallah
benim de hiç işim kalmadı boş kaldım boş kalmışken de fındık kırıp ayıkladım şimdi de kavurucam
sana da iyi seneler cnm
Bugün pek tenha buralar:26:
herkes yeni yıla hazırlanıyo
sana da mutlu yıllar berayım
Yaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar hep sizlerle olsun.

2013 yılının sizlere ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, başarı, sevgi ve huzur getirmesini dilerim.
amin canım cümlemize inşallah
kızlar hepimize 2013 yılında sağlık başarı huzur mutluluk şans ve ne dileğimiz varsa hepsi gerçekleşir inşallah

amin yelizim amin

Selam kızlar...

Öncelikle yeni yılımızı kutlayan arkadaşlara çok teşekkürler aynı temennilerimle inş...

Bu senede bütün arzularınız gerçek olsn...huzur mutluluk sağlık hep bizimle olsn...2013te kötü gün hiç görmeyiz inş...Allahım korusun..

Kızlar bende bugün banyomu temizledim anneme misafirler geldi amca kızları.sihirli su diye bi sıvı var döküyorsunuz fayanslarınıza aralarını açmadan beyazlatıyor dediler gittim hemen açık deterjancıdan aldım ciddende bembeyaz oldu banyomun fayansları.üstelik kokusuda yok vede oymuyor...çok ucuzda bişey.camsil gibi..ben çük beğendim..akşama eşim tantuni yaptırıp getircek ondan yemek yapmadım ama but aldım onuda yarın inş fırında yaparım...çerezleride topladım marketten geldim.maksat akşam güzel geçsin..kuran okuyabilecekler kuran okusun ben henüz yıkanamadım tam anlamıyla regl bitmedi sanırım ondan okuyamıyorum ama içim gidiyor...

Bügün temizlik günüm bunları yazıp çıkcam başlıycam

şimdi bulaşıklarımı yıkadım ,

Süpürge tutucam bütün eve 2 saat

paspas yapıcam 30 dk

toz alıcam 20 dk

wc leri yıkıycam 30dk

kapıları silicem 1 saat

buzdolabı silicem

balkonu yıkcam

çamaşır serilcek

dolap içleri toparlancak

balkon kapı camı ve yatak odası dolap camları silincek

koltukları silicem

Köpeği gezmeye götürcem ,

yemek yapcam akşam saat 7 olcak

Akşam görüşürüz gene

kızlar kociş uyyo:)))
şimdi yapcaklarım koca totomu kaldırmakla işe başlıcam:)))

evi toplıcam,az bi üyüm var onu yapcam,tuvalet banyo,balkon yıkıcam,kahvaltı hazırlayıp kocişi kaldırcam:)))
kahvaltıdan sonra az bi çay keyfi yaparım:)))) evi süpürcem silcem camların tozunu alcam evin tozunu alcam:)))
duş alıp günü bitircem:)))) bide mutfak dolaplarının dışını silerim elim değmişken

Günaydın kızlarr.. Mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllar diliyorum herkese ve de bol hijyenik:)

Ben daha haftasonu evi temizlemiştim ama bugüm mutfağın yerlerini silmem lazım yemek fsalan yaparken kirlendi sonra küveti falan ovucam, banyo dolaplarını silicem, nevresimleri değiştiricem, bugün yemeğim var yılbaşı yemeklerinden kaldı hep yarın için yemek yapıcam ve oturucam. Belki bir kahve içmeye çıkarız dışarı gerçi saahta kahvaltıy dışarıda yapalım dedim ama eşim hala uyuyor.

balkon yıkandı
ütü yapıldı
ev toplandı gibi bişey
şimdi patates kızartmasını cağa koyup banyo wc yıkamaya gidiorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…