- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #5.341
Her zamanki gibi hamaratlığınız üzerinizde kızlar :))
Ben cumartesi sabah temizliğe bir başladım...
Saat 5'te işim bitmiş sofrayı kuruyordum...
Dün gece de 3,5 saat ütü yaptım, şükür ki yarısını yapmıştım
Yarın evdeyim, yeni yıl kutlamasak da tatilinden faydalanıyoruz
Yine süpür sil bitmez..
Kızım çok hastaöksürdü durdu...
Ötüyor resmen nefes alırken.. Okula göndermemiş annem bugün, aşırı halsizdi dedi..
Aklım evde.. Çok şükür işim yok, akşam ilgilenirim kuzumla...
[sıze=3]yeni yıl herkese sağlık, mutluluk, huzur, umut ve barış getirsin
[/sıze] [sıze=3]2013 yılı en güzel paylaşımlarımızın yılı olsun..![/sıze]
Bugün pek tenha buralar:26:
Geçmiş olsun canım...benim bebişim de yeni yeni düzelmeye başladı.
Havalar soğuduğundan beri hastalıklarla mücadele halindeyim
Doğru ya yarın okullarda tatil değil mi:26:
çok geçmiş olsun... salgın var.benim oğlanında burnu düdük çalıyor hala uyurken:18::18: okula gitmemesi iyi olmuş dinlenir daha çabuk toparlar kuzucuk
öyle tabi zorluk çekilmeden rahata ulaşılmıyorÇok şükür ki tatil estoş, çok üzülüyorum hasta olduğu zaman işe gelirken..
Ama onlar için işte.. İnan büyüyene kadar düşünmezdim yoksa...
benim de hiç işim kalmadı boş kaldım boş kalmışken de fındık kırıp ayıkladım şimdi de kavurucamkızlar benim işler bitti süpürdüm sildim toz aldım yemek yaptım çamaşırlarımı katladım wc ve banyomu ovdum
hepinizin yeni yılını kutluyorum kızlar bize saglık huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum hep beraber nice nice senelere inşallah
herkes yeni yıla hazırlanıyoBugün pek tenha buralar:26:
sana da mutlu yıllar berayımCanlarımm,Kuzularım
2013 Yılının Ülkemiz, Ailemiz ve Hepimiz için Mutlu ve Başarılarla dolu olması dileğiyle. Hepinize Kocaman Mutlu Yıllar Diliyorum ❤☺☀✔
:79::79::79::80::80::80::103::103::103::102::102::102::114::114::114::118::118::118::118::119::119::119::119::123::123::123::123::124::124::124::124::128::128::128::129::129::129::127::127::127:
amin canım cümlemize inşallahYaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar hep sizlerle olsun.
2013 yılının sizlere ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, başarı, sevgi ve huzur getirmesini dilerim.
kızlar hepimize 2013 yılında sağlık başarı huzur mutluluk şans ve ne dileğimiz varsa hepsi gerçekleşir inşallah
2013 yılının herkese hayır,bereket,mutluluk , getirmesi dileği ile ...
Eki Görüntüle 592611
sağlık ile...
huzur ile...
DUA ile...
Estalmus sendemi fındık kırdın...milet yanlış anlayacak dicekler bu ne fındıkmış
kızlar kociş uyyo:)))
şimdi yapcaklarım koca totomu kaldırmakla işe başlıcam:)))
evi toplıcam,az bi üyüm var onu yapcam,tuvalet banyo,balkon yıkıcam,kahvaltı hazırlayıp kocişi kaldırcam:)))
kahvaltıdan sonra az bi çay keyfi yaparım:)))) evi süpürcem silcem camların tozunu alcam evin tozunu alcam:)))
duş alıp günü bitircem:)))) bide mutfak dolaplarının dışını silerim elim değmişken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?