• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Selam kızlarr. Bende dün evi sildim süpüdüm yenek yaptım yedik. Bugün sabahtan markete gittik yılbaşı alışverişimizi tamamladık geldik kahvaltı ettik şimdi birkaç işim daha var evde sonra yarın akşam için mamaları hazır edicem ben yaırn akşama kadar mesaideyim çünkü. Çorbamı yapıcam, böreği sarıp dolaba koyucam, rulo pastamı yapıcam bir gün dolapta bekleyince daha güzel oluyor, tavuğu haşlıcam bir fırna vermesi kalacak, yeşillikleri yıkıcam doğrucam hazır etcem sos koymadan. Yarın işten gelince tavuğu atarım fırına, pilavı koyarım, patates ve börekleri kızartırım, yaprak sarma alıcam hazır bir de rus salatası hazır alıcam. Kırmızı biberlerim buzlukta çıkarcam sıcak suda çözdürüp sirkeli salata yapıcam, çorbamı ısıtıcam iştee sofram hazır.. Eşim içki içmiyor ben kendime aldım iki kutu bira götürcem ohh sefam olsunn.. Dün de balık almaya gittiğimde şapka,maske aldımm :21::21:

tavuğu haşlayıp koyarsan vitamlni suyuna gider posasını kızartmış olursun bence direk sosla ve fırın torbasına koy kızart...bende yapcm yarın akşama...belki kanatta kızartabilirim fırında...ama ben haşlamam...direk kızartırım.ama suyuyla pilav yapcm dersen öylede olur.yeni yıla tavukla gircez valla :52:.....

günaydın kurabiyelerim :16::16::16:

daha şimdi uyandım günaydın demeye geldim:9:

eveeeettt hemen yataklarımı ve evi toplamaya gidiyorum

sonra kahvaltı yaparız oğluşla sonra onu yollarım okula

ardından yemek yapıcam evim temiz dün süpürdüm

çamaşır yıkiicam kurutucam

köstebek pasta yapıcam bi de fındık kırıcam

belki vaktim kalırsa pazara da giderim :27:

günaydın hanımlar haberlerde izlemişsinizdir.süt izni 4 aydan 6 aya çıkacak eylülde doğum yaptım umarım benide kapsar.sağlık bakanlığının dilek şikayet hattına bi dilekçe yazmanızı rica ediyorum belki dikkate alırlar.bimmer.gov.tr

Herkese günaydııııınnn :)
Geçmiş sayfaları okuyamadım, coşmuşsunuz valla :1:
Geçen hafta üç gün raporlu, bir gün nöbetçi, bir gün de izinliydim..
Hiç gelemedim fırsat bulamadım, evde zaten gelen giden bitmiyor hala...
Herkes iyidir inşallah :))

tavuğu haşlayıp koyarsan vitamlni suyuna gider posasını kızartmış olursun bence direk sosla ve fırın torbasına koy kızart...bende yapcm yarın akşama...belki kanatta kızartabilirim fırında...ama ben haşlamam...direk kızartırım.ama suyuyla pilav yapcm dersen öylede olur.yeni yıla tavukla gircez valla :52:.....

Ya ben but aldım kalçalı ama haşlamadan direk fırına koyunca içim rahat etmiyor şimdiki tavuklar kart biraz illa haşlıcam. haşladım bende ama suyunu birşey yapmadım dolapta duruyor suyu da pişti zaten bir sosa bulucam da üzerine kızarsın. Fırın poşetinde yaptım daha önce ama üzeri nar gibi kızarmadı.

günaydın hanımlar haberlerde izlemişsinizdir.süt izni 4 aydan 6 aya çıkacak eylülde doğum yaptım umarım benide kapsar.sağlık bakanlığının dilek şikayet hattına bi dilekçe yazmanızı rica ediyorum belki dikkate alırlar.bimmer.gov.tr

ay İnşallah bu sene hamile kalırsam ve 6 aya çıkarsa süper olur valla. birkaç ayda ücretsiz izin alırım sonra bakıcı bulurum yine çalışırım.

Kızlar bir yorulmuşum ki ev işiydi, çamaşırdı alışverişti derken bir de yemekleri yaptım, koydum dolaba. Eve gidince tavuğu atıcam fırına, patetes ile sardığım paçangaları kızartıcam, kırmzı biber ve yeşillik salatamı yapıcam sarma ve rus salatası hazır aldım valla vaktim yoktu. Çorbamı ısıtıcam. Rulo pastamda dolapta soğusun güzelce ama içinin krem şantisi az geldi sanırım üstüne fazla kalmayacacak gibi sandım ama yapınca arttı bile neyse ilk yapıyordum yine de güzel oldu tadıcaz bakalım bu akşam.

günaydınlar
ne güzel bir topik olmuş tam benlik:1:
bende temizlik yapmayı çok seviyorum geçmişimde obsesifliğimde vardır arada gelir gibi olursa hemen frenliyorum kendimi:27:
birde alerjik astım çıktı son 3 aydır sanırım vücudum daha fazla dayanamadı deterjan kokularına:ssz:
en büyük derdim ev tozu çok fena tıkıyo bu yüzden gittim sulu elektirik süpürgesi aldım hergün ev süpürüp siliyorum toz alıyorum maskemi takıp
bir sürü aklımdan geçen var ama yazarım sonra :27:

gunaydin kizlar:16:
1 saat sonra yola cikiyoruz girip sizlerin yilbasini kutliyim dedim:16:
ben tum islerimi yaptim dus alip uzerimi giyicem bi tek
bu arada regl oldum:32::32::32:yola cikmami bekliyomus megersem:9::9:

estalmus patsy ask1 gamyoncu vuslat79 Rana benim olan Beray loveli gunesim kalinkaselin nuryolu rabyas pessimistics sara28 dejavu one dermet zarifinci

umarim ismini unuttugum biri yoktur:26:
hepinizin yeni yilini kutlarim:16::16::16::16:
evli cocuklu olanlar Allah tum yil boyunca huzurlu saglikli mutlu bi sene nasip etsin hepimize eslerimizle cocuklarimizla birlikte :16:
evli olup bebegi olmayanlara ve isteyenlere Allah 2013 senesinde minik bebekler nasip etsein insallah:16:
evli olup daha bebek dusunmegenlere esleriyle nice seneler nasip etsin Allah im istedikleri zaman da saglikli bebeler versin insallah:16:
evli olmayanlara guzel kismetler nasip etsin insallah:16:mutlu bi yuva kursun hepsi:16::16::16:
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:16::16::16:

hepinizin yeni yili bi daha kutlu olsun canlariiiim:16::16::16::16:

yeni-yil-gifleri-3.gif
ay ay ay ne güzel dilekler bunlar kuzuşumm amin diyorumm:16::16: seninde yeni yılın kutlu olsunnn herşey gönlünce ve dilediğince olsunn:16::16:

günaydınn kızlarr...:16::16:
nasılsınız??
bugün iş çok makinaya çamaşır atıcam, wc banyo temizlencek, ortalık toparlancak, nevresim değişcem, yorganları vakumlucamm, kuruyan çamaşırlar katlancak, ev süpür sil annaaamm ne çok iş var yaa :37::37:

hepnizin yeni yılı kutlu olsunnnn gelen yıl giden yılı aratmasın inşallahhh. savaşın olmadığı, insanların kalplerinin kararmadığı, dostluğun, mutluluğun, huzurun,sağlığın hat safhada olduğu bir yıl olsun inşallah.. herkes neyi istiyorsa Rabbim onu nasip etsin iş,çocuk ,eş,sağlık... mutlu yılllaaarrrr:16::16::16::16:

günaydın kızlar dün akşam geldik annemlerden cuma gününden Dip köşe temizlemiştim evi hafta sonuda evde yoktuk ev temiz kalmıştı ama yarın kociş izinli iş yapamıycagımdan bugün evi süpürücem, silicem ,toz alıcam, banyoyu çamaşır suyuyla silicem , wc yi ovucam makinaya çamaşır atıcam, yemek yapıcam bu kADAR VAKİT KALIRSADA DIŞARI ÇIKICAM:16::16::16:

bir haftadır temizlik yapmıyorum.her yeri sil süpür yapacam toz alacam.ütüm var ütü yapıparım.hmm sonraa banyo wcyide bitirirm.yemek yapmam ama akşam muhtemelen kv.gideriz yeni yılı orda karşılarız.gitmezsek de evde tavuk pilav var zaten.

herkesin yeni yılı kutlu olsun yeni yıl tüm güzellikleri sevdiklerimizle beraber yaşamamıza sebeb olsun herkese sağlık mutluluk huzur getirsin hepinizi iyiki tanımışım iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum kızlar :38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

selam kızlar nasılsınızzz....

yenı yılınız kutlu olsun 2013 saglık mutluluk huzur getırsın sızlere inşallahh....

Selam kızlar..!:3:
bugün bebişimi aşıya götürdüm kendi aşımıda yaptırdım, eşim kahvaltıyı hazırlamıştı hazır sofraya oturdum:21:
Çocukları okula gönderdim. Bugün iş yok. Bebemin kıyafetleri var ütülenicek, evi süpürücem silicem, yemek yapıcam:31:

Her zamanki gibi hamaratlığınız üzerinizde kızlar :))
Ben cumartesi sabah temizliğe bir başladım...
Saat 5'te işim bitmiş sofrayı kuruyordum...
Dün gece de 3,5 saat ütü yaptım, şükür ki yarısını yapmıştım :37:
Yarın evdeyim, yeni yıl kutlamasak da tatilinden faydalanıyoruz :1:
Yine süpür sil bitmez..
Kızım çok hasta :50: öksürdü durdu...
Ötüyor resmen nefes alırken.. Okula göndermemiş annem bugün, aşırı halsizdi dedi..
Aklım evde.. Çok şükür işim yok, akşam ilgilenirim kuzumla...

Yine süpür sil bitmez..
Ötüyor resmen nefes alırken.. Okula göndermemiş annem bugün, aşırı halsizdi dedi..

geçmiş olsun kuzuma :nazar::nazar::nazar:

evet cnm yeni yılı kutlamasak da tatilinden faydalanıyoruz:27::27:

akşam gidersin de ilgilenirsin kuzucuğunla yarın da tatil nasılsa birlikte vakit geçirirsiniz :38:

geçmiş olsun kuzuma :nazar::nazar::nazar:

evet cnm yeni yılı kutlamasak da tatilinden faydalanıyoruz:27::27:

akşam gidersin de ilgilenirsin kuzucuğunla yarın da tatil nasılsa birlikte vakit geçirirsiniz :38:

Çok şükür ki tatil estoş, çok üzülüyorum hasta olduğu zaman işe gelirken..
Ama onlar için işte.. İnan büyüyene kadar düşünmezdim yoksa...

Yine süpür sil bitmez..

Geçmiş olsun canım...benim bebişim de yeni yeni düzelmeye başladı.
Havalar soğuduğundan beri hastalıklarla mücadele halindeyim:30:
Doğru ya yarın okullarda tatil değil mi:26:

Son düzenleme:
kızlar benim işler bitti süpürdüm sildim toz aldım yemek yaptım çamaşırlarımı katladım wc ve banyomu ovdum :16:
hepinizin yeni yılını kutluyorum kızlar bize saglık huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum hep beraber nice nice senelere inşallah:16::16::16::16::16::16:

Back