- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.321
Selam kızlarr. Bende dün evi sildim süpüdüm yenek yaptım yedik. Bugün sabahtan markete gittik yılbaşı alışverişimizi tamamladık geldik kahvaltı ettik şimdi birkaç işim daha var evde sonra yarın akşam için mamaları hazır edicem ben yaırn akşama kadar mesaideyim çünkü. Çorbamı yapıcam, böreği sarıp dolaba koyucam, rulo pastamı yapıcam bir gün dolapta bekleyince daha güzel oluyor, tavuğu haşlıcam bir fırna vermesi kalacak, yeşillikleri yıkıcam doğrucam hazır etcem sos koymadan. Yarın işten gelince tavuğu atarım fırına, pilavı koyarım, patates ve börekleri kızartırım, yaprak sarma alıcam hazır bir de rus salatası hazır alıcam. Kırmızı biberlerim buzlukta çıkarcam sıcak suda çözdürüp sirkeli salata yapıcam, çorbamı ısıtıcam iştee sofram hazır.. Eşim içki içmiyor ben kendime aldım iki kutu bira götürcem ohh sefam olsunn.. Dün de balık almaya gittiğimde şapka,maske aldımm
tavuğu haşlayıp koyarsan vitamlni suyuna gider posasını kızartmış olursun bence direk sosla ve fırın torbasına koy kızart...bende yapcm yarın akşama...belki kanatta kızartabilirim fırında...ama ben haşlamam...direk kızartırım.ama suyuyla pilav yapcm dersen öylede olur.yeni yıla tavukla gircez valla .....