En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

canım çok geçmiş olsun.benim oğlumda hasta ama bişey içiremiyorum.geçen sene bende de öksürük başladı ne denediysem geçmedi.en sonunda kv.nin tarifini denedim hemen kesti.nane-limon-kekik-elma kabuğu dördünü kaynatıp içtim geçti.annemde bize pekmez-limon karışımın içirirdi ama ben onu içemezdim tadını sevmiyorum pekmezin..

Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm

hoşgeldin biraz tanıtır mısın kendini

32yasinda 3 tane çocuklu 15senelik evli ev hanimiyim ama 3 cocuk derken ben bazen çok dağılıyorum buradaki dayanışma hoşuma gitti ben buraya yazarsam su ev islerimi bı düzene koyarım bu arada 21aylik kızım var ben yardımcı alıyorum ama gercekten insanı kendi yaptıgı gibi olmuyor hemde hareket olur kilo problemimde var

10 seneden fazla oldu zeytinyağı+bal+limon yaparız..
Babacım yapardı bize, boğazlar azıcık acıdı mı hemen yerdik iki kaşık, tamam kesilirdi...
Küçük kızkardeşim onunla büyüdü..
Kızımda da birden başladı, ciğerlerini üşütmüş.. Üstünü örtmüyor ki..
Evimiz de çok sıcak değil malesef..
Nane limondan da ben nefret ederim valla dermetimm Hayatımda içmedim
Kızım gece iyi uyudu çok şükür, ama pekmez karabiber çok iyi geliyor..
Çok yakıyor belki ama onu içmeden uyuyamadı, zaten iki üç küçük yudum aldı o kadar..
Oğluşuna da çok çok geçmiş olsun canım yaa..
O hasta olacağına ben olayım sözünü öyle iyi anlıyor ki insan çocuğu olunca

Hoşgeldiiinn :)))
Hamarat hatunlar burada öyle motive ediyorlar ki insanı, iyi etmişsin
Valla ben tek çocukla evi toplu tutamıyorum ki üç çocukla çooook normal bana göre

Kızlar halıları neyle siliyorsunuz yıpratmayan iyi bir temizleyiciye ihtiyacim var:) yardım ederseniz sevinirim

günaydınn canlarrrr
nasılnız?? dün misafirim vardı geç gittiler aksamdan kalan bulasıklar makineye yerlescek ortalık toplanıp yemek yapıcam onun harıcınde bir işim yok bugünn
yemek konusunda yardım istiyorum akşama ne yapıcaksınız kızlarr

günaydın kızlar yeni bir gün yeni bir yıl yeni umutlara yeni mutluluklara gebe olsun herşey gönünüzden geçen gibi hayırlara vesile olsun bu yıl evlat isteyenler sağlık mutluluk huzur isteyenler şifa dileyenler borçlarından kurtulmak isteyenler sevdiklerine ailelerine kavuşmak isteyenler tüm dileklerine hayırlısıyla kavuşsunlar herkes için güzel bir yılın bir ömürün başlangıcı olsun bu yıl Allah hep yanımızda ve yardımcımız olsun

Kızlar halıları neyle siliyorsunuz yıpratmayan iyi bir temizleyiciye ihtiyacim var:) yardım ederseniz sevinirim
En iyisi kosla ama zanedersem sen kimyasal istemiyorsun bunun için loc eğer pahalı diyorsan Arap sabunu yoksa normal herhangibi bir beyaz sabun önce halıyı nemlentirip sil sonra sabunu halıya surup sil Durmama suyuna sirkeyle yaparsan hem hijyen olur hemde halin parlar zarar vermemiş olursun kolay gelsin canım
bende islerimin basına geceyim epey tembellik Ettim

ben de geziyorum ama hiç bıkmadım
geçmiş olsun cnm bütün bebeler hasta neredeyse
ben de 28 yaşımda 8 yıllık evli 2 çocuk annesiyim
benim ufaklık da 23 aylık
yardımcı neyin yok bende tabana,bileğe kuvvet
peki diğer çocukların kaç yaşındalar

cnm beyaz kalıp sabunlarla temizliyorum tertemiz oluyo
arap sabunuyla silenler de var
çıkmayan lekelere aspirin fln da karıştırarak deneyebilirsin

kahvaltımızı yaptık

mutfağı topladım

evi ve yatakları topladım

süpürdüm,toz aldım

wc lavabo tmm

bi tek yemek işim kaldı

şimdi bi tarhana çorbası yapıcam bi de but haşliicam azıcık pilavım da var öğlene yeter

akşama da Allah kerim

işlerini yapıp buraya rapor vermeyi görev bilirsen mutlaka bi düzen oturtursun cnm

kendini mecbur hissediyosun bi yerde

herkes şunu yapmış ben de yapayım gibisinden

yani accık kıskançlık devreye giriyi

Canım ya hiç senin yapman gibi olmuyo iste sagolsun yardımcı çok temiz
Ama iste senin düzenizde yapamıyor bende kızımdan sonra almaya başladım yoksa kedim yapıyorumdum şimdi sıkısdigim zaman çağırıyorum

insanın kendi yaptığı gibi olmaz tabi

neyse benim şimdi çıkmam lazım cnm yemeklerimi yapayım oğluşum gelir okuldan

öğleden sonra da günüm var oraya gidicem bye

Bende aranıza katılmak isterim

Hoşgeldin canım

Ben 80 lerden vazgeçemiyorum Temizlik yaparken bunları dinliyorum hep

Alphaville - Big In Japan [1984] - YouTube

Geçmiş olsun canım Eylül annesiydin değil mi sen dermet:26:

Yürekten AMİİN diyorum canım

Selam kızlar
Ben de birazdan çocukları okula göndericem. Dün dip köşe temizlik yaptık kızımla, bugün çok işim yok
Süpürücem toz alıcam, makinaya çamaşır atıcam, yemek yapıcam

işlerini yapıp buraya rapor vermeyi görev bilirsen mutlaka bi düzen oturtursun cnm

kendini mecbur hissediyosun bi yerde

herkes şunu yapmış ben de yapayım gibisinden

yani accık kıskançlık devreye giriyi
Tamam canım yapmaya calisacam

merhba kızlar nasılsınız benim keyfim yok gibi çünkü regl oldum herşeyin hayırlısı olsun kusura bakmayın size söylemeyi unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…