- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #5.381
Herkese günaydıııınnn :))))
estoş, Lenka'nın şarkısını ben de çok beğeniyorum, sevimli geliyor
Kızlar bu kadar hamarat olmayın özeniyorum
Hafta sonu süpürdüm sildim, odamı toparladım, çamaşırları ayırdım attım...
Pazartesi çalılştım, salı yine topla süpür sil, mutfak falan derken...
P.tesi gece uyuyamadık, kızım çok kötü öksürüyordu, hep uyandı yavrum..
Bal+zentinyağı+liman+tarçın şurubundan verdim olmuyor..
Pekmezi ısıttım karabiber koydum içine verdim..
Biraz uyuduk sonra..
Sabah 11'di kalktığımızdaÖnce kahvaltı sonra işlere giriştim hemen...
Saat 3'te bitirdim, eşimin halası evdeyim diye çağırmıştı, hazırlandık gittik..
Ordan kalktık kv. gittik görümcem burda, kızım istedi halasını kuzenini, kıyamadım :))
Ordan da yemekten sonra diğer halanın evi çok yakın, kızı ayağını çatlatmış ona gittik..
Gece 10,30'du eve geldik
O kadar geziyorum ki, bıktım artık
Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm
hoşgeldin biraz tanıtır mısın kendini
canım çok geçmiş olsun.benim oğlumda hasta ama bişey içiremiyorum.geçen sene bende de öksürük başladı ne denediysem geçmedi.en sonunda kv.nin tarifini denedim hemen kesti.nane-limon-kekik-elma kabuğu dördünü kaynatıp içtim geçti.annemde bize pekmez-limon karışımın içirirdi ama ben onu içemezdim tadını sevmiyorum pekmezin..
32yasinda 3 tane çocuklu 15senelik evli ev hanimiyim ama 3 cocuk derken ben bazen çok dağılıyorum buradaki dayanışma hoşuma gitti ben buraya yazarsam su ev islerimi bı düzene koyarım bu arada 21aylik kızım var ben yardımcı alıyorum ama gercekten insanı kendi yaptıgı gibi olmuyor hemde hareket olur kilo problemimde var
sen hasta olma ben olurum yavrum dedim .bende hasta oldum.ter tepti ikimizde hastayız.
En iyisi kosla ama zanedersem sen kimyasal istemiyorsun bunun için loc eğer pahalı diyorsan Arap sabunu yoksa normal herhangibi bir beyaz sabun önce halıyı nemlentirip sil sonra sabunu halıya surup sil Durmama suyuna sirkeyle yaparsan hem hijyen olur hemde halin parlar zarar vermemiş olursun kolay gelsin canımKızlar halıları neyle siliyorsunuz yıpratmayan iyi bir temizleyiciye ihtiyacim var:) yardım ederseniz sevinirim
ben de geziyorum ama hiç bıkmadımHerkese günaydıııınnn :))))
estoş, Lenka'nın şarkısını ben de çok beğeniyorum, sevimli geliyor
Kızlar bu kadar hamarat olmayın özeniyorum
Hafta sonu süpürdüm sildim, odamı toparladım, çamaşırları ayırdım attım...
Pazartesi çalılştım, salı yine topla süpür sil, mutfak falan derken...
P.tesi gece uyuyamadık, kızım çok kötü öksürüyordu, hep uyandı yavrum..
Bal+zentinyağı+liman+tarçın şurubundan verdim olmuyor..
Pekmezi ısıttım karabiber koydum içine verdim..
Biraz uyuduk sonra..
Sabah 11'di kalktığımızdaÖnce kahvaltı sonra işlere giriştim hemen...
Saat 3'te bitirdim, eşimin halası evdeyim diye çağırmıştı, hazırlandık gittik..
Ordan kalktık kv. gittik görümcem burda, kızım istedi halasını kuzenini, kıyamadım :))
Ordan da yemekten sonra diğer halanın evi çok yakın, kızı ayağını çatlatmış ona gittik..
Gece 10,30'du eve geldik
O kadar geziyorum ki, bıktım artık
geçmiş olsun cnm bütün bebeler hasta neredeysegünaydın kızlarr
bugün pek fazla işim yok ama halimde yok.
boğazım ağrıyor üç dört gündür.oğluşumda hasta.ona moralim bozuk.önceki gün temizlik yaptım dün hiçbişey yapmadım.süpürgeyi açacam.banyo wc. yıkanacak.bide toz alcam.öğleden sonra bebeğimi doktora götürecem inşlllh çabucak iyileşir bitanem
ben de 28 yaşımda 8 yıllık evli 2 çocuk annesiyim32yasinda 3 tane çocuklu 15senelik evli ev hanimiyim ama 3 cocuk derken ben bazen çok dağılıyorum buradaki dayanışma hoşuma gitti ben buraya yazarsam su ev islerimi bı düzene koyarım bu arada 21aylik kızım var ben yardımcı alıyorum ama gercekten insanı kendi yaptıgı gibi olmuyor hemde hareket olur kilo problemimde var
Kızlar halıları neyle siliyorsunuz yıpratmayan iyi bir temizleyiciye ihtiyacim var:) yardım ederseniz sevinirim
32yasinda 3 tane çocuklu 15senelik evli ev hanimiyim ama 3 cocuk derken ben bazen çok dağılıyorum buradaki dayanışma hoşuma gitti ben buraya yazarsam su ev islerimi bı düzene koyarım bu arada 21aylik kızım var ben yardımcı alıyorum ama gercekten insanı kendi yaptıgı gibi olmuyor hemde hareket olur kilo problemimde var
Canım ya hiç senin yapman gibi olmuyo iste sagolsun yardımcı çok temizben de geziyorum ama hiç bıkmadım
geçmiş olsun cnm bütün bebeler hasta neredeyse
ben de 28 yaşımda 8 yıllık evli 2 çocuk annesiyim
benim ufaklık da 23 aylık
yardımcı neyin yok bende tabana,bileğe kuvvet
peki diğer çocukların kaç yaşındalar
cnm beyaz kalıp sabunlarla temizliyorum tertemiz oluyo
arap sabunuyla silenler de var
çıkmayan lekelere aspirin fln da karıştırarak deneyebilirsin
Canım ya hiç senin yapman gibi olmuyo iste sagolsun yardımcı çok temiz
Ama iste senin düzenizde yapamıyor bende kızımdan sonra almaya başladım yoksa kedim yapıyorumdum şimdi sıkısdigim zaman çağırıyorum
Bende aranıza katılmak isterim
günaydın kızlarr
bugün pek fazla işim yok ama halimde yok.
boğazım ağrıyor üç dört gündür.oğluşumda hasta.ona moralim bozuk.önceki gün temizlik yaptım dün hiçbişey yapmadım.süpürgeyi açacam.banyo wc. yıkanacak.bide toz alcam.öğleden sonra bebeğimi doktora götürecem inşlllh çabucak iyileşir bitanem
günaydın kızlar yeni bir gün yeni bir yıl yeni umutlara yeni mutluluklara gebe olsun herşey gönünüzden geçen gibi hayırlara vesile olsun bu yıl evlat isteyenler sağlık mutluluk huzur isteyenler şifa dileyenler borçlarından kurtulmak isteyenler sevdiklerine ailelerine kavuşmak isteyenler tüm dileklerine hayırlısıyla kavuşsunlar herkes için güzel bir yılın bir ömürün başlangıcı olsun bu yıl Allah hep yanımızda ve yardımcımız olsun
Tamam canım yapmaya calisacamişlerini yapıp buraya rapor vermeyi görev bilirsen mutlaka bi düzen oturtursun cnm
kendini mecbur hissediyosun bi yerde
herkes şunu yapmış ben de yapayım gibisinden
yani accık kıskançlık devreye giriyi
kahvaltımızı yaptık
mutfağı topladım
evi ve yatakları topladım
süpürdüm,toz aldım
wc lavabo tmm
bi tek yemek işim kaldı
şimdi bi tarhana çorbası yapıcam bi de but haşliicam azıcık pilavım da var öğlene yeter
akşama da Allah kerim
Selam kızlar
Ben de birazdan çocukları okula göndericem. Dün dip köşe temizlik yaptık kızımla, bugün çok işim yok
Süpürücem toz alıcam, makinaya çamaşır atıcam, yemek yapıcam
hoşgeldin vuslatcım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?