- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #5.301
yok kıs o mutfaktaestos anana yakalanican simdi
kizlar bunlar da yeni aldiklarimuzerimde cok daha iyi duruyo
Eki Görüntüle 591169
Eki Görüntüle 591170
pantolon koyu kahve
Eki Görüntüle 591171
Eki Görüntüle 591173
cizmelerin boyle durduguna bakmayin dizustu
ve arkasindaki fermuara bayildim
Eki Görüntüle 591175
Eki Görüntüle 591176
tesekkur ederim vuslatimsana da mutlu hafta sonları tatlım
inşallah canım... gezmek amaçlı gelince güzel bir yer burası özellikle boztepe...sırf boztepe için şehir dışından bir sürü kişi geliyor
selam canım :80:bir hafta önce aşırı soğuk vardı 1-2 gündür ılıdı sanki biraz
ordu merkez denmisin canım sen?
çok güzeller azerinim güle güle giyçizmelerini ayrıca çok beğendim
cok tesekkur ederim canim boyle bol durduguna bakmayin tam uzerime oldugüle güle giy,hepside çok güzeller... kazağın ve oluşturduğun renk uyumu çok hoş...
vuslat senin isler hic bitmiyo bacimbenim iller bitti sayılır.
evi süpürdüm sildim,wc lavoboyu cifledim,yıkanan çamaşırları astım beyazları attım tekrar,
odunluğu temizledim, yemek için lahana doğrayıp tuzlu suya koydum birazdan çorbasını yapıcam.
kızım da annesine yardım etti bulaşıkları yıkadıyemekten sonrada kuzularımı banyo yaptırıcam.
herkes yattıktan sonra da ütü yapıcam
tesekkur ederim canimazerinim en duygusal üye seçilmişsin tebrikler canım..!
ama berayın oyları red edilmiş heralde niye öyle oldu ki:44:
e canim cocuk oldu mu cok zor oluyo tabiBugün oğlumun üstünü değiştirdm.mama yaptm sabah sonra zar zor fındık kırdım eşime sabah öğleden sonra ancak ayıklayabildim oğlum yatmadı oyun istedi...sonra fındık işlm bitti evi topladım heryere sıçrıyo bu meret...banyomu yaptm mutfağımı toparladım vuslat ben lahanayı unutmuşum dolapta sararmış bende çorba yapacaktım attım çöpe içim gitti...bulaşık makinemi açtım oğlumu doyurdum köfte yedirdim sonrada yoğurt mayaladım...kalan yoğurduda oğluma yedirdim...bu arada kendimde zar zor atıştırdım...oğlum tekrar dağıttı mutfağı tekrar topladım.şimdi emzirdim uyuttum oyuncaklarını dağıtmış onları toplicam şlmdi...makineyi boşaltıcm.bigünde rahat oturamıyorm çocuk olduğundan beri napıcm bilmiyorum bu yorgunlukla..
sagol estosumyok kıs o mutfakta
hepsi çok güzselmiş üstünde paralansın emi
çizmelerine ayrıca bayıldım o da ayağında paralansın
düşmeden kalkmadan yürümeye çalış inşallah:111::111::111:
Azerin cicilerini güle güle giy cnm..tüylü kokoş yeleğin çok güzelmiş...gezmelere gidiceksin dimi bunlarlaa...:97: bende bişeyler almalıyım artık...
Fındıkları kavurdum fırından çıkardım şimdi.sıpa uyurken yaptm alev alevle lale devri arasında döneliyorm...makineyide hallettim yerleştirdim odayıda sildim hemen toz olmuştu yerler...offf off iş bitmiyoo
azerinnnnnnnnnn süper kombin yapmışsın çizmelere bittimmm çok güzellerrr modayı da yakından takiptesinnnnn
ben evi topladım oğlum dağıttıı yine topladıım sonra evi süpürdüm ama silemedim
mutfak dolaplarını sildim düzenledim dağılmamışlardı ama yamuk duruyorlardı şimdi güxel ama buzdolabım kaldı ortalık yine dağınık yarın salonu yapayım diyorum yoksa arka odaları mı haftaya eşimin akrabalrı geliyor iş programı yapın banaaaa:18::18::18::18:
Merhaba güzel hatunlar...
Bugün çok yoruldum ama deydi yorgunluğuma...yatak odamı sildim süpürdüm tozunu aldım...bi tek camları kaldı ama yağmur yağacakmış yarın ondn yapmadım cam işlerimi...kapılarımı sildim banyomu temizledim yerlerimi çamaşır suyuyla elle ovdum mutfak holü falan dış kapıya kadar sildim yani......avizesini bile sildim...wcyi yıkadım cifledim...çamaşırları astım.bulaşık makinemi doldurdum boşalttım yerleştirdim...tabi bide bunları yaparken oğlumu doyurdum 2 defa peş peşe altını aldım...:84:uyuttum uyandı peşilmde gezdi durdu..:97:.....şimdi ocağa çorba koydum oğluma içireceğm..içim rahat etti ama her yer misss..... daha brokoli haşlayacağm yoğurtlu olck eşimede makarna yapcm...anca kocam gelince işim biter...:97:
kız kociş nöbetçi diye sevnirmiyimm yaaaa 1.5 yıl oldu hala alısamadımmben kahve içerseniz yapım anlamında sevinmiştimm ama yanlıs anlasıldım anlasılannn
ben her ikisinden de nefret ediyorum:84::84::84::84::84::84::84:
leeeey leeeyyy limi limi leyy
benim gayet yerinde çok şükür
,,kıs vakit mi var bana soluk almaya..ne demişler başlamak bitirmenin yarısıdır
c vitamini mutlaka almalısın yivruumm
iki soluk alaydın eyiydi
yaa fotoları yüklerken bişi oldu anlamadım
halbuki tek tek her resme yorum katarak yazdıydım
ama fotolar sayfada görünmedi
anam ne bileyim oldu bişiler işte
siz de yorumsuz bakıverin
günün özetine geçecek olursak
öğretmen,4 veli,eltim,ben ve benim cadıyı da sayarsak 9 çocuk olmak üzre
eve geldik biraz oturduktan sonra masaya geçtik yedik v.s.
son olarak da kapanışı türk kahvesi ve çikilatayla yaptım ooooohhhhhhh
ben de onlar da çok memnun kaldık
kısım recimdeyis şurada niye böle yapıyon ki
kiz eline saglik cok lezzetli gorunuyolar ilk resimdeki ney borekmi oyle kabarik..
onlar bisey getirdimi yoksa elleri bosmu gelmisler:26:
he yaf ben de onu merak ettim neki ne??
doğru tabii hani nezaketen gibisinden
varya sen söyleyene kadar aklıma bile gelmemişti
anam ortaligimi karistirdim simdi
yok be yani esimle gecen sene türkü bara gitmistik yani kutlamada sayilmazda gunahami giriyoz acaba yani yeni yili kutlamakla :26:
günaydın geç oldu emme anladın :):):)
yaa tivi şu mesajları sil de ban yemeyim yok yere
hangi meşajları?? banlık ne yazdın kısııııııım
alıntılarımı silmeyi unutma bak
kıs hangileri onlar:...............
hangi mesaj kiz :26:
he işte bende onu diyom
banlik degilki o mesajlar ama duzelttim yinede
tüh bi gorüvereydim be ne yazdığını meraktan ölürüm ben şimdi
tesekkur ederim tatlim
e kendimce bi seyler yapmaya calisiyorum iste
bence arka odalari yap salonu temizlesen de onlar gelene kadar cocuklar dagitacaktir yinesalonu sona sakla
bayan profesyonel
aziyi dinle aziyii:)
bu arada azi ben de 48 kilo olsam benimde üzerimde herşey hoş durur
Bugün oğlumun üstünü değiştirdm.mama yaptm sabah sonra zar zor fındık kırdım eşime sabah öğleden sonra ancak ayıklayabildim oğlum yatmadı oyun istedi...sonra fındık işlm bitti evi topladım heryere sıçrıyo bu meret...banyomu yaptm mutfağımı toparladım vuslat ben lahanayı unutmuşum dolapta sararmış bende çorba yapacaktım attım çöpe içim gitti...bulaşık makinemi açtım oğlumu doyurdum köfte yedirdim sonrada yoğurt mayaladım...kalan yoğurduda oğluma yedirdim...bu arada kendimde zar zor atıştırdım...oğlum tekrar dağıttı mutfağı tekrar topladım.şimdi emzirdim uyuttum oyuncaklarını dağıtmış onları toplicam şlmdi...makineyi boşaltıcm.bigünde rahat oturamıyorm çocuk olduğundan beri napıcm bilmiyorum bu yorgunlukla..
tesekkur ederim vuslatimcizmeleri ben de sevdim tam cizmelere uygun cantam da vardi evde yarin onun fotosunu da eklesem mi acep
vuslat senin isler hic bitmiyo bacimsaat kacta uyuyosun sen:26:
tesekkur ederim canimaa red mi edilmis neden ki hic gormedim ben:26:
tesekkur ederim vuslatimcizmeleri ben de sevdim tam cizmelere uygun cantam da vardi evde yarin onun fotosunu da eklesem mi acep
cok tesekkur ederim canim boyle bol durduguna bakmayin tam uzerime oldu
vuslat senin isler hic bitmiyo bacimsaat kacta uyuyosun sen:26:
tesekkur ederim canimaa red mi edilmis neden ki hic gormedim ben:26:
e canim cocuk oldu mu cok zor oluyo tabi
ellerinle birlikte ayaklarin da calisiyo bi sure sonra
mesela cocuga mama hazirlarken dolap kapisini kapatmak icin makinenin kapagini kapatmak icin
sagol estosum
kufur mu ettin kiz sen
tesekkur ederim canim
masallah ya cocukla bi de findik kirip kavuruyosun
oyt sen anlatırken ben yoruldum kısııııııım....
ha ölee diyosun yani ok bacım o zaman:)
evet patsy börek bi kabardı ki sorma fırının rezistansına değdi ve yandı değen yer
ben her ikisinden de nefret ediyorum:84::84::84::84::84::84::84:
leeeey leeeyyy limi limi leyy
benim gayet yerinde çok şükür
,,kıs vakit mi var bana soluk almaya..
kısım recimdeyis şurada niye böle yapıyon ki
he yaf ben de onu merak ettim neki ne??
günaydın geç oldu emme anladın :):):)
hangi meşajları?? banlık ne yazdın kısııııııım
kıs hangileri onlar:...............
he işte bende onu diyom
tüh bi gorüvereydim be ne yazdığını meraktan ölürüm ben şimdi
bayan profesyonel
aziyi dinle aziyii:)
bu arada azi ben de 48 kilo olsam benimde üzerimde herşey hoş durur
yılbaşı ile ilgili bişi yazdıydım cnm
hani müslümanlıkta yeri olmadığını v.s.
dini konular konuşmak yasak ya o bakımdan
yani biri alıntı yapar bişi yazar ben duramam cevap veririm fln iş büyümesin diyerekten şettim
biz de seninle hep aynı zamanda fındık kırıyoruz heeBazen öyle canıma okuyorki allahım diyorum bana bi daha çocuk verme bununla baş edemiyorum daha diyorum:84:...bazende bir gülüyor bir anne diyor ne saçmaladım ben diyorum..:97:...anne olmak bu kadar zor bişeymiş...ama şu bi gerçekki 2 ci çocuğu gözüm hiçç kesmiyor ... Bu saat oldu hala uyumadı ama bni bitirdi...enerji falan kalmadı...yarın ola hayır ola...
Napim azerin kocamın canı çekmiş 2 gündür fındık fındık başımın etini yedi.zar zor yaptm...sanki kıymet bilecekte işte...maksat gönlü olsn...oda bi çocuk farkı yok...:84:...
İyi gecelr canlar....
benim de bitti yine kırmam lazım da boş bi vakitte inşallah hallederim
gunaydin kizlar
1 saat sonra yola cikiyoruz girip sizlerin yilbasini kutliyim dedim
ben tum islerimi yaptim dus alip uzerimi giyicem bi tek
bu arada regl oldumyola cikmami bekliyomus megersem
estalmus patsy ask1 gamyoncu vuslat79 Rana benim olan Beray loveli gunesim kalinkaselin nuryolu rabyas pessimistics sara28 dejavu one dermet zarifinci
umarim ismini unuttugum biri yoktur:26:
hepinizin yeni yilini kutlarim
evli cocuklu olanlar Allah tum yil boyunca huzurlu saglikli mutlu bi sene nasip etsin hepimize eslerimizle cocuklarimizla birlikte
evli olup bebegi olmayanlara ve isteyenlere Allah 2013 senesinde minik bebekler nasip etsein insallah
evli olup daha bebek dusunmegenlere esleriyle nice seneler nasip etsin Allah im istedikleri zaman da saglikli bebeler versin insallah
evli olmayanlara guzel kismetler nasip etsin insallahmutlu bi yuva kursun hepsi
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
hepinizin yeni yili bi daha kutlu olsun canlariiiim
ooooooooyyyyyy oooooooooooyyyyyyyyyyyy ooooooooooooooyyyyyyyyyy
ne güzel içten dilemişsin kuzum benim
bu dileklerinin kat kat fazlası senin için olsun cnm
hayırlı yolculuklar size
senin de yeni yılın kutlu olsun cnm
gunaydin kizlar
estalmus patsy ask1 gamyoncu vuslat79 Rana benim olan Beray loveli gunesim kalinkaselin nuryolu rabyas pessimistics sara28 dejavu one dermet zarifinci
evli cocuklu olanlar Allah tum yil boyunca huzurlu saglikli mutlu bi sene nasip etsin hepimize eslerimizle cocuklarimizla birlikte
evli olup bebegi olmayanlara ve isteyenlere Allah 2013 senesinde minik bebekler nasip etsein insallah
evli olup daha bebek dusunmegenlere esleriyle nice seneler nasip etsin Allah im istedikleri zaman da saglikli bebeler versin insallah
gunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?