• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bügün temizlik günüm bunları yazıp çıkcam başlıycam

şimdi bulaşıklarımı yıkadım ,

Süpürge tutucam bütün eve 2 saat

paspas yapıcam 30 dk

toz alıcam 20 dk

wc leri yıkıycam 30dk

kapıları silicem 1 saat

buzdolabı silicem

balkonu yıkcam

çamaşır serilcek

dolap içleri toparlancak

balkon kapı camı ve yatak odası dolap camları silincek

koltukları silicem

Köpeği gezmeye götürcem ,

yemek yapcam akşam saat 7 olcak :54::54:

Akşam görüşürüz gene :24::25::25::25::25:
süpürgem paspasım toz almam wcler kapılar bitti yatak odasıda tamam azcık karnımı doyurayım köpeğime yimek verip gezemeye gitcez akşamada menemen yada taze fasulye yapıcam :54:

kahvaltıdan sonra mutfağı topladım köşe takımı var mutfağın oğlum sağolsun hep döküyor canı yemek yemek istemezse her yer yemek hep siliyordum ama çok detaylı silmiyordum giriştim arap sabunu köpürterek bi güzel sildim içini dışını sabunladım yıkadım güzelce balkonda kuruyor şimdi balkonu da yıkadım
evi süpürdüm salon mutfak koridorun halılarını kaldırdım sildim tekrar serdim odaları topladım toz aldım
yarına oğlumun odası yatak odam kaldı

iş çok bitmiyor valla

Merhaba kızlarr. Bende bulaşık makinemi boşalltım dün yediklerimizin bulaşıkları vardı zaten yemek yaparken bulaşık çıktı dün akşam bir posta yıkamıştım. Mutfağımın yerlerini sildim, lavaboları ovdum, nevresimleri değiştirdim, elektirikli el süpürgesiyle şöyle bir ortalığı çektim. Şimdi yarına kalsın diye yemek yapıcam ve duşa giricem yine akşam oldu işte yarın mesai var birkaç gün yoğunum yılbaşından sonraya bıraktığım işim vardı hocalardan geçen kurda kullandıkları kitaplar gelmişti onlara demirbaş vericem, bilg. kayıt edicem falan, bu kurdan kitap alanları getirenleri yazmıştık kim hangi kitabı aldı diye onları bilgisayara geçiricem. Sonra rahatım yine rutin ilşlerim olacak sonrasında bir kitap aldm bugün çok satılan ve tavsiye edilen bir kitaptı o işlerim bitince o kitabı okucam kütüphanede çalışmanın faydaları.

İvett yemeğimi yaptım yarın için duşumu aldım eşim yemişti bişiler dünden kalanları hazırladım kendimde yedim mutfağı topladım ohhh yarın rahatım yemeğim var ama azcık ütüm var yarın akşam yapıcam onu da.

iyiki bi iş yamaya başladım zırt pırt geliorum buraya son kalkışım dahada iş bitene kadar gelmem davosa:)
bunada laf yetiştim gidiom:)

canım bende 6 aylık evliyim biliorum mobilyaların yeni cila kokusu,halıların tozu her gün ev süpürmeyi gerektirio ama
zaten yepyeni ev o kadrda yorma kendini
hergün cam mı siliosun bitmio kız bi başlasan 2 satten biter topu topu :)

günlük rutin işlerin neler ne yapıosun mesela:)

ben çalışıyorum daha tam olarak eve hakim olamadım galiba 1.5 aylık evliyim:16::16: eve bir girişsen şöyle 4 4 lük yapmaya çalışsam akşam naısl oluyor anlamıyorum günlerde kısa ya belki de o yüzden böyle hissediyorum galiba:):) ama kendi evin kendi eşyaların kendi eşin olması güzel bir duyguymuş inşallah hep böyle düşünürüm:D:9::9:

ben çalışıyorum daha tam olarak eve hakim olamadım galiba 1.5 aylık evliyim:16::16: eve bir girişsen şöyle 4 4 lük yapmaya çalışsam akşam naısl oluyor anlamıyorum günlerde kısa ya belki de o yüzden böyle hissediyorum galiba:):) ama kendi evin kendi eşyaların kendi eşin olması güzel bir duyguymuş inşallah hep böyle düşünürüm:D:9::9:

kesinlikle kışın kasveti diorum ben buna ama gündüzler uzamaya başladı artık:)))
kışın akşam nasıl oluyo anlamıosun bile haklısın yazın ölemi akşam 8-9 a kadar hava kararmıyo ve sabah 5 de güneş doguyo bazen 5 de kalkıorum ben hava karanlık 6 da kalkıorum hala karanlık hava aydınlık olsa pskolojik olarak uyumıjam zaten :)))
akşam 4-5 hava kararıo ne anladım günden:)))

kesinlikle kışın kasveti diorum ben buna ama gündüzler uzamaya başladı artık:)))
kışın akşam nasıl oluyo anlamıosun bile haklısın yazın ölemi akşam 8-9 a kadar hava kararmıyo ve sabah 5 de güneş doguyo bazen 5 de kalkıorum ben hava karanlık 6 da kalkıorum hala karanlık hava aydınlık olsa pskolojik olarak uyumıjam zaten :)))
akşam 4-5 hava kararıo ne anladım günden:)))

aynen ya akşam nasıl oluyor ben de anlamıyorum..

günaydınlar
ne güzel bir topik olmuş tam benlik:1:
bende temizlik yapmayı çok seviyorum geçmişimde obsesifliğimde vardır arada gelir gibi olursa hemen frenliyorum kendimi:27:
birde alerjik astım çıktı son 3 aydır sanırım vücudum daha fazla dayanamadı deterjan kokularına:ssz:
en büyük derdim ev tozu çok fena tıkıyo bu yüzden gittim sulu elektirik süpürgesi aldım hergün ev süpürüp siliyorum toz alıyorum maskemi takıp
bir sürü aklımdan geçen var ama yazarım sonra :27:

Merhaba,
Kendim gibi birini görünce hemen atıldım konuya.
Benim ciddi alerjik astimim vardi(ne güzelmiş di'li gecmis zaman kullanmak!) cok sukur gecti.bilirim nasil zor günler geçirdiğini.
Mucizevi formullerle tanıştım ki vesile olanlardan Allah razı olsun..

Su filtreli süpürge almakla cok iyi etmissin arkadasım.
Ben toz isini de hallettim değme keyfime:1:

Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm
Bende aranıza katılmak isterim

hoşgeldin biraz tanıtır mısın kendini:38:

günAYDN KIZLAR NASILSINIZ:16::16::16:
bugün ev dip köşe süpürülcek silincek toz alıncak wc banyo ovulcak ütü yapılcak çamaşırlar makinaya atılcak yemek yapılcak:32:çok iş var bugün yarında yine misafirim var menü hazrlamam lazım bide onun derdi var:ssz:

bugünkü işlerim

evi sil,süpür,toz al

wc,lavabo yıka

yemek yap

mutfağı topla

daha yatakllar da toplanacak

öğleden sonra günüm var oraya gidicem

akşama da alışverişe gidicem

ama önce kızımı doyurup ben de kahvaltımı yapıp öyle başlıyayım işlere:10:

kahvaltıdan sonra mutfağı topladım köşe takımı var mutfağın oğlum sağolsun hep döküyor canı yemek yemek istemezse her yer yemek hep siliyordum ama çok detaylı silmiyordum giriştim arap sabunu köpürterek bi güzel sildim içini dışını sabunladım yıkadım güzelce balkonda kuruyor şimdi balkonu da yıkadım
evi süpürdüm salon mutfak koridorun halılarını kaldırdım sildim tekrar serdim odaları topladım toz aldım
yarına oğlumun odası yatak odam kaldı

iş çok bitmiyor valla

günaydın hanımlar bugünnkü işleri yapmaya geldi sıra hadi bana kolay gele sizlere de kolay gelsin ben kalkayımmmm:34::34::34::34:
iş bitince gelirim inşallahh:18::18::18::18::18:

Herkese günaydıııınnn :))))
estoş, Lenka'nın şarkısını ben de çok beğeniyorum, sevimli geliyor :1:
Kızlar bu kadar hamarat olmayın özeniyorum :1:
Hafta sonu süpürdüm sildim, odamı toparladım, çamaşırları ayırdım attım...
Pazartesi çalılştım, salı yine topla süpür sil, mutfak falan derken...
P.tesi gece uyuyamadık, kızım çok kötü öksürüyordu, hep uyandı yavrum..
Bal+zentinyağı+liman+tarçın şurubundan verdim olmuyor..
Pekmezi ısıttım karabiber koydum içine verdim..
Biraz uyuduk sonra..
Sabah 11'di kalktığımızda :37: Önce kahvaltı sonra işlere giriştim hemen...
Saat 3'te bitirdim, eşimin halası evdeyim diye çağırmıştı, hazırlandık gittik..
Ordan kalktık kv. gittik görümcem burda, kızım istedi halasını kuzenini, kıyamadım :))
Ordan da yemekten sonra diğer halanın evi çok yakın, kızı ayağını çatlatmış ona gittik..
Gece 10,30'du eve geldik :37: :37:
O kadar geziyorum ki, bıktım artık :37: :37: :1:

günaydın kızlarr
bugün pek fazla işim yok ama halimde yok.
boğazım ağrıyor üç dört gündür.oğluşumda hasta.ona moralim bozuk.önceki gün temizlik yaptım dün hiçbişey yapmadım.süpürgeyi açacam.banyo wc. yıkanacak.bide toz alcam.öğleden sonra bebeğimi doktora götürecem inşlllh çabucak iyileşir bitanem:55:

Back