En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

tavuğu haşlayıp koyarsan vitamlni suyuna gider posasını kızartmış olursun bence direk sosla ve fırın torbasına koy kızart...bende yapcm yarın akşama...belki kanatta kızartabilirim fırında...ama ben haşlamam...direk kızartırım.ama suyuyla pilav yapcm dersen öylede olur.yeni yıla tavukla gircez valla .....

günaydın kurabiyelerim

daha şimdi uyandım günaydın demeye geldim

eveeeettt hemen yataklarımı ve evi toplamaya gidiyorum

sonra kahvaltı yaparız oğluşla sonra onu yollarım okula

ardından yemek yapıcam evim temiz dün süpürdüm

çamaşır yıkiicam kurutucam

köstebek pasta yapıcam bi de fındık kırıcam

belki vaktim kalırsa pazara da giderim

günaydın hanımlar haberlerde izlemişsinizdir.süt izni 4 aydan 6 aya çıkacak eylülde doğum yaptım umarım benide kapsar.sağlık bakanlığının dilek şikayet hattına bi dilekçe yazmanızı rica ediyorum belki dikkate alırlar.bimmer.gov.tr

Herkese günaydııııınnn :)
Geçmiş sayfaları okuyamadım, coşmuşsunuz valla
Geçen hafta üç gün raporlu, bir gün nöbetçi, bir gün de izinliydim..
Hiç gelemedim fırsat bulamadım, evde zaten gelen giden bitmiyor hala...
Herkes iyidir inşallah :))

Ya ben but aldım kalçalı ama haşlamadan direk fırına koyunca içim rahat etmiyor şimdiki tavuklar kart biraz illa haşlıcam. haşladım bende ama suyunu birşey yapmadım dolapta duruyor suyu da pişti zaten bir sosa bulucam da üzerine kızarsın. Fırın poşetinde yaptım daha önce ama üzeri nar gibi kızarmadı.

ay İnşallah bu sene hamile kalırsam ve 6 aya çıkarsa süper olur valla. birkaç ayda ücretsiz izin alırım sonra bakıcı bulurum yine çalışırım.

Kızlar bir yorulmuşum ki ev işiydi, çamaşırdı alışverişti derken bir de yemekleri yaptım, koydum dolaba. Eve gidince tavuğu atıcam fırına, patetes ile sardığım paçangaları kızartıcam, kırmzı biber ve yeşillik salatamı yapıcam sarma ve rus salatası hazır aldım valla vaktim yoktu. Çorbamı ısıtıcam. Rulo pastamda dolapta soğusun güzelce ama içinin krem şantisi az geldi sanırım üstüne fazla kalmayacacak gibi sandım ama yapınca arttı bile neyse ilk yapıyordum yine de güzel oldu tadıcaz bakalım bu akşam.

günaydınlar
ne güzel bir topik olmuş tam benlik
bende temizlik yapmayı çok seviyorum geçmişimde obsesifliğimde vardır arada gelir gibi olursa hemen frenliyorum kendimi
birde alerjik astım çıktı son 3 aydır sanırım vücudum daha fazla dayanamadı deterjan kokularına
en büyük derdim ev tozu çok fena tıkıyo bu yüzden gittim sulu elektirik süpürgesi aldım hergün ev süpürüp siliyorum toz alıyorum maskemi takıp
bir sürü aklımdan geçen var ama yazarım sonra

ay ay ay ne güzel dilekler bunlar kuzuşumm amin diyorumm seninde yeni yılın kutlu olsunnn herşey gönlünce ve dilediğince olsunn

günaydınn kızlarr...
nasılsınız??
bugün iş çok makinaya çamaşır atıcam, wc banyo temizlencek, ortalık toparlancak, nevresim değişcem, yorganları vakumlucamm, kuruyan çamaşırlar katlancak, ev süpür sil annaaamm ne çok iş var yaa

hepnizin yeni yılı kutlu olsunnnn gelen yıl giden yılı aratmasın inşallahhh. savaşın olmadığı, insanların kalplerinin kararmadığı, dostluğun, mutluluğun, huzurun,sağlığın hat safhada olduğu bir yıl olsun inşallah.. herkes neyi istiyorsa Rabbim onu nasip etsin iş,çocuk ,eş,sağlık... mutlu yılllaaarrrr

günaydın kızlar dün akşam geldik annemlerden cuma gününden Dip köşe temizlemiştim evi hafta sonuda evde yoktuk ev temiz kalmıştı ama yarın kociş izinli iş yapamıycagımdan bugün evi süpürücem, silicem ,toz alıcam, banyoyu çamaşır suyuyla silicem , wc yi ovucam makinaya çamaşır atıcam, yemek yapıcam bu kADAR VAKİT KALIRSADA DIŞARI ÇIKICAM

bir haftadır temizlik yapmıyorum.her yeri sil süpür yapacam toz alacam.ütüm var ütü yapıparım.hmm sonraa banyo wcyide bitirirm.yemek yapmam ama akşam muhtemelen kv.gideriz yeni yılı orda karşılarız.gitmezsek de evde tavuk pilav var zaten.

herkesin yeni yılı kutlu olsun yeni yıl tüm güzellikleri sevdiklerimizle beraber yaşamamıza sebeb olsun herkese sağlık mutluluk huzur getirsin hepinizi iyiki tanımışım iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum kızlar

selam kızlar nasılsınızzz....

yenı yılınız kutlu olsun 2013 saglık mutluluk huzur getırsın sızlere inşallahh....

Yeni yıl herkese sağlık, mutluluk, huzur, umut ve barış getirsin

2013 yılı en güzel paylaşımlarımızın yılı olsun..!

Selam kızlar..!
bugün bebişimi aşıya götürdüm kendi aşımıda yaptırdım, eşim kahvaltıyı hazırlamıştı hazır sofraya oturdum
Çocukları okula gönderdim. Bugün iş yok. Bebemin kıyafetleri var ütülenicek, evi süpürücem silicem, yemek yapıcam

Her zamanki gibi hamaratlığınız üzerinizde kızlar :))
Ben cumartesi sabah temizliğe bir başladım...
Saat 5'te işim bitmiş sofrayı kuruyordum...
Dün gece de 3,5 saat ütü yaptım, şükür ki yarısını yapmıştım
Yarın evdeyim, yeni yıl kutlamasak da tatilinden faydalanıyoruz
Yine süpür sil bitmez..
Kızım çok hasta öksürdü durdu...
Ötüyor resmen nefes alırken.. Okula göndermemiş annem bugün, aşırı halsizdi dedi..
Aklım evde.. Çok şükür işim yok, akşam ilgilenirim kuzumla...

geçmiş olsun kuzuma

evet cnm yeni yılı kutlamasak da tatilinden faydalanıyoruz

akşam gidersin de ilgilenirsin kuzucuğunla yarın da tatil nasılsa birlikte vakit geçirirsiniz

geçmiş olsun kuzuma

evet cnm yeni yılı kutlamasak da tatilinden faydalanıyoruz

akşam gidersin de ilgilenirsin kuzucuğunla yarın da tatil nasılsa birlikte vakit geçirirsiniz

Çok şükür ki tatil estoş, çok üzülüyorum hasta olduğu zaman işe gelirken..
Ama onlar için işte.. İnan büyüyene kadar düşünmezdim yoksa...

Geçmiş olsun canım...benim bebişim de yeni yeni düzelmeye başladı.
Havalar soğuduğundan beri hastalıklarla mücadele halindeyim
Doğru ya yarın okullarda tatil değil mi:26:

Son düzenleme:
kızlar benim işler bitti süpürdüm sildim toz aldım yemek yaptım çamaşırlarımı katladım wc ve banyomu ovdum
hepinizin yeni yılını kutluyorum kızlar bize saglık huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum hep beraber nice nice senelere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…