En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Ev halki keyfine göre dus yaptigi icin her seferinde kurulamaya firsatim olmuyor. 16 aylik kizimin pesinde kosuyorum genelde bu aralar. Amway`den bir cok ürün aliyoruz, mutfak ve banyo icin olani denedim ama kesin sonuc alamadim. Dusa kabine de bakarim tesekkürler. Cami silince temizlenip parliyor aslinda ama dikkatli bakinca su lekelerini görüyorum ya sinir oluyorum iste.

:46::46::46::46:
keyifle ve bir nefeste okudum sanki o anları yaşıyormöuşum gibi oldu :-))))))))

bunu bende deniyorum ara ara. gerçektende işe yarıyor...

Çekçekli küçük cam silicileri var ya,duşa kabinleri güzelce deterjanla ovup suyla duruladıktan sonra o çekçeklerle kuruluyorlarmış..Ben henüz denemedim ama baya işe yarıyormuş.Duşa kabine öyle küçük bir çekçek temin edip çocuklarınıza duş sonrası hemen fırt fırtt camları temizlemelerini söyleseniz tatlı annelerini kırmazlar heralde değil mi :))

moralim çok bozuk kızlar.hafta sonu annemlere gidecektim tam hazırlandım.görümcem aradı ben geliyorum dedim.annemler ve görümcemler aynı ilçedeler.eşimde kardeşim bebeği görsün sonra gidersin dedi.bekledim.sonra pazar günü görümcem eve dönerken bende onunla giderim dedim anlaştık.bugün yemeğe alacam onları eşimden yardım istedim.geçiştiriyor.o kadar zoruma gitti ki.yap diyorum ne gerek var ev temiz falan filan...çok üzüldüm çok kalbimi çok kırdı... şakayla karışık sen yap ne işin var diyor..

sıkma canını gelir geçer, böyle şeyler olur canım .

Bunlar böyle anacım ne gerek var nesi var gelen böyle gelsin , zaten temiz yada vallaha işim var beni bulaştırma yarabbbiiiiiii

Bizde biliyoruz yapmasını ama , Senyarıdm eten azcık az yorulcam zamanım kalcak demi öküz anam hepsi

Bende bak temizlicem evi evde köpek var ne gerek var bizden başka kım giriyor ya dedim iyiymisin temiz olsun evimiz Temizlik imandır felan

Yapıcam galiba bugun oyun odasında gitsin oyun oynasın köpeğide kardeşimle odaya tıkcam evimi havalandırcam yaaa alalh alalahhhhhh döverim hee diyrum temizlik yapcam engel olamıyorum ya temizilik istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84:

kız ona inat bende yapmayım diyorum ama tutamıyorum kendimi.bide bi huyum var misafir geleceği zaman tertemiz olsa bile her yer biddaha üstünden geçmek isterim.ama anlamaz ki bizimki anca önüne yemek koyayım.hiç demez küçücük bebek var nasıl yetiştiriyor bu kız...

çok titizsin canım en :) ben temizse yormam kendimi dahasına.:))

bende temizse bile mutlaka geçiyorumüstünden parlasın ev istiyorum. Birde ben evden gşdeyim anamm tertmiz evimin her tarafı tabak bardak kırıntı allahım 1 gunde nasıl olluyor ya.. Birde senin bebeişin var..

yarın annemlere gidecem ya bi daha üstünden diyorum ama sanki temiz mi kalacak gelene dek kocam mahfeder bırakır yine.... bu kocalar hep daüıtır:))

dermetcim bazen erkeklerin bizim gibi ince düşünmesini istioruz ama olmuyo bence bunlar için takma kafanı üzülme kırılma lütfen bak onlar erkek
erkek= yer ,içer,dağıtır,söylenmediği sürece toplamaz..... onların huyu bu

ben sanmıorumki misafir gelcende her yer düzgün oldugunda ''aşkım ya tv de toz kalmış dur bi bez alimde parlatim diyeni'':)
3 çeşit zeytinyağlı yetermi? acaba 4. yümü yapsak karıcım diyeni:)

onların odaklandıkları şey karın doyuracak kadar yemek olması sulu yemek yanında pilav
hasta olmıcak kadarda temiz olmak:) ayda bi evi süpürmek haftada bi bulaşık yıkamak:)

Selam kızlar ne çok muhabbet olmuş yahuu ben hep kaçırıyorum üzülüyorum...

Bende tvnin tozunu aldım henüz tüplüdeyizde biz sonra bulaşık makinesini fırını sildim yerlerini sildim mutfağın....annem pazara gitti gelsin sırada ağdam var....banyo yapmam lazm 3 gündür ağda ypcm diye banyoda yapmadım kendimi pis hissediyoırum gelsinde aney oğlanı alsın rrahat edeyim...evi yarın süpürcem akşamada çay yaparım patates lahana turşusu kahvaltılık yeter kocama....bunu bulamayanlarda var yeter napim...hergün yemek yapmaktan sıkıldım bu ara:84: