- 2 Ocak 2011
- 3.622
- 151
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.461
Hım tamam sorun yok o zaman tatlı konusunda :))Bizde tavuk,et ımangal yapmayı planladık canım :))çorba,pilav,zeytinyağlı kereviz,bol salata yaparım.Tatlı olarakta çayın yanına pasta yapacağım..
18 kişi canım
aaaa o ne kız bütün sülalaeyimi topladın
evet canım ailem halalarım,amcalarım gelecek:)))
kızın var demek canım maşallah.. Bende uyandım dün akşamdan sigara böreği sardıydım onları kızartıcam kahvaltı hazırlıcam evi süpürücem silicem toz alıcam lavaboları yıkıcam başka da bişi yapmıcam mutfağı geçen hafta dolaplar falan silmiştim, küvetimi güzel yıkamıştım. Sonra çıkıcam alışveriş yapıcam kendime, eşime yemeği de dışarı da yicem off bugünde birşey düşünmeyeyim yemek falan.
canım geçmiş olsun hem hasta hem haftasonu çalışmak kötü e barii evde çalışma tabi boşverr yapabildiğini yap sağlığın önemli şimdi.
saol canım ,ıste yapacak halım yok ama yapamayıncada ev ustume ustume gelyor sankı yaaaaaaaaa poffffffffff la bıde ustune regl oldum batsın bu dunya
yok yok kesin tatlı getirir bunlar hep öyle yapıyoruz birbirimize gittiğimizde ya kendimiz evde yapıp götürürüz yada alırız canım zaten 2 kişi gelecek birde 2 kişiyiz yeter bunlar herhalde sen neler yapacaksın canım varmı planın
of yaa bence ev üstüne üstüne gelmiyor hepsi üstüste gelmiş canım allah yardımcın olsun
Hım tamam sorun yok o zaman tatlı konusunda :))Bizde tavuk,et ımangal yapmayı planladık canım :))çorba,pilav,zeytinyağlı kereviz,bol salata yaparım.Tatlı olarakta çayın yanına pasta yapacağım..
en kotu ıhtımal fırına helva atarsın ohhhhhhh :))))))))))
evet helvam var canım zaten çok güzel oluyor yaaaaaaaa aklıma getirdin bak şimdi))))))))
bende sıze gelıcemmmm
çeşit olur kısssss oohhhhh misss missss ben bazen alıyorum markettn koskanın kını atıyorum fırına balıgın ustne helva yemeyınce balık olmezniş derler
evet öyle derler canım normalde evde kendi başımızayken mutlaka yeriz ama misafirler dediğim gibi tatlı getirriler ikisi birden ağır gelir diye düşündüm
gel canım gelllllllll.buyur beklerimmmmmmm
bişey yapmadım eşim diyorki balık alayım ızgara yaparız çok teferruata girme dedi herhalde öyle yapacağız
yanına çorba yaparım bi zeytinyağlı yaparım kocaman bir salata tatlıyı mutlaka onlar getirir yapmama gerek yok diye düşünüyorum
maşallah canım allah güç kuvvet versin bahçeli evçok güzeldir eminim nerde yaşıyorsun canım yazın bahçeye gelelim çaya)
duştaki su lekeleri için ise biryerde okumuştum ama ben denemedim canım
Kuru bır sabun parcasıyla ovusturup sonra kurulayıp
90 derecelık alkolle sılın diyordu
dilersen bir dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?