How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bn yeni evliyim evin herşeyini yapmaya kalksam akşam oluyor ya iş bitmiyor bitmiyorrrr

iyiki bi iş yamaya başladım zırt pırt geliorum buraya son kalkışım dahada iş bitene kadar gelmem davosa:)
bunada laf yetiştim gidiom:)

canım bende 6 aylık evliyim biliorum mobilyaların yeni cila kokusu,halıların tozu her gün ev süpürmeyi gerektirio ama
zaten yepyeni ev o kadrda yorma kendini
hergün cam mı siliosun bitmio kız bi başlasan 2 satten biter topu topu :)

günlük rutin işlerin neler ne yapıosun mesela:)

gunaydin lokumlarim:16::16::16:
nasilsiniz bu sabah
vuslat gelmedi dun neden ki acep:26:
ben kizimi doyurup altini actim kendim de yedim evi oylesine toparladim
yatak hala duruyo
bulasik da var amanin ben kacar:30:

azerinim dün eşim evdeydi tatlım dışarıda işlerim verdi benimde onları hallettim. hastalığıda atamadık bir türlü evden:2:
şimdide bebişim hasta oldu gece yavrum öksürükten uyumadı hiç:50:gündüzde hep huysuz aspiratör aldım burun damlasını sıkıp aspiratörle temizledimde
öyle rahatladı kuzum burnu tıkalı olduğundan ememiyordu bile rahat rahat. biraz önce uyudu bende fırsattan istifade arkidişlerime bir bakayım dedim:16:

kaç gündür doğru dürüst iş yapamadım bebişten öyle üsten kabaca toplayıp süpürdüm
bulaşığımı bile bebek uyunca yıkıyorum 2-3den sonra bugün de sadece evi süpürdüm sobayı yaktım (1 saatimi alıyor zaten yakmak:47:)
toz aldım makineye çamaşır attım kuruları topladım katlanıcak. ahanda uyandı yine oooofff oofffff :58:

Hım tamam sorun yok o zaman tatlı konusunda :))Bizde tavuk,et ımangal yapmayı planladık canım :))çorba,pilav,zeytinyağlı kereviz,bol salata yaparım.Tatlı olarakta çayın yanına pasta yapacağım..

ohh süpermiş bende geleyim barii :52: maşallah tüm mahalle siz de galibaaa aşevi gibi. :9:Ne güzel ama aileyle toplanmak insan yoruluyor ama değiyor sonunda keyifle kalabalıkta yemek yemek sohbet etmek süper benim ailem başka şehirde gelecekleri zaman kaç çeşit şey hazırlarım hiç yorgunluk bile hissetmem yaa.. afiyet olsujn size.

saol canım ,ıste yapacak halım yok ama yapamayıncada ev ustume ustume gelyor sankı yaaaaaaaaa poffffffffff la bıde ustune regl oldum batsın bu dunya:ssz::ssz::ssz::ssz:

bitsin bu rüyaaa :9::9: canım aynen valla ben bugün hiçbir iş yapmadım tekrar yattık uyuduk eşimel kalktık bir süpüreyim ded,m yok yok sonra yine dışarı çıkma işi kalacak dedi tuttu kolumdan çıktık gezdik alışveriş yaptık yemek yedik geldik tüm işim yarına kaldı.

çeşit olur kısssss oohhhhh misss missss ben bazen alıyorum markettn koskanın kını atıyorum fırına balıgın ustne helva yemeyınce balık olmezniş derler:23::1:

balık hastasyım benn yaa İstanbul kızı olarak bir de helva dedin mi tamam zaten balığın yanına başka tatlı olmaz.

bende bi kere yemeğe misafir aldım o kadar çok işim vardıki o gün anlatamam sana kurban bayramıydı ertesi gün bana misafirliğe gelceklerdi
bizde kurbanı başka bi ilçede kestik ziyaret miyaret derken saat 1 di eve geldik o günde kitaplık almıştık

ben sabah bide uyyakalmışım hadiiiiiiiiiiiiiiiii bi kalktım saat 11 aha dedim s..çtım şimdi eşimi kaldırdım kalk hadi kalk diye oda kalktı canım benim aldı eline matkabı kitaplık yapmaya koyuldu yahu bırak şunu diyorum yok illa yapcam baktım ondan bana hayır yok mutfağa bi girdim kurban etleri leğen leğen mutfakta duruyo:)
düşün saat 11 kocan içerde temizlediğin mis kokulu evine (gitmedende evi temizlemiştim misafir gelceni biliodum herşey hazırdı evde) tozuta tozuta matkapla bişeler yapıo:(
dedim şimdi bittim ben:))))))
hemen çorba koydum ocağa , haşlama koydum bide sonuçta kurbabn bayramı:) bunları yapmam 5 dk mı aldı buzluğu açtım közlenmiş patlıcan közlenmiş biber yaprak sarması çıkardım bide mantı çıkardım:)
onların buzu çözülene kadar bende kurban etlerini ayırdım:)
o arada kociş yaptı kitaplığı geldi mutfağa verdim eline kıymalık olcakları dağıtılcakları yallah dışarı:)
sonra hemen közlenmiş patlıcan salatası yaptım biberide ayrıca salata yaptım sarmayıda ocağa koydum mantıyıda koydum haşlansın diye:)
salata malzemelrini yıkadım saat oldu 13.00 baktım mutfakta herşey yolunda hemen eve giriştim bi süpürge hızlı vileda yatağı falan topladım tuvalte banyo:) yeni kitaplığı sildim düzenledim saat oldumu 15.00 bi saat sonra gelcekler hemen sofra kurdum
geçtim mutfağa haşamayı dittim çorbayı blendırdan geçirdim,işte zeytinyağlıları tabağa aldım salatayı yaptım 15 dk va gelmelerine
bu arada kociş çoktan gelmişti onada etleri poşetleyip buzluğa dizmesini söledim oda etleri halletti bide köfteyle,pilav yaptı:)
anaaaaaaaaaaaa tatlı yok ben tatlı yapmayı unuttum eşime dedim ''tatlı yok'' tam git al dicem misafirler aradı biz geldik ev nerde bulamıoz diye eşim onları almaya gitti
gidekende ''boşver onlar getirir dedi'' ben hala huzursuzum ama
misafirler geldi bi baktım tatlı hariç herşey getirmişler:)
çeşit çeşit meyveler ,meyve suları,kollar, ev hadiyesi:)))) gülsemmi ağlasam mı:)

cep telefonundan internete girdim bulundugum yerde bi tatlıcı numarası buldum eve sipariş ettim
''sakın dedim gelince kapıyı çalmayın kapının önünde bekleyin beni telden arayın''
dediğimi yaptılar bende şekerpare,kalbura bastı istemiştim:)
tam biz sofradayken aradılar bende gittim kapıdan aldım dolaba koydum hiçbişe olmamış gibi sundum tatlımıda yemek bitti:)

ve hepsi benim o kadar zmanda tatlıda dahil nasıl yetiştirdiğimi konuşu durdu üstelik sabah geç kalktıgımı bilmiolardı:)
tatlıyı ıdışardan aldım da demedim:) ben yaptım dedim çok fenayım dimi

biraz uzun oldu ama öle bi anım geldi aklıma:)

uhhh bu ne böyle maşallah ama buzlukta hazır birşeyler olunca çok iyi oluyor canım ya benim de hep buzluğum da hazırdır çalışıyorum mecburen ama misafir geleceği zaman bende öyleyim yaa şaşıyorum kendime artı bir enerji geliyor.

kaç gündür doğru dürüst iş yapamadım bebişten öyle üsten kabaca toplayıp süpürdüm
bulaşığımı bile bebek uyunca yıkıyorum 2-3den sonra bugün de sadece evi süpürdüm sobayı yaktım (1 saatimi alıyor zaten yakmak:47:)
toz aldım makineye çamaşır attım kuruları topladım katlanıcak. ahanda uyandı yine oooofff oofffff :58:

geçmiş olsun vuslat bacım.Allaş şifalar versin inş. bebeğikler soğuğa dayanıksız oluyor şimdi burnu tıkanık diye gerim gerim geriliyordur garibim. benim oğlanın burnu tıkanınca aklı gidiyordu,ağlamaktan sesi kısılıyordu:84:,ne yemek ne uyku kaç gece sabahlara kadar karşısında maymunluk yaptığımı hatırlıyorum burnunun tıkanık olduğunu unutsun diye:111:.Allah kolaylıklar versin:18:

iyi aksamlar bebeklerim ben geldim:3::3:
annem aradi beni gel beraber alisverise gidelim bana yeni imaj yap dedi:27:ben de firsati kacirmadim tebi:9::9:
aliseverise gittik tam 5 saat:27:benim kiz da habire kostu ben de pesinden tabi:9:
cok yoruldum ama ayaklarim sisti resmen kizi uyuttum heruf de uyuyo ben de arkidislerime bakiyim didim:16:

bugün yapmam gereken herişi yaptım:)
evimi topladım süpürdüm sildim toz aldım
mutfak dolaplarımın yüzünü sildim,bulaşıklar varcı tezgah darmadumandı topladım
yaprak sardım,ekşili köfte çorba yaptım:)
ütümü yaptım kociş üniformalarını bi çıkardı üstünden bi makina çamaşır çıktı onlarıda yıkadım astım:)
akşam yemeğini yedik bulaşıkları falan hallettim sonra girdim bi duş aldım oh dedim dünya varmış yahu:)

aslında bu yaptıklarım o kadar zor gelmedi çünkü bi işi yapınca sürekli yapınca alışıosun günlük yemek yapmak nasıl zor gelmiosa bunlarada alıştım galiba:)

dermetcim bazen erkeklerin bizim gibi ince düşünmesini istioruz ama olmuyo bence bunlar için takma kafanı üzülme kırılma lütfen bak onlar erkek
erkek= yer ,içer,dağıtır,söylenmediği sürece toplamaz..... onların huyu bu

ben sanmıorumki misafir gelcende her yer düzgün oldugunda ''aşkım ya tv de toz kalmış dur bi bez alimde parlatim diyeni'':)
3 çeşit zeytinyağlı yetermi? acaba 4. yümü yapsak karıcım diyeni:)

onların odaklandıkları şey karın doyuracak kadar yemek olması sulu yemek yanında pilav
hasta olmıcak kadarda temiz olmak:) ayda bi evi süpürmek haftada bi bulaşık yıkamak:)

napalım canım bizimkiler böyle.ama ben titiz erkekte biliyorum niye benimki öyle değil..

bugün yapmam gereken herişi yaptım:)
evimi topladım süpürdüm sildim toz aldım
mutfak dolaplarımın yüzünü sildim,bulaşıklar varcı tezgah darmadumandı topladım
yaprak sardım,ekşili köfte çorba yaptım:)
ütümü yaptım kociş üniformalarını bi çıkardı üstünden bi makina çamaşır çıktı onlarıda yıkadım astım:)
akşam yemeğini yedik bulaşıkları falan hallettim sonra girdim bi duş aldım oh dedim dünya varmış yahu:)

aslında bu yaptıklarım o kadar zor gelmedi çünkü bi işi yapınca sürekli yapınca alışıosun günlük yemek yapmak nasıl zor gelmiosa bunlarada alıştım galiba:)

evet sayınca çok gibi oluyor ama rutin işler olunca insan o koşturmaya alışıyor ben başak burcu biriyle evliyim tahmin edersiniz evimin nasıl temiz olması gerektğini çokta titiz değil ama ben onu bastıyorum bazı zamanlar titizlik konusunda.

Selam kızlar ağdamı yaptım geldim annem sağolsn çok yardımcı oldu oğluma baktı... banyomuda yaptm inş yemeğimide yersem daha iyi olurr çay krizim tuttu:8:....evle ilgili tek yaptığım sabahkiler oldu bide çamaşırlarımıda yıkadım astım esadınkiler peteğin üstünde...şimdi kocam gelir atıştırırız kahvaltı hazırlayacağım patates kızartıp biberle domates soslu yapacağım...bu saatte yemek olurmu demeyin eşim aç oluyor bende onu bekliyorm hep...bugün oructa tutmadım zaten adt oldm sonunda...ohh....korkuyordum ama 10 gün bekledim mecburr korkucam daha 9 aylıkta bi sıpası olunca insanın...Rabbim isteyenlere versin inş...

Selam kızlar ağdamı yaptım geldim annem sağolsn çok yardımcı oldu oğluma baktı... banyomuda yaptm inş yemeğimide yersem daha iyi olurr çay krizim tuttu:8:....evle ilgili tek yaptığım sabahkiler oldu bide çamaşırlarımıda yıkadım astım esadınkiler peteğin üstünde...şimdi kocam gelir atıştırırız kahvaltı hazırlayacağım patates kızartıp biberle domates soslu yapacağım...bu saatte yemek olurmu demeyin eşim aç oluyor bende onu bekliyorm hep...bugün oructa tutmadım zaten adt oldm sonunda...ohh....korkuyordum ama 10 gün bekledim mecburr korkucam daha 9 aylıkta bi sıpası olunca insanın...Rabbim isteyenlere versin inş...

mşallah canım bu saatte valla patates kızartması, domates sos, biberler falan. Bu saate mi bekliyorsun hep eşini akşam yemiyor musun. Ben sana diyorum ama çoktur benimde gecenin bir vakti canım çekip makarna, menemen gibi şeyler yapmam öyle bir takarım ki canım isteyince uyku uyuyamam yemezdsem o derece ki normalde çok yemeyen bir insanım.. Yaa küçük olunca korkarsın tabii.. Hele büyüsünde seninki önce dimi.

32 yasimdayim ama hic sevemedim ben bu ev islerini yemek vs vs ... Yapmaya cabaladigimda cok guzel yapabiliyorum ama eve bir kadin temizlige geldiginde anliyorum ki HAYIIIRRRRR yapamyorum :)) Sanirim Bunyem aklim fikrim bu durumu kabullenememis :))

gunaydin kizlar:3::3:
cok yorgunum sanki uyumamisim hic:111:
yeni arkadaslar hepiniz hosgeldiniz ben yokken arkidislerim ilgilenmis sizle:16:
kizlar baya bi konusmusunuz ya bazilarini okudum ama cevap yazamadim kusura bakmayin
benim de bu gun baya bi isim var

bulasik var
kizimi yikadim banyo alt ust oldu banyo var
supurge acicam
sil toz al
dun aksam kizim uyuduktan sonra beyazlari yikadim astim onlari katlicam
renklileri aticam makineye
yemek yapicam
zamanim kalirsa ayakkabiligi temizlicem:25:

evet sayınca çok gibi oluyor ama rutin işler olunca insan o koşturmaya alışıyor ben başak burcu biriyle evliyim tahmin edersiniz evimin nasıl temiz olması gerektğini çokta titiz değil ama ben onu bastıyorum bazı zamanlar titizlik konusunda.

bebeem biz kari koca basak burcuyuz sen bi de bizim evi dusun:27:

Back