En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bugün iş yine var ama önce karınımız doyuralım
evi süpürecem silicem ortalığı topalyacam
tuvalet bayo yıkanacak
yeme k yapılacak

ehhhh kalkıyım artıkın geliirm yine hepinize kolay gelsdinn

ya kızlar pratik yaptığınız işer neler var yazmışsınızdır ama tekrar yazsanız:26::26::26::26::26::26::26::26:

gunaydin canim
senin de islerin baya varmis
ben islerimi bitiriyim 2-3 saate gelirim yine o zaman yazarim pratik seyleri

şöle sölim ben istanbulun uzaaaaaaaak en uzak ilçesindeyim burda var şimdi işten tel geldi iş arkadaşım hiç gelme idareederim didi:) öğleden sonra gitmicem müdürde yokmuş zati oh oh oh oh:)
neresiymiş ki o uzak ilçe:26:
rice ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu
neyse ki doğru kullanmayı geç de olsa öğrenmişsiniz
ben de 28 yaşımdayım 2 çocuğum var istanbulda yaşiiyrum
bence de az daha sıkın dişinizi 2. kat olsun derim hem biraz daha büyük olur rahat olur
miraba bana da yer var mı bu arada gamyocu en değişik nickti sanırım sana oy verdimm yanii özel bir ilgi isterim artıkın
ojgeldin beaa kimsin necisin rapor et bakalım
hehehe dusa beraber mi girdiniz
ya valla ben de bi ara kuafore gitsem hic fena olmicak benim kaslar da aldi basini gidiyo
sizin orda kaşı kaça alıyolar kız
askitomla estalmus misafir agirlamatan bi hal oldular galiba hala gelemediler

ağırlayamadım ki öğretmenleri hava muhalefetine takıldılar
perşembe günü bi tek 1 veli geldi onun da evi bana yakın olduğu için
perşembe akşamı da eltimleri çağırdım
cuma sabahı da memleketten dayım ve yengem gelmişti annemdeydiler onları çağırdım kahvaltıya
sonra netle sorun yaşadık
dün de eşim pc yi götürdü işe
ancak bugün girebildim
geçen girdiydim emme acil çıkmam lazımdı çıktım
şimdi de geçmişi okuyorum da oku oku bitmiyo

bende başak burcuyum bazen takıntılarımla başedemiorum

napalım canım bizimkiler böyle.ama ben titiz erkekte biliyorum niye benimki öyle değil..

canım benim senin eşinde olan özelliklerde o tanıdığın kişide yoktur öle düşün bide yani adamın eksi noktasıda bu
benim bi teyzem var o kadar titiz o kadar titiz ki artık hasta yani o derece 2 günde bi cam siler 15 günde perde yıkar yerleri çogu zman viledayla bilesilmez eliyle bastırabastıra siler
ama bide kocası var Allahım öyle kadına öyle koca dersin ''adam ne diyo biliomusun ? sen ne iş yapıosunki? bütün gün evdesin yan gelip yatıosun:)
ayrıca bak bu adam ne elektrik faturası ne su öyle devlet dairesindeki hiç birrrr işe karışmaz iş yerinin vergi borcunu bile teyzem yatırır şu an devlet dairesine gitse napcanı bilmez en son 9 sene önce teyzem doğum yapıp ayağa kalkamadığı için nüfus dairesine gitmiş bide bunu gülerek anlatır......
çocukların okuluna bir kere gitmiş insan diildir sabahları büyük kızı okulun kapısına bırakır oda evden aynı saatte çıkarlar zaten kız yanında gelmese bile ordan geçer birlikte gittikleri için yani bırakır....
para konusundada teyzemi bunaltır ''sen bu kadar neye harcıosun napıosun'' diye
ama adam bunların dışında çk iyi bi adam biz evine gidelim deli olur çocukları gece saat 1 de bişe istesin çıkar almaya gider.........mesela anlatabiliomuyum....

ben bugün evi toplıcam o kadar sonna kociş kalksın kahvaltı yapıp gezmeye gitcem dün yaptım o kadar yeter ama diilmi:)
hayatta bazen gezmekte lazım:)
çocuk olmayınca ne güzel bugün napalım gezelim iyi diosun kapıyı çekip çıkıosun:)
ben kendimi seneye yaza görürüm:)

çok güzel görünüyo cnm tarifini de yazarsan tam olur
ayy sağol azerinim bir nebzede olsa sizin sayenizde topiğimi ve sizi çok seviyorummm
oleyyyy azerinden efferin aldım yuppi
al benden de efferim
Hehe ben ugretmen mi oluyom şimdisen biliomusun guzum ben şu uni bitire bilirsem azerbaycan dili ve edebiyat hocası cikicam
bence sen türkçe hocası da olsan olur yanee
yahu askitomu anlarim da
estosun oglunun ogretmeni yatili mi kaldi ne
yok yaa ne yatılısı yatısız bile kalamadı
ahanda yine içinde kaldı söyleyemedin
oooooowwwwww kolaygelsin size

bn yeni evliyim evin herşeyini yapmaya kalksam akşam oluyor ya iş bitmiyor bitmiyorrrr
yalnız değilsin biz de tüplüdeyiz

huuuu azeriinnn , berayy ,vuslat ,gamyoncu , sakura ,estalmus nerdesiniz bacular ....
burdayıııııımmmmmmmmmmm
anket eksik, hepsi seçeneğide olmalıydı

oooooo imaj yaptın mı beri
estos birak gecmis kalsin zaten oku oku bitmiyo
nasilsin urtman geldi mi?
yok yaaa kar bastırınca kimse gelemedi

eeee bi düzen oturttuktan sonra alır çocuğu da çıkarsın

mrb ablalar,ben yeni evliyimkoltuklarımı nasıl sileceğimi bilmiyorum,hangi bez deterjan vs. yardımcı olursanız sevinirim

leke mi oldu olmadıysa hiç elleme bence daha yeniler kirlenmemişlerdir daha

ortalık toplandı ev süpürüldü çarşaflar değiştirildi çamaşır toplandı yenileri serildi toplananlar katlandı banyo yıkandı
katlanan çamaşırlar yerlerine konacak
tuvalet yıkanacak
yerler silinecek toz alınacak
yemek yapılacak

aslında dolaplarımın silinmesi lazım ama oğlumla olmuyor ya oyuncKLrı 3 KERE topladım demin yine döktü
temizlik yaparken yalnız olmalıyım daha rahat oluyor

pratik bilgilerini bekliyorum azerincimmmmm

hosgeldin estosum ar zor da olsa geldinbizim burda kasi 6 liraya aliyolar siz de ne ka
ben de bazen dusunurum de ALLAH a sukur ickisi yok
kumari yok
cocuguna bakiyo
parasini oraya buraya yedirmiyo
kotu aliskanligi yok
sabah isine gidiyo aksam evine geliyo
eglencesi yok
varsin aksam geldiginde tv karsisinda otursun saatlerce varsin coraplarini ordan burdan topliyim varsin doke doke gezsin
ya digerleri olup da titiz olsalar napcaktik
mrb ablalar,ben yeni evliyimkoltuklarımı nasıl sileceğimi bilmiyorum,hangi bez deterjan vs. yardımcı olursanız sevinirim
hosgeldin canim yas kac
suylede bilem ablan ola biliyomuyum
kanepeleri koltuklari halilari en iyi arap sabunu temizler canim

ben de bakam su tarife
evet ya ben de islerimin cogunu yaptim ama kizim rahat durmuyo habire orayi burayi karistiriyoyaz gelse de parka sutlasam
tamam canim simdi bi cay dokup yaziyorum

hic sorma bacim anamla alisverise gittiydik
cok ozledim ya sizi insan alisti mi zor oluyo hakikaten
ne islerin var canim?

ii yapmışın alışveriş insanı deşarj ediyor oğlanın odasını temizleyecem bugün,dolap ve çekmecelerini düzenleyip silcm. tezgahı toplayacam, buzdolabını temizleyecm, balkonları yıkayacm, yemek yapacm ve vakit kalırsa oğlanı yıkaycam... tam iş bugün bitti yarın rahtım diyorum ,işler 2 ye katlanıyor sonraki gün

Pratik oneriler

1.yesillikleri yikayip gazete kagidinin uzerine sererek suyunu cekmesini bekleyin sonra baska bi gazete kagidina sararak buzdolabinda haftalarca temiz bi sekilde saklaya bilirsiniz
her seferinde yikamaniza gerek yok
2.keke kurabiyeye pastaya ve diger her turlu tatlilar icin posete gerektigi kadar un karbonat vanilya seker ve diger kuru gidalari dokup agzini kapayarak istediginiz kadar beklete bilirsiniz
gerektiginde sutunu yumurtasini ve s ilave edip firina atmaniz sadece 5 dakikanizi alir
3.sogani yemeklik dograyip kavanoza koyup agzini kapayin gerektiginde cikarip kullanin
4.patatesleri ister kizartmalik ister yemeklik dograyip kavanozda suyun icinde her gun suyunun degistirilmesi sartiyla buzdolabinda muhafiza ede bilirsiniz
5.buzdolabindaki kotu kokular icin kucuk bir dilim ekmek yeterli
6.firindaki balik kokusu icinse 1 dilim ekmegi firinda kizartin tum kokuyu kendine cekecek

bunlar mutfak icin oneriler hepsi sahsima aittir

yahu cocuklar olmasa bu isler 2 saatlik bi sey ama cocuklarla 4 saat oluyo

ayyy çıldıriiiciiiiimmm kızlar yaa

cadı sabahtan beri ağlıyo hiç bişey yapamadım

bi ara sustu evimi ve yataklarımı topladım

daha kahvaltı yapamadım cadıyı doyurdum

biraz önce de o ağlarken oğluşa yumurta pişirdim koydum yesin diye

ben de oturdum ayağımda sallıyorum şimdi

uyumak üzere gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…