En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

anamm şu yalan düğnyada çamaşır suyuyla kendindne geçen kadın gibi mi olcann fazla abartma çamaşır suyunu bebeem. Valla temizliği iple çeken bir seni gördüm dicem e bana da arada geliyor gelenler eşim yarın temizlik yapmamı yasakladı gezecekmişiz aşılama yaptırdım ben geçemn ay tutmadı bekleme falan derken geçen hafta baya temizlik yatım ama bu haftada var tabii de nasıl yapcam bahaneyle benimkiini az dışarı yollayayım da süpürüp sileyim toz alayım bari yoksa çok iş var evde çalışmasan ah neler yaparım evde ahhh..

Allah rahmet eylesin bende çok üzüldüm.. Stor perde boncukları zaten büyük tehlike çocuklar için hemen dalıyorlar valla karıştırmadıkları yer kalmıyor şimdiki bebeler daha mı aktif ne arkadaşlarım hep şikayetçi.

ay askitom gelmis misafirlerini istedigin gibi agirlamana sevindim canimutuden de yirtmisin
hosgeldin alyadua cimseninde mi misafirin var offf ben de misafir isterem
bacim ben once bol suyla fircalayip sonra makineyle suyunu cekiyorum
oğluşun öğretmeni gelecekti cnm
ama gelemedi

tişikkür ederim efem
estosum nerdesin sen ya urtmen niden gelmemis o ka hazirlik yaptin
haha kis psiko oldun resmen sen gecen gun dip kose temizlik yapmadin mi
mutfağım darmadağın salonum darmadağın halbuki sabah toplamıştım yaaaaaaaaaa
yarın da işim var yani işim kalacak offf yaaaaaaa

kizim 15 dakikalik is ev toplamak yaparsin sen
senin bebe varmiydi:26:

Herkese merhabalar, ben araniza yeni katildim. 42 yasindayim, 3 cocugum temizlemem gereken iki katli bir evim ve ilgilenmem gereken en az 300 m2 lik bir bahcem var(üstelik yokuslu). Zamansizlik disinda bir problem yasamiyorum ama ev islerinde en büyük derdim cocuklarin daginikligi ve en en büyügü de dusa kabin caminda olusan ve bir daha da cikaramadigim dus lekeleri. Nano ürünlere kadar almadigim, denemedigim ürün kalmadi. Günde bes kisinin dus yapip ciktigi dusa kabini de her dakika kurulayip silemiyorum tabii ancak günde bir kez oluyor. Bildiginiz etkili bir yöntem var mi?

hoşgeldin canım bunların hepsini sen tek başınamı yapıyorsun :26::26::26: allah kolaylık versin

Bugün canım bişey yapmak istemiyor aslında ama mecburum yarın misafirlerim var..Hasta olacağım galiba donuyorum resmen.Lahana bebekler gibi üst üste giyindim

Hazırlık yaptın mı canım,yada eve gidince mi yapacaksın?

bişey yapmadım eşim diyorki balık alayım ızgara yaparız çok teferruata girme dedi herhalde öyle yapacağız
yanına çorba yaparım bi zeytinyağlı yaparım kocaman bir salata tatlıyı mutlaka onlar getirir yapmama gerek yok diye düşünüyorum

hoşgeldin canım bunların hepsini sen tek başınamı yapıyorsun :26::26::26: allah kolaylık versin

Hosbulduk, evet tek basima yapiyorum, iyi bir programlamayla ve asker disipliniyle yasayarak oluyor. Tabii bahcede calismayi cok sevmemin de etkisi var isi gözümde büyütmememde. Ancak bu islerin hicbiri vücudu forma sokmaya yetmiyor. Simdi bir de spora basladim. Dustaki su lekeleri ile ilgili fikri olanlardan tavsiye bekliyorum halâ.

balık ızgara güzel bir seçim :)) Daha ne olsun yeter işte canım.Ya tatlı değilde başka birşey getirirlerse şeker :))

maşallah canım allah güç kuvvet versin bahçeli evçok güzeldir eminim nerde yaşıyorsun canım yazın bahçeye gelelim çaya )
duştaki su lekeleri için ise biryerde okumuştum ama ben denemedim canım
Kuru bır sabun parcasıyla ovusturup sonra kurulayıp
90 derecelık alkolle sılın diyordu
dilersen bir dene

gunaydın kıslarrrr
begunde calışıyorum hemıde tam gun,bıde hastayım kacgundur oksur oksur gecede uyuyamıyorum ev işide pek yapamıyorum bu ara haliyle ancak yemek utu camasır tıpımde saftımda kaydu

balık ızgara güzel bir seçim :)) Daha ne olsun yeter işte canım.Ya tatlı değilde başka birşey getirirlerse şeker :))

yok yok kesin tatlı getirir bunlar hep öyle yapıyoruz birbirimize gittiğimizde ya kendimiz evde yapıp götürürüz yada alırız canım zaten 2 kişi gelecek birde 2 kişiyiz yeter bunlar herhalde sen neler yapacaksın canım varmı planın

Duşa kabinleri kurulamadan olmuyor malesef..Her duş sonrası kuruluyorum anca öyle başettim uyus lekelerle:26:Bu anyway,ersağ tarzı ürünlerin duşa kabin temizliği için ürünleri var.Çok methediyor kullananlar..

gunaydin lokumlarim
nasilsiniz bu sabah
vuslat gelmedi dun neden ki acep:26:
ben kizimi doyurup altini actim kendim de yedim evi oylesine toparladim
yatak hala duruyo
bulasik da var amanin ben kacar

kızın var demek canım maşallah.. Bende uyandım dün akşamdan sigara böreği sardıydım onları kızartıcam kahvaltı hazırlıcam evi süpürücem silicem toz alıcam lavaboları yıkıcam başka da bişi yapmıcam mutfağı geçen hafta dolaplar falan silmiştim, küvetimi güzel yıkamıştım. Sonra çıkıcam alışveriş yapıcam kendime, eşime yemeği de dışarı da yicem off bugünde birşey düşünmeyeyim yemek falan.

gunaydın kıslarrrr
begunde calışıyorum hemıde tam gun,bıde hastayım kacgundur oksur oksur gecede uyuyamıyorum ev işide pek yapamıyorum bu ara haliyle ancak yemek utu camasır tıpımde saftımda kaydu

canım geçmiş olsun hem hasta hem haftasonu çalışmak kötü e barii evde çalışma tabi boşverr yapabildiğini yap sağlığın önemli şimdi.

Hım tamam sorun yok o zaman tatlı konusunda :))Bizde tavuk,et ımangal yapmayı planladık canım :))çorba,pilav,zeytinyağlı kereviz,bol salata yaparım.Tatlı olarakta çayın yanına pasta yapacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…