- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.941
çamaşır mak temizleyicisi kullanan var mı
çamaşırlarım temizlenmiyor ya, değişik marka deterjan da kullansam lekeler duruyor.. makine kirlenmiştir dediler..başka önerisi olan var mı
Geldim canım tatile gitmiştik hiç fırsatım olmadı 3 gün oldu geleli, geldim geleli misafirim var, bugün onlar gidecek inşallah, yarın da okul maratonu başlıyor, kış temizliği daha yapmadım, buzluğa koymak için yapacağım şeyler de var, of of Allah sağlık versin bir sürü iş var
Çok zor olmultur gerçekten yaaaaa benim küçük cadı beni çok zorluyor 3 üz kosaydı başardım acabaİlk 1 ay annem geceleri gelip kaldi sonra 4 aylik olana kadar tek basina baktim gece gunduz
Iyi tatiller canım.Ben kışlık hazırlıkla uğraşıyorum.Temizlik var bi deİyi gunler kizlar
Ben de Trabzonda tatildeyim kizlaroglanlarla ne kadar tatil olursa artik
ay hangi marka buHellooo internetsizlik iş güç giremedim bugün mutfağı çamaşır suyuna boğdum bi markanın çamaşır suyu katkılı spreyi var allam yok öyle bisey bayılıyorum bi şişe bitirdim yeminle fayanslarda yeri yani çamaşır suyuyla citiledimallahım midas dış kapıdan bur buram çamaşır suyu . Ne elem kaldı ne keder
Yazdım ozelden:) a101 bimdeyok ama onurdan almıştım 11 tlay hangi marka bu
Hoşgeldin canım evet bu aralar topik sessizMerhaba arkadaşlar. Son zamanlarda çok yazılmamış ama ben de katılmak istiyorum. Ev işleriyle başım gerçekten derde girdi iyice. Biraz şevklenmem lazım
HoşbuldukHoşgeldin canım evet bu aralar topik sessizBirTutamMutluluk20 kızzzzzz nerelerdesin gel de şu topiğini canlandır bakalım topla herkesiii