Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Vallahi bravo
Biz kendi evimize yetişemiyoruz
Siz 2 ev ile uğraşıyorsunuz

İsleri cabucak hallettim kuafore gideyim diye kadini aradim bu gun doluymus yarin gel dedibu kadar da sansliyim
Neysem aksam market alisverisine gidicem.
Bi de demin patlicanlari kontrol ettim hepsi kuflenmisyazik oldu 2 kilo patlicana attim gitti

İsleri cabucak hallettim kuafore gideyim diye kadini aradim bu gun doluymus yarin gel dedibu kadar da sansliyim
Neysem aksam market alisverisine gidicem.
Bi de demin patlicanlari kontrol ettim hepsi kuflenmisyazik oldu 2 kilo patlicana attim gitti
Ben çok az ayirdim kurutmak için.ama galiba istediğim gibi olmucak.Gecmis olsun canım ya.Bi daha bende pek niyetlenmem patlıcan kurutmaya.

hiç birşey yapasım yok 1aydır yogun yatılı misafirler gitti..ev temizlik bekler domatesler kışlık yapılmayı kavanozlar yıkanmayı bütün işler beni bekliyo ben hiç birşey yapmak istemiyorummm

İyi aksamlar bacilarbu gun pek giremedim bi sorun niye giremedimcunku ani bi kararlar kis temizligi yaptim
Neler yaptim:
Salondaki butun dolap ve cekmeceleri silip duzenledim
Duvarini sildim
Pencere onunu sildim
Mobilyalari cektim her yeri sildim supurdum
Toz aldim
Halisini serdim

Cocuk odasindaki oyuncaklari ayikladim atilacaklari attim
Butun cekmeceleri ve dolap iclerini silip duzenledim
Pencere onlerini sildim
Yatagi ve diger mobilyalari cekip altlarini supurup sildim
Toz aldim
Halisini serdim

Yatak odasinin cekmecelerini sildim duzenledim
Pencere onunu sildim
mobilyalarini cektim supurdum sildim
Toz aldim
Halisini serdim

Mutfagin dolaplarinin icini gecen silmistim o yuzden silmedim bi tek dipten sil supur yaptim

Koridorun duvarlarini sildim
yerini supurup sildim
Bi tek kapilar kaldi bi kanepeyi hali yikamayla yikicam
Battaniyeleri ve yatak ortulerininde yikadim

Şu an pertimdün baya baya yoruldum kendi evimi silip süpürmem toz almam lazım yorgunummm
Yine mi kaynanadaydin kiz
hiç birşey yapasım yok 1aydır yogun yatılı misafirler gitti..ev temizlik bekler domatesler kışlık yapılmayı kavanozlar yıkanmayı bütün işler beni bekliyo ben hiç birşey yapmak istemiyorummm
1 aylik misafir mi olur beyarin soyle dip kose bi sil supur nevresimleri felan yika.obur gun kavanozlari yika ondan sonraki gun de kislik hazirliklara basla

Burdayım canım eşim şehirdışına gitti 2 gündür annemde kalıyorum yarında kaynanama gidicem biraz da ora kirlensin dimiiii
Bak Sguat girls e kendi evini temizliyo ustune gidip kv evini de bal dok yala yapiyo senin benim gibiler de cok guzel pisletiyo
Biz tüm Gün piknikteydik

Ama yapilacak işler var spor yapmam gerekiyor bebeuyturuorum oyyy oyyy
Ohh ne guzel bizim burda canimiz ciksin sen gez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…