- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.921
Bu arada iki arada bir derede kuafore de gittim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy napim kızzzz bebem olmadan önce bende yardım ediyordum ama bebe olunca fırsat vermiyorBak @Sguat girls e kendi evini temizliyo ustune gidip kv evini de bal dok yala yapiyo senin benim gibiler de cok guzel pisletiyo
Ohh ne guzel bizim burda canimiz ciksin sen gez
O biraz buyuyunce bi tane daha yapAyyyy napim kızzzz bebem olmadan önce bende yardım ediyordum ama bebe olunca fırsat vermiyor
Yok kız ben almayayımO biraz buyuyunce bi tane daha yap
Ne sen sor ne ben soyleyeyimYok kız ben almayayım
Rabbim olmayanlara versin kız bu arada ben bu küçük cadıyla zor başediyorum senin üçüzler olduğunda nasıl yaptın
Tek mi bakıyordunNe sen sor ne ben soyleyeyim
Cok zordu gercekten en cok da geceleri
İlk 1 ay annem geceleri gelip kaldi sonra 4 aylik olana kadar tek basina baktim gece gunduzTek mi bakıyordun
Bugün öyle kosturdumki pilim bitmiş durumda.Oglumu uyutup bende uyucam
Aynen ben de oyle canim cikti bu gunBugün öyle kosturdumki pilim bitmiş durumda.Oglumu uyutup bende uyucam
Benim ruh halim de böylehiç birşey yapasım yok 1aydır yogun yatılı misafirler gitti..ev temizlik bekler domatesler kışlık yapılmayı kavanozlar yıkanmayı bütün işler beni bekliyo ben hiç birşey yapmak istemiyorummm
Ne çok iş yapmışsınİyi aksamlar bacilarbu gun pek giremedim bi sorun niye giremedimcunku ani bi kararlar kis temizligi yaptim
Neler yaptim:
Salondaki butun dolap ve cekmeceleri silip duzenledim
Duvarini sildim
Pencere onunu sildim
Mobilyalari cektim her yeri sildim supurdum
Toz aldim
Halisini serdim
Cocuk odasindaki oyuncaklari ayikladim atilacaklari attim
Butun cekmeceleri ve dolap iclerini silip duzenledim
Pencere onlerini sildim
Yatagi ve diger mobilyalari cekip altlarini supurup sildim
Toz aldim
Halisini serdim
Yatak odasinin cekmecelerini sildim duzenledim
Pencere onunu sildim
mobilyalarini cektim supurdum sildim
Toz aldim
Halisini serdim
Mutfagin dolaplarinin icini gecen silmistim o yuzden silmedim bi tek dipten sil supur yaptim
Koridorun duvarlarini sildim
yerini supurup sildim
Bi tek kapilar kaldi bi kanepeyi hali yikamayla yikicam
Battaniyeleri ve yatak ortulerininde yikadim