- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.981
kiiiiz hayirli gelin nasilsinHellooo internetsizlik iş güç giremedim bugün mutfağı çamaşır suyuna boğdum bi markanın çamaşır suyu katkılı spreyi var allam yok öyle bisey bayılıyorum bi şişe bitirdim yeminle fayanslarda yeri yani çamaşır suyuyla citiledimallahım midas dış kapıdan bur buram çamaşır suyu . Ne elem kaldı ne keder
MAŞALLAH NASIL GÜZEL GÖRÜNÜYORLAR. ELLERİNE SAĞLIK . ALLAH HUZURLA YEMEYİ NASİP ETSİNSize balkondaki kislik hazirliklarimi doldurdugum dolabimin fotosunu atayim hazir telde varkendiger bos kavanozlara da bu gun lahana tursusu yapicam
Eki Görüntüle 2559461
LİSTE GÜZEL AMA BENİM UYMAM İMKANSIZ.ne guzel yazmishsin ya ben de yazam heveslendim
HER GUN YAPTIKLARIM
HAFTALIK YAPTIKLARIM
- Ortaligi toplama
- cop toplama
- bulasik
- camasir
- wc lavabo ovma
- supurge
- salonun tozunu alma
- girisi silme
15 GUNDE BIR YAPTKLARIM
- Halilari kaldirip mobilyalari cekip dip bucak supurup silme
- toz alma
- pencere onlerini silme
- cop kovasini yikama
- hali silme
- balkon yikama
1.5 2 AYDA YAPTIKLARIM
- Dolaplarin ustlerini silme
- mutfak dolaplarini silme
- buzdolabinin icini silme
- cam silme
- gerektiginde duvar silme
- fayans ovma
- kapi silme
poşet cif yapıyorum ben onlara ama buna çare olmadıartik tencerelerimi de makinaya atmiyorum ben mahfetti tencerelimi
nasilsin canim
Amin tesekkur ederim canimMAŞALLAH NASIL GÜZEL GÖRÜNÜYORLAR. ELLERİNE SAĞLIK . ALLAH HUZURLA YEMEYİ NASİP ETSİN
Benim cocuklar cok fazla aburcubur falan yerler batirirlar her yeri yapmasam olmuyoLİSTE GÜZEL AMA BENİM UYMAM İMKANSIZ.
İŞ HAYATI VE ÇOCUKLA ZOR.
KEŞKE DAHA SIK SÜPÜRGE YAPABİLSEM BENDE
Asinmistir onlar napsak duzelmezpoşet cif yapıyorum ben onlara ama buna çare olmadı
iyiyim azerincim, sen kızın ve 3üzler nasıllar?
Kurutma makinesi aldım. Sağır sultan da duysun istiyorum
Çamaşır asmıyorum artık.
Iyi gunlerde kullanin. Ben de 4 yil oldu kullaniyorum. Baktik cok rahat, esim kizima, ben de gelinime aldim.iyiyim azerincim, sen kızın ve 3üzler nasıllar?
Kurutma makinesi aldım. Sağır sultan da duysun istiyorum
Çamaşır asmıyorum artık.
Hayirli kvIyi gunlerde kullanin. Ben de 4 yil oldu kullaniyorum. Baktik cok rahat, esim kizima, ben de gelinime aldim.
İyi hadi bakalım bırakma topiğiniHic sorma neyse ki geldimnasilsin bebeler nasil?
Yaaaaaa çok güzelllllllIyi gunlerde kullanin. Ben de 4 yil oldu kullaniyorum. Baktik cok rahat, esim kizima, ben de gelinime aldim.
Annelerde varsa, evlatlarda yoksa, imkan da olursa ice siner mi?Yaaaaaa çok güzelllllll
Çok haklısınız keşke herkes sizin gibi düşünseAnnelerde varsa, evlatlarda yoksa, imkan da olursa ice siner mi?
Kucugun uykusu duzelmedi mi daha?İyi hadi bakalım bırakma topiğini
İyiler canım büyük uyuyor küçük kuduruyor
Seninkiler nasıl
Birgün iyi birgün kötü bugün akşam geç uyandı o yüzden biraz bekletiyorumKucugun uykusu duzelmedi mi daha?
Benimkiler kocaman oldular hala uykumuzda sorun varB
Birgün iyi birgün kötü bugün akşam geç uyandı o yüzden biraz bekletiyorum