Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bak @Sguat girls e kendi evini temizliyo ustune gidip kv evini de bal dok yala yapiyo senin benim gibiler de cok guzel pisletiyo

Ohh ne guzel bizim burda canimiz ciksin sen gez
Ayyyy napim kızzzz bebem olmadan önce bende yardım ediyordum ama bebe olunca fırsat vermiyor

Merhaba kızlar ben geri döndüm.1 aydır evde yoktum ve ev almış başını gidiyor..nerden başlayacağımı bilemiyorum..yarın detaylı temizlik yapmayı düşünüyorum tabi çocuklar izin verirse..kendimi motive etmek için bugünden yazmaya başlayayım dedim.bugün yaptıklarım..
Valizler boşaltıldı.dolap düzenlendi
Yemek yapıldı
Ocak tezgah silindi
Bulaşık yıkandı
Wc çamaşır suyuyla temizlendi.
Balkon yıkandı.çocukların havuzu vardı balkonda yıkandı.kaldırıldı
Çiçekler sulandı
Alışveriş yapılmıştı.onlar yerleştirildi.
Sanırım bugün yapılanlar bu kadar

Bugün yapılanlar
Kahvaltı yapıldı
Bulaşıklar makinede yıkandı.yerlerine yerleştirilecek .elde yıkanacaklar yıkandı
Mutfak masası ve tezgah silindi
Yemek yapıldı
Çamaşırlar makineye atıldı.yıkanıyor.
Çocuklara yemek yedirildi
Çocukların odasındaki dağınıklık toplandı
Büyük temizlik bu gidişle bugünde kalacak

hiç birşey yapasım yok 1aydır yogun yatılı misafirler gitti..ev temizlik bekler domatesler kışlık yapılmayı kavanozlar yıkanmayı bütün işler beni bekliyo ben hiç birşey yapmak istemiyorummm
Benim ruh halim de böyle
1 ay geçmiş. Gerisi kolay gelmeli aslında

Ne çok iş yapmışsın

Bugün yaptıklarım
Kahvaltıdan sonra bulaşıklar makineye yerleştirildi.elde yıkanacaklar yıkandı
Masa,tezgah silindi
Yemek yapıldı
Bütün odalar silinip süpürüldü,dağınıklığı toparlandı (tabi yarım saat geçmeden çocuklar tarafından yeniden dağıtılmaya başlandı )

çamaşır mak temizleyicisi kullanan var mı
çamaşırlarım temizlenmiyor ya, değişik marka deterjan da kullansam lekeler duruyor.. makine kirlenmiştir dediler..başka önerisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…