Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
selam ederler nazar benim ev çok dağınık ya kızım öbür kızıma geçecek o zaman ev ve banyo yıkanacak oturma odası yatak odası süpürüldü silinecek ama mutfağın fotosunu çeksem şok olursunuz
Yaaaaa sende annemi görüyorum bizde hepimiz anneme gittiğimizde temizlesek de geri batıyor sonra annnem tekrardan yapıyor

Yapılanlar
Banyo yıkandı
Balkon yıkandı

Bulaşıklar makinaya yerleştirildi
Kemik suyu pişirdim kızıma çorba yapıcam

Tozlar alındı
Çamaşır katlandı 2 makşna
1 makina daha katlanacak

Kızı uyuttum
Uyanınca evi süpürüp silicem

selam ederler nazar benim ev çok dağınık ya kızım öbür kızıma geçecek o zaman ev ve banyo yıkanacak oturma odası yatak odası süpürüldü silinecek ama mutfağın fotosunu çeksem şok olursunuz
Senin kızlar da buraya üye mi aklma geldi şimdi 😃
Yaparsın yavaş yavaş benim de dağınık valla iki gündür en son cuma sabahı topluydu işte 🤣
Balkonumu yıkadım kuruladım demirleri sildim. Kapısını sildim. Salonun camı balkona bakıyor dışardan camı da sildim.

Eklentiler

• 01C24E63-ADF7-4C04-9978-4E34812B38E3.jpeg
    01C24E63-ADF7-4C04-9978-4E34812B38E3.jpeg
    122,7 KB · Görüntüleme: 64
Selam hamarat hanımlar nasılsınız. Ben bayadır bi düzen oturtmuştum iyi gidiyordum ama geçenlerde çat kapı misafirim geldi evi temiz görünce nazar etti galiba :KK70: o günden beri hiç bir şey yapamıyorum:KK70: bu gün balkonları yıkayarak başlayacağım inşallah tekrar ev temiz olunca kafası da rahat oluyor insanın.
O bayadır oturttuğun düzenin sırrı ne? Paylaş bizimde olsun🙏🙏
Bir türlü toplu evim olamadı😭
Darısı başıma
Bugün yalnızzca mutfak işleri ile uğraşabildim.
Aslında ben gezmekten iş yapamıyorum:sus:

Kızlar geri kalan işleri de yaptım

Bütün ev dip köşe süpürüldü
Baza altları ve her yer silindi
Minnoşun çamaşırları katlandı

O bayadır oturttuğun düzenin sırrı ne? Paylaş bizimde olsun🙏🙏
Bir türlü toplu evim olamadı😭
Darısı başıma
Bugün yalnızzca mutfak işleri ile uğraşabildim.
Aslında ben gezmekten iş yapamıyorum:sus:
Ertelememek. :KK70: Ben eskiden herşeyi ertelerdim sonra akşam olurdu yarına kalırdı şimdi ertelememeye çalışıyorum. Cuma Cumartesi yine erteledim hemen savaş alanına döndü. bu günden itibaren yine ertelememeye başlıyorum bakalım. Ben gezmiyorum tabii o da var :KK70:

Ertelememek. :KK70: Ben eskiden herşeyi ertelerdim sonra akşam olurdu yarına kalırdı şimdi ertelememeye çalışıyorum. Cuma Cumartesi yine erteledim hemen savaş alanına döndü. bu günden itibaren yine ertelememeye başlıyorum bakalım. Ben gezmiyorum tabii o da var :KK70:
Gaza geldim sayenizde. Kalkıp yatak odasının camını silcem şimdi☺️☺️

Canım ben 2 çocukla zor dayanıyorum sende 4 tane var rabbim sağlık verdin işlerimiz elbette t
Yapılır bu arada bugün küçük cadıyı ablası yıkadı 🤣🤣🤣🤣
Maşallah ablaya😍 kaç yaşında seninkiler.
3 makine çamaşır yıkadım astım bu gün sadece onları ütülemek ve katlamak kaldı akşama artık onlar da inşallah ohh ev miss gibi oldu. Ayy banyo da yıkanmadı onu da eşim halletsin

Maşallah ablaya😍 kaç yaşında seninkiler.
3 makine çamaşır yıkadım astım bu gün sadece onları ütülemek ve katlamak kaldı akşama artık onlar da inşallah ohh ev miss gibi oldu. Ayy banyo da yıkanmadı onu da eşim halletsin
Canım büyük kız 12 yaşında küçük haftaya 10 aylık olucak,,,, valla benim ev şuanda tertemiz çamaşırım da yok mutfak işi de bitti yatmadan bulaşık makinası çalışır şimdi küçüğü uyutuyorum,,,, ohhh eşinde yardım ediyorsa ne gğzek👍👍👍👍

Çoook çalıştım bugün:ruh:
Mutfağı topladım sildim. Yine dağıldı yine topladım. Bulaşık makinesini doldurdum, çalıştırdım, boşalttım, yine doldurdum
Çocukları yıkadım
Kişisel bakımımı yaptım
3makine çamaşır katladım, yerleştirdim.
Ütü yaptım
Evin dağınıklığını topladım.
Çocukları 2sefer dışarı çıkardım
Alışveriş yaptım
Buzdolabını temizledim
Ocağı tezgahı masayı sildim
Çöpleri attım
Yarın devam..

X