Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kahvaltı yapıldı yatak toplandı bulaşıklar yıkandı WC temizlendi, tezgah çamaşır suyu ile fircalanip yıkandı Ocak dolap yuzleri silindi mutfağın yerleri silindi masa deterjan ile temizlenip silindi şimdi markete gidip malzeme alıp misafire ikram hazirlicam çok erken gelecekler :KK43:
Ayyy ikiz gebelikle Allah yardımcın olsun canım, ay bu gebelere küçük bebeklilere kimse sıkıntı vermesin ya :KK43: 😡

Ayyy ikiz gebelikle Allah yardımcın olsun canım, ay bu gebelere küçük bebeklilere kimse sıkıntı vermesin ya :KK43:😡
Amin canım keske öyle olsa, daha pazar günü dökülen saçılan toplandı, kahvaltı, yatak odası bulaşıklar, pazara çıktım öldüm eve dönene kadar onları yerleştirip yemek yaptım. Türkçesi iş yerinde evden daha çok dinleniyorum 😂😂

Yetisemiyorum cocuklarim surekli dagitiyorlar, 6 ve 4 yasindalar evim temizlendikten sonra en fazla 1 saat duzenli kaliyor. Omrumu temizlik camasir bulasik yemek ile gecirmek istemiyorum :KK43: var mi bi oneriniz
eşyaları azaltmak çare olabiliyor. Ama hepimizin evi aynı. Sıkkma canını
İyi akşamlar neler yaptım yazdıktan sonra çiçekleri suladım bulaşıkları dizdim makinaya ve telefonum çaldı annem kızım tansiyonum yüksek dedi hemen oğlumu aradım acile görürdük serum verdiler geldik yanımda kalacak
Bir kaç gün
geçmiş olsun. İyiki anneler var❤

Kızlar nasıl gidiyor ev işleri
Ben bu aralar kendimi çok yorgun hissediyorum. Bişey yapamıyorum haliyle.. Bir sürü iş beni bekliyor maalesef. :KK43:

Bende 2 gündür öyleyim..yine de hergünkü işleri yapıyorum mecburen...
Yatak toplandı
Kahvaltı yapıldı
Bulaşık makinası boşaltıldı
Elde yıkanacaklar yıkandı
Çamaşır katlandı yerleştirildi
Yemek yapıldı
Spor yapıldı
Ekstra birşey yapılmadı..şu evin dağınıklığını da bir halledemiyorum..dolapların düzenlenmesi lazım bunun için ama duruyor öyle..

Merhaba
Kimse yokmu
Gelin azcık işleri yapalım
Dağ gibi ütüm var
Mutfağı sabah topladım
Çamaşırları dün yıkadım ama katlanması gerekiyor

Dağınıklığı toplayıp süpürüp silip çocukları yıkayınca işim azalacak bitmeyecek :KK43:
Hiç bitmeyen ev işleri :KK43:

Sarma sardım
Banyoyu yıkayıp düzenledim
Dağınıklığı topladım
Evi süpürüp sildim
Daha da çok işim var.
Sıradakiler gelsin
Ayakkabılar elden geçecek
Çöpler atılacak
Çamaşırları hala katlamadım
Ütüler bekliyor ama hiç kalkasım da yok.
Çocukların birkaç pantolonu var onarılacak onlarıda araya sıkıştırmam gerek..
Bitmiyor ev işleri...

1555246297891395604114.jpg

Ayakkabıları elden geçirdim
Çöpler atıldı
Çamaşırları katladım
Nevresimleri yıkamaya attım
Ütülerin yarısını yaptım
Mutfak yemekten sonra yine dağıldı. Yine topladım. Sildim.

Çocukların birkaç pantolonu var onarılacaktı sanırım vakit kalmadı. Kalan ütüyü bitirsem iyi olacak
Bitmiyor ev işleri...

Çok yorgunum ama ütüyü bitirmem lazım :KK43:

Ne güzel hamarat hanımlar iş başında..benim bugün tembellik günüm..herkes evde olunca evde her yer birbirine giriyor..çocukların banyo işini dün hallettim.yarın yorucu bir gün olacak benim için..Bugün çocuklara ayrıldı..
Hepimizin evi aynı. Biryandan toplamayınca hemen hheryer birbirine giriyor

Ayakkabıları elden geçirdim
Çöpler atıldı
Çamaşırları katladım
Nevresimleri yıkamaya attım
Ütülerin yarısını yaptım
Mutfak yemekten sonra yine dağıldı. Yine topladım. Sildim.

Çocukların birkaç pantolonu var onarılacaktı sanırım vakit kalmadı. Kalan ütüyü bitirsem iyi olacak
Bitmiyor ev işleri...

Çok yorgunum ama ütüyü bitirmem lazım :KK43:
kolay gelsin

X