- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.921
Zip zip dedi düşünüyor dediAllah korusun kiz Allah olmayanlara versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zip zip dedi düşünüyor dediAllah korusun kiz Allah olmayanlara versin
Hayir kirmizilar daha dun bitmese bi test alip bakarim o derece supheye dustum sayenizdeBen üçüz yine diyorum
İnanmaz onlar bilirimBen dedim ama inanmadılar
Ben mi demişimZip zip dedi düşünüyor dedi
Ben o mesaji gordum dedim kiz yanlis anladi ben yazana kadar birisi soyler diye ama bi geldim millet dogurtmus az kalsin beniBirTutamMutluluk20 hadi gel aydınlat bizi
Oyle diyolaaaBen mi demişim
Ay ben bunu düşünüyorum okumuşumDaha sabah düşünmüyorum dedi :)))
Gördümdü sanki etimek miydiHaberin yok mu yarısmaya katıldım
Evet etimek biraz kolay oldu ama ilk defa mutfaga girdim anca onu yapabildimGördümdü sanki etimek miydi
Zipzipla anlastik takimdakileri buraya alip bahar temizligiyle tig gibi yapicazTemizliğe mi taşındı cuma takımları ya
Olsun önemli olan yarışmakEvet etimek biraz kolay oldu ama ilk defa mutfaga girdim anca onu yapabildim
Zaten amacım da o yoksa baklavalar varken ben kazanamam az önce Kazen de tarif paylastı künefe yapmıs :)Olsun önemli olan yarışmak
süper fikir. Ben de katılırım size benim de fazla kilom var ne zaman başlıyoruz sabah mıZipzipla anlastik takimdakileri buraya alip bahar temizligiyle tig gibi yapicaz
Hosgeldin canimBirTutamMutluluk20 ben geldim
Hepsi senin basinin altindan cikmis hain domdomAy ben bunu düşünüyorum okumuşum
Maşallah maşallahZaten amacım da o yoksa baklavalar varken ben kazanamam az önce Kazen de tarif paylastı künefe yapmıs :)
Anaa hakket mi dur bakem hemenZaten amacım da o yoksa baklavalar varken ben kazanamam az önce Kazen de tarif paylastı künefe yapmıs :)
Hoşbuldum canım ilk sayfayı okuyordum ne güzel şeyler var işe başlayınca yaparımHosgeldin canim
Hepsi senin basinin altindan cikmis hain domdom
Bakta gel bakalım :)))Anaa hakket mi dur bakem hemen
Ayy kusura bakma ya yanlış anlamışım. Kk yı birbirine kattımNoluyo burdaaa anam durun durun hamile degilim yanlis alarm