Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Dun bulasik makinemin filtresini falan cikardim yikadim.icini az biraz fairy ve sungerle ovdum.en son icine az biraz 2;yemek kasigi kadar elma sirkesi dokup yuksek isida calistirdim.oncesi var ama sonrasini cekmemisim😀Eki Görüntüle 2245848

vay böylesi temizliği ilk defa görüyorum :KK70:

Ohhh yapın yapın temizlikleri ben bugün hiçbirşey yapmadim ev temiz dün süpürüp sildim ama heryer oyuncak dağınıklık var yani...
Şimdi oğlumla yemek yedik onları makinaya atıp çalıştırmam lazım akşam kahvaltılık yeriz yapmicam yemek...
Banyoyu ciflemem lazım nefret ediyorum ya gün aşırı yapıyorum yinede gıcık oluyorum
Banyo isi bitmiyo zaten temizlemesem benim de icime sinmiyo🙄ama dunden beri dikkat ediyorum bulasik deterjaniyla yikadigimdan beri wc hala temiz ve parlak🤗

hafta sonu bunu gerektirir :)
Hayır canım ama artık çağırdığına göre geldim GÜNAYDIN HERKESE 💙💚💛💜
Hos geldin canim. Temizlikle aran nasil? Faydali bilgilerin var mi? Buraya bakip kizlardan ilham alarak kalkmaya calisiyorum.. lakin onlar bana uymasin da 😝
Kahvaltidan sonra tembellik ederken uyumus kalmisim bagrislarina uyandim :) neymis gezdir ya da oyun oynayalim gelip beni uyandirdilar 1 saat uyutmadiniz diye cikistim ben de 😂
Simdi mutfagi toplamam lazim.. oglen yemegim var aksama da Allah kerim:) ne yapicam simdilik ortalik toplama ile yetinirim galiba.. 😎

Hos geldin canim. Temizlikle aran nasil? Faydali bilgilerin var mi? Buraya bakip kizlardan ilham alarak kalkmaya calisiyorum.. lakin onlar bana uymasin da 😝
Kahvaltidan sonra tembellik ederken uyumus kalmisim bagrislarina uyandim :) neymis gezdir ya da oyun oynayalim gelip beni uyandirdilar 1 saat uyutmadiniz diye cikistim ben de 😂
Simdi mutfagi toplamam lazim.. oglen yemegim var aksama da Allah kerim:) ne yapicam simdilik ortalik toplama ile yetinirim galiba.. 😎

benim faydali bilgilerim aldığım kullandığım temizlik ürünleri olabilir :KK70: öyle almayı denemeyi severim :KK70: ama temizlikle ilgili sizlerden fikir alabilirm :KK70: çalışıyorum sabah 8 akşam 8 hergün temizlik yapcak vaktim hiç olmuyor :) 2 iş yapsam dünyaları yapmış gibi hissediyorum :) herşey pazara yığılıyo :kızgın::rolleyes::bicak:

benim faydali bilgilerim aldığım kullandığım temizlik ürünleri olabilir :KK70: öyle almayı denemeyi severim :KK70: ama temizlikle ilgili sizlerden fikir alabilirm :KK70: çalışıyorum sabah 8 akşam 8 hergün temizlik yapcak vaktim hiç olmuyor :) 2 iş yapsam dünyaları yapmış gibi hissediyorum :) herşey pazara yığılıyo :kızgın::rolleyes::bicak:
Valla oldugu kadar canim hirpalamiyorum kendimi.. calistigimiz icin zaman yok pek.. hafta sonu da her seyi birlikte yapmaya calisiyorsun zor oluyor.. esimle beraber yapariz hatta kizimin da faydasi dokunur zarari da olsa :KK70: odasini toplar camasir katlar bulasik bosaltir :)
Senin kac cocuk yaslari kac canim?

Valla oldugu kadar canim hirpalamiyorum kendimi.. calistigimiz icin zaman yok pek.. hafta sonu da her seyi birlikte yapmaya calisiyorsun zor oluyor.. esimle beraber yapariz hatta kizimin da faydasi dokunur zarari da olsa :KK70: odasini toplar camasir katlar bulasik bosaltir :)
Senin kac cocuk yaslari kac canim?

ohh kız çocukları candır :) hem eli alışıyor hemde sorumluluk almış oluyor hiç bir iş yapmadan büyüse ilerde çok zorlanıyrlar :) bende daha çocuk yok :) yeni evliyim

X