Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ay kızlar çok yoruldum hemen anlatayım
Sabah kalktım her tarafı toparladîm yatakları topladım
Valizleri boşalttım temizler dolaba kirliler makineye.yıkandı ćamaşırları. Serdim
Kahvaltı hazırladım çocuklarla yedik
Eşime öyle için çorba yaptım
Salonun koltukları çektim şüpürdüm sildim mobilyalarda.
Evin heryerini süpürdüm sildim
Alışverişe gittim çocuklarla eksikleri aldım
Tuvaleti laviboyutemizledim.
Çocuklara yemek hazırladım
Bulaşıklar makineye sîğmayanlar elde yıkandı.makine çalıştırıldı. Çok yoruldum. Tozları yarın alırım.daha yemek yapılacak.bu arada benim çocuklar hiç durmuyolar. Yaptığım temizlik ten de zevk alamıyorum. Sürekli kapışıyorlar

eline sağlık ödev nirde bakim

Ooof of yaramızı deştin şimdi
Benim de olmuyor zaten ama bundan sonra olacak 21 gün temiz fotoğraf atcam akşamları
İnşallah
Yemek yarışmasımı oldu kaçırdımmı ne oldu anamm beni de pro yapın nie yapmıyonuz hergün buradayım ben

Senin harika sunumun olmasaydı bende paçangaya oy verecektim
selam kızlar bu gün işim çok ya
a ben göremedi ya havayi fişeklerini
ya açılmıyor bende neden ödev vereyim
mutfakta iki çekmece sil yerlestir
Üşenmezsem yaparım.
ödev yapmayana kırmızı kart hazır
böyle çay molası
Ben en iyisi yatak odası çekmecesi düzenleyeyim. Mutfağı yeni yaptım
İlk hedefime 6 kilo, son hedefime 16 kilo:)
Haydi inşallah
Kullanmadığım eşyaları atıyorum.
Nasıl vedalaşıyorsun
Yarın da ödev bekliyoruz senden. İyi iş çıkarmışsın
İyi iş çıkarmışsın

O iş bende

Mutfak toplandı
Bulaşık makinesi çalıştırıldı
İki çekmece silindi düzenlendi
2makine çamaşır katlandı yerleştirildi
Beyazlar yıkandı
Çocuklarla oyun saati yapıldı
Evdeki ilaçlar düzenlendi. Tarihi geçenler elden çıkarıldı.
Biraz dağınıklık toplandı
Çöpler atıldı

Kız daha belli olmadı mı
Taşınacağız bugün belli oldu ama 1 ay sonra, ben de 15 tatil de olmadı yazı mı beklesem diye düşünüyorum tabi eşim kabul ederse, eşim nerdeyse 1,5 aydır yok burda, sence 1 ay sonra mı yazın mı taşınsam daha iyi olur kafam çok karışık, 1.5 aydır bayağı stresli geçti bizim için

Çocukların okulları değişecekse beklerim ben canım. Ama çocukların okulları değişmeyecekse beklemem. Ne gerek var eşinden ayrı kalmaya.

Değişecek tabi canım, sivas dan k.maraş'ın ilçesi elbistan' a gideceğiz, 1 ay sonra da olsa değişecek yazında olsa değişecek
Aboooo ben mahalle değişecek sanıyorum valla sen bilirsin canım baya zor bir karar ama ben olsam çocukların düzenini bozmam dönem ortası. Ama eşinden ayrı da zor bilemiyorum baya karışıkmış sizin iş.

Selammmm ohhhh bugünde oğluşla gezdik biraz anam bu çocuk toybox lara takmış kafayı hergün 3 tane alıyordu bugün 1 taneye ikna ettim amaç kutusunu açmak yoksa içinden cücük bir oyuncak cıkıyor çocuklar enteresan valla...
Annem yemeği yapmış biz dışarıdayken sağolsun çayıda anlamda içtik hafta içi döneceğim evime artık valla aslında hiç te özlemedim ama mecbur işte....

Yalnız olmayı hiç sevmiyorum ben kalabalık aile ortamını seviyorum yoksa hergün sadece çocukla kocayla sıkılıyor valla insan

Rabbim sağlık versin tabi her şeyden önce

Canım ailenden başka şehirdemi oturuyosun

Canım ailenden başka şehirdemi oturuyosun
Evet canım bursada yaşıyorum ben ailem farklı şehirde aile bağı kuvvetli olanlara hep diyorum farklı şehirde evlenmeyin diye gerçekten bana zor geldi tabi hiç zorlanmadan insanlarda var herkes farklı işte...

Biz annem ablamla çok iyi anlaşırız sürekli yan yana sürekli birbirimizden toplanırız misafirimiz gelince birbirimize yardıma koşarız eğlenceli geçiyor günler ama ben farklı şehire gittim şimdi pek mutlu değilim eşimin işi orada mecbur

Evet canım bende farklı şehirdeyim.tayin işimiz olabilir 4 aya falan.iple çekiyorum.8 yıldır gurbetteyim.çeken bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…