- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.481
eline sağlık ödev nirde bakimAy kızlar çok yoruldum hemen anlatayım
Sabah kalktım her tarafı toparladîm yatakları topladım
Valizleri boşalttım temizler dolaba kirliler makineye.yıkandı ćamaşırlıgı. Serdim
Kahvaltı hazırladım çocuklarla yedik
Eşime öyle için çorba yaptım
Salonun koltukları çektim şüpürdüm sildim mobilyalarda.
Evin heryerini süpürdüm sildim
Alışverişe gittim çocuklarla eksikleri aldım
Tuvaleti laviboyutemizledim.
Çocuklara yemek hazırladım
Bulaşıklar makineye sîğmayanlar elde yıkandı.makine çalıştırılan. Çok yoruldum. Tozları yarın alırım.daha yemek yapılacak.bu arada benim çocuklar hiç durmuyolar. Yaptığım temizlik ten de zevk alamıyorum. Sürekli kapışıyorlar
Abla ödevi yeni gördüm.tamam akşam yemek sonrası yapayım.şuan tabanlarım sızlıyoeline sağlık ödev nirde bakim
Onu ben de yapıyorum da bir türlü istediğim ferahlığa eremedimKullanmadığım eşyaları atıyorum.
Ooof of yaramızı deştin şimdiTemizlik yaptınızmı kızlarrr ohh ben 10 gündür annemde yan gelip yatıyorum yemek hazır sabah kahvaltı hazır sohbet muhabbet valla ne rahatmışız biz bekarken...
Valla eve gitmeye korkuyorum acaba evde beni neler bekliyor merak içindeyim...
İnşallahBenim de olmuyor zaten ama bundan sonra olacak21 gün temiz fotoğraf atcam akşamları
Yemek yarışmasımı oldu kaçırdımmı ne oldu anamm beni de pro yapın nie yapmıyonuz hergün buradayım ben
Senin harika sunumun olmasaydı bende paçangaya oy verecektimBu aralar ben de bu kafadayim
Ben oncesini de gordum iveeet
Nasilsin kuzu
Gordum ben seni sanirsam pacangaya vernishsin oyunu o da guzeldi
Bi b.k vardi da evlendik
Hayir madem evlendin bi suru bebe niye yaptin dimi
Hadi bakalim
Oha
Yaw nerden atiyosun bunlari
Üşenmezsem yaparım.selam kızlar bu gün işim çok ya
a ben göremedi ya havayi fişeklerini
ya açılmıyor bende neden ödev vereyim
mutfakta iki çekmece sil yerlestir
Ben en iyisi yatak odası çekmecesi düzenleyeyim. Mutfağı yeni yaptımödev yapmayana kırmızı kart hazır
böyle çay molası
Haydi inşallahİlk hedefime 6 kilo, son hedefime 16 kilo:)
Nasıl vedalaşıyorsunKullanmadığım eşyaları atıyorum.
Yarın da ödev bekliyoruz senden. İyi iş çıkarmışsınkızlar bu gün yapılan işler wc yıkandı
havlusu değişti mutfak halısı silindi
balkona serildi iki çekmece silindi
bulaşık makinasındaki temiz olanlar
yerleştirildi bulaşık makinası silindi
kirliler katıldı iki çaydanlık kireç sökücü
ve çamaşı suyuyla çifle temizlendi
petek silindi elde yıkancak bulaşıklar
yıkandı mutfagın altı süpürülüp silindi
İyi iş çıkarmışsınAy kızlar çok yoruldum hemen anlatayım
Sabah kalktım her tarafı toparladîm yatakları topladım
Valizleri boşalttım temizler dolaba kirliler makineye.yıkandı ćamaşırları. Serdim
Kahvaltı hazırladım çocuklarla yedik
Eşime öyle için çorba yaptım
Salonun koltukları çektim şüpürdüm sildim mobilyalarda.
Evin heryerini süpürdüm sildim
Alışverişe gittim çocuklarla eksikleri aldım
Tuvaleti laviboyutemizledim.
Çocuklara yemek hazırladım
Bulaşıklar makineye sîğmayanlar elde yıkandı.makine çalıştırıldı. Çok yoruldum. Tozları yarın alırım.daha yemek yapılacak.bu arada benim çocuklar hiç durmuyolar. Yaptığım temizlik ten de zevk alamıyorum. Sürekli kapışıyorlar
O iş bendeOoof of yaramızı deştin şimdi
İnşallah
Senin harika sunumun olmasaydı bende paçangaya oy verecektim
Üşenmezsem yaparım.
Ben en iyisi yatak odası çekmecesi düzenleyeyim. Mutfağı yeni yaptım
Haydi inşallah
Nasıl vedalaşıyorsun
Yarın da ödev bekliyoruz senden. İyi iş çıkarmışsın
İyi iş çıkarmışsın
yavrum boş boş oturmaya mı geldin buraya hadi bakalım güle güle diyip hopppp gönderiyorumNasıl vedalaşıyorsun
Ben çekmece düzenleyemem herşey koliler de taşınmayı bekliyorum boş çekmeceyi sil diyorsan sileyimödev yapmayana kırmızı kart hazır
böyle çay molası
Kız daha belli olmadı mıBen çekmece düzenleyemem herşey koliler de taşınmayı bekliyorum boş çekmeceyi sil diyorsan sileyim
Taşınacağız bugün belli oldu ama 1 ay sonra, ben de 15 tatil de olmadı yazı mı beklesem diye düşünüyorum tabi eşim kabul ederse, eşim nerdeyse 1,5 aydır yok burda, sence 1 ay sonra mı yazın mı taşınsam daha iyi olur kafam çok karışık, 1.5 aydır bayağı stresli geçti bizim içinKız daha belli olmadı mı
Çocukların okulları değişecekse beklerim ben canım. Ama çocukların okulları değişmeyecekse beklemem. Ne gerek var eşinden ayrı kalmaya.Taşınacağız bugün belli oldu ama 1 ay sonra, ben de 15 tatil de olmadı yazı mı beklesem diye düşünüyorum tabi eşim kabul ederse, eşim nerdeyse 1,5 aydır yok burda, sence 1 ay sonra mı yazın mı taşınsam daha iyi olur kafam çok karışık, 1.5 aydır bayağı stresli geçti bizim için
Değişecek tabi canım, sivas dan k.maraş'ın ilçesi elbistan' a gideceğiz, 1 ay sonra da olsa değişecek yazında olsa değişecekÇocukların okulları değişecekse beklerim ben canım. Ama çocukların okulları değişmeyecekse beklemem. Ne gerek var eşinden ayrı kalmaya.
Aboooo ben mahalle değişecek sanıyorumDeğişecek tabi canım, sivas dan k.maraş'ın ilçesi elbistan' a gideceğiz, 1 ay sonra da olsa değişecek yazında olsa değişecek
Canım ailenden başka şehirdemi oturuyosunSelammmm ohhhh bugünde oğluşla gezdik biraz anam bu çocuk toybox lara takmış kafayı hergün 3 tane alıyordu bugün 1 taneye ikna ettim amaç kutusunu açmak yoksa içinden cücük bir oyuncak cıkıyor çocuklar enteresan valla...
Annem yemeği yapmış biz dışarıdayken sağolsun çayıda anlamda içtik hafta içi döneceğim evime artık valla aslında hiç te özlemedim ama mecbur işte....
Yalnız olmayı hiç sevmiyorum ben kalabalık aile ortamını seviyorum yoksa hergün sadece çocukla kocayla sıkılıyor valla insan
Rabbim sağlık versin tabi her şeyden önce
Evet canım bursada yaşıyorum ben ailem farklı şehirde aile bağı kuvvetli olanlara hep diyorum farklı şehirde evlenmeyin diye gerçekten bana zor geldi tabi hiç zorlanmadan insanlarda var herkes farklı işte...Canım ailenden başka şehirdemi oturuyosun
Evet canım bende farklı şehirdeyim.tayin işimiz olabilir 4 aya falan.iple çekiyorum.8 yıldır gurbetteyim.çeken bilirEvet canım bursada yaşıyorum ben ailem farklı şehirde aile bağı kuvvetli olanlara hep diyorum farklı şehirde evlenmeyin diye gerçekten bana zor geldi tabi hiç zorlanmadan insanlarda var herkes farklı işte...
Biz annem ablamla çok iyi anlaşırız sürekli yan yana sürekli birbirimizden toplanırız misafirimiz gelince birbirimize yardıma koşarız eğlenceli geçiyor günler ama ben farklı şehire gittim şimdi pek mutlu değilim eşimin işi orada mecbur