-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.521
Salla boşverBenim evde ipin ucu fena kaçtı
2 makine çamaşır yıkadım serilecek
Mutfakta yıkanmış bulaşıklar yerleşecek
Etraf toplanacak
Saat şu an 1:30 u gösteriyor daha bebek uyumadı sabaha kaldı galiba
Ne çok iş yapmışsınSabah kalktım kızım hasta onu giydirdim hemen.etrafı topladım.yatakları topladım.makineyi ćalıştirdım.kızımla kahvaltı yaptık.çamaşır Serdim. Bütün evi güzelce süpürdüm.tuvaleti ve lavoboyu temizledim.Salonun tozunu aldım.öğlen eşim ve oğluma yemek hazırladım. Bulaşîk makinesini boşalttım. Bulaşıkları hallettim.namaz kıldım.kızıma Tayt almak için çarşıya gittim.dönüşte evin bahćesin de oturdum çocuklar oynadı.ćamaşır katladım. Mutfağın yerlerini elimle sildim.namaz kıldım.şimdide Nescafe keyfi.akşama da balık yapacam kızım istedi.yarından banyoyu temizlemem lazîm
Dinlen. Hayata bir kez geliyoruzSelamlar, geçen hafta yaptıgim dip köşe temizlikten sonra o kadar yorulmusum ki rutin işler disinda birşey yapmadım. Bugün ortalığı toplayıp yemek yapıp kızımın ve eşimin ütulerine girismem lazım
Ayy oyle bi tane bizim bakici vardimerhaba arkadaşlar
iş yerinde bir arkadaşım var çok iyi bir kız aslnda iyi niyetli ama sürekli morali bzuk, her gün en az bir neden için çok kötüyüm incii diye yanıma geliyor, işle ilgili, bebeğiyle ilgili, ailesiyle ilgili vs sürekli birşeyler anlatıyor ve sürekli onu teselli etmemi bekliyor. ben bu durumdan çok sıkıldım, sürekli enerjimi düşürüyor, onla konuştuktan sonra benim motivasyonm azalıyor. onu kırmadan nasıl uzaklaşabilirim sizce? bir de o sıra başka bir işimi halletmeye çalışıyor oluyorum, zamanımı onu teselli ederek öldürmek istemiyorum, planlarım bozuluyor sonra
Sagolasin canimMutlu yılları olsun kuzucukların.aynen ya dünyaya ev düzeltme temizlemeye gelmişiz
Bir sürü işim var
Kim yapacak
Beeen
Keşke hayat televizyonlardaki zenginlerin hayatı gibi olsa.
Biz hep süslenip püslenip otursak
Neyse ben gerçeklerle yüzleşeyim
Sagolasin bebekimSİzin oralar sıcak galiba ne balkonu
Nice mutlu sağlıklı ömür diliyorum kuzucuklara
İpin ucunu yakaladin mi bariBenim evde ipin ucu fena kaçtı
2 makine çamaşır yıkadım serilecek
Mutfakta yıkanmış bulaşıklar yerleşecek
Etraf toplanacak
Saat şu an 1:30 u gösteriyor daha bebek uyumadı sabaha kaldı galiba
Gecmis olsun canim iyilesti mi kizinSabah kalktım kızım hasta onu giydirdim hemen.etrafı topladım.yatakları topladım.makineyi ćalıştirdım.kızımla kahvaltı yaptık.çamaşır Serdim. Bütün evi güzelce süpürdüm.tuvaleti ve lavoboyu temizledim.Salonun tozunu aldım.öğlen eşim ve oğluma yemek hazırladım. Bulaşîk makinesini boşalttım. Bulaşıkları hallettim.namaz kıldım.kızıma Tayt almak için çarşıya gittim.dönüşte evin bahćesin de oturdum çocuklar oynadı.ćamaşır katladım. Mutfağın yerlerini elimle sildim.namaz kıldım.şimdide Nescafe keyfi.akşama da balık yapacam kızım istedi.yarından banyoyu temizlemem lazîm
Benim yokum ya herkes kacmisKızlar niye yazmıyorsunuz
Utu zaten en yorucu isSelamlar, geçen hafta yaptıgim dip köşe temizlikten sonra o kadar yorulmusum ki rutin işler disinda birşey yapmadım. Bugün ortalığı toplayıp yemek yapıp kızımın ve eşimin ütulerine girismem lazım
Kizaaaam kacirma musterilerimiSalla boşver
Ne çok iş yapmışsın
Banyoyu da hallettin mi?
Dinlen. Hayata bir kez geliyoruz
bazen korkuyorum BirTutamMutluluk20 beni kovalayacak diye ruh halime göre tavsiye veriyorum bu saatte ben herşeyi sallarım yatın uyuyun. Ben uyumuştum. Uyardılar şimdi de herkes uyudu ben kaldım
Noruyonuz bacilar
Benim oglanlarin 4 subat dogum gunleriydi onun yorgunlugu daha yeni gecti
Hemen size dogum gununun ertesi sabahindan bi foto atiyorum
Eki Görüntüle 2233334
Eki Görüntüle 2233335
Bu sonrasi
Eki Görüntüle 2233336
Yok yok benim mutfakBen ilk fotoyu görünce bir yerden alıntı yapmış bize şaka yapıyorsun sandım
Sonra baktım senin mutfak Aman Allah 'ım
, misafir mi vardı aile arası mı kutladınız?
Doğum günleri kutlu olsun daha nice sağlıklı güzel günlere inşallah
Yaaaaaa mutfağa bak korkmuştum valla neyseki toparlamışsın....Noruyonuz bacilar
Eki Görüntüle 2233334
Eki Görüntüle 2233335
Bu sonrasi
Eki Görüntüle 2233336
Tesekkur ederim balimYaaaaaa mutfağa bak korkmuştum valla neyseki toparlamışsın....Mutlu yıllar kuzuzcuklara
Ya sizin orda misafirler yardım etmez mi ev sahibine? Bizim burda gittiğimiz evde servis yaparken bulaşık yıkarken hep yardım ederiz helede 3 küçük çocuğu olan birine hayli hayli yardım edilir yaniYok yok benim mutfakbildigin aldi basini gitti
Misafirlerim vardi canim bebelersiz 15 kisiyemekleri ikramlari hazirla evi temizle canim cikti o gun
Şuan benim de bi tek oturma odam düzgün geri kalan heryer berbat... kız hasta onunla uğraşıyorum... şuanda da ayağımda sallıyorum.. bende hastayım offff şu hastalıklar bi geçsin yaaaTesekkur ederim balim
Yeeadaginik evde ustumuze tanimam
Gunaydinn canim oglanlarin yeni yasi kutlu mutlu olsun nice saglikli mutlu yillar diliyoruumm:)
Biraz dah iyi Çok şükür kizımSagolasin canim
Sagolasin bebekim
İpin ucunu yakaladin mi bari
Gecmis olsun canim iyilesti mi kizin
Benim yokum ya herkes kacmis
Utu zaten en yorucu is
Kizaaaam kacirma musterilerimi
Allah yardımcın olsun. Lafı değiştir. Daha kötü arkadaşların varmış gibi bire bin kat anlatmerhaba arkadaşlar
iş yerinde bir arkadaşım var çok iyi bir kız aslnda iyi niyetli ama sürekli morali bzuk, her gün en az bir neden için çok kötüyüm incii diye yanıma geliyor, işle ilgili, bebeğiyle ilgili, ailesiyle ilgili vs sürekli birşeyler anlatıyor ve sürekli onu teselli etmemi bekliyor. ben bu durumdan çok sıkıldım, sürekli enerjimi düşürüyor, onla konuştuktan sonra benim motivasyonm azalıyor. onu kırmadan nasıl uzaklaşabilirim sizce? bir de o sıra başka bir işimi halletmeye çalışıyor oluyorum, zamanımı onu teselli ederek öldürmek istemiyorum, planlarım bozuluyor sonra
O mutfak ne hale gelmiş.. Neyse ki temizlemişsin. Doğum günleri kutlu olsunNoruyonuz bacilar
Eki Görüntüle 2233334
Eki Görüntüle 2233335
Bu sonrasi
Eki Görüntüle 2233336
Sagolasin canim
Sagolasin bebekim
İpin ucunu yakaladin mi bari
Gecmis olsun canim iyilesti mi kizin
Benim yokum ya herkes kacmis
Utu zaten en yorucu is
Kizaaaam kacirma musterilerimi
geçmiş olsun.Şuan benim de bi tek oturma odam düzgün geri kalan heryer berbat... kız hasta onunla uğraşıyorum... şuanda da ayağımda sallıyorum.. bende hastayım offff şu hastalıklar bi geçsin yaaa